Προς το περιεχόμενο

artic accelero plus σε gtx 670

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.

.θελω να βαλω μια ψυκτρα ωστε να πεσουν λιγο οι θερμοκρασιες οι οποιες ειναι σε full 77.και μια αεροψυκτρα για τον cpu.

Xigmatek Gaia SD1283 αυτη πχ ειναι καλη?

Δημοσ.

Κοίτα να δεις εαν είσαι overclocker και το hobby σου ειναι να ποστάρεις αποτελέσματα στα αντίστοιχα sites ισως έχει νόημα η αγορά της. Πόσο δεν ξέρω να σου πω ,δεν την έχω ψάξει την συγκεκριμένη ψυκτρα. Σε κάθε άλλη περίπτωση εκτός ότι ειναι πεταμένα χρήματα σε πιθανή μεταπώληση της κάρτας σου 1) βάλε και την χειρουργική επέμβαση που πρέπει να κανείς για να την τοποθετήσεις έτσι ώστε να μην αφήσεις σημάδια ότι την άνοιξες και χάσεις την εγγύηση.2) σε μερικές after market ψυκτρες μπορει να δεις καλυτερες θερμοκρασίες στον πυρήνα και να ανεβεί η θερμοκρασία στα vrm . Πριν κανείς οποιαδήποτε αγορά ψάξε και αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

αστο ειμαι στον κοσμο μου ....χεσε μεσα lol ...βεβαια μπορει να εχει και αλλες δεκα οπως ο gamerhd :)

@ ts μην παρεξηγηθεις πειραζομαστε μεταξυ μας και δεν εχει σχεση με σενα :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Accelero Twin Turbo II

http://www.arctic.ac...-ii.html?c=2182

http://www.okcompute...emart&Itemid=56

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η παλια εκδοση (χρωμα μαυρο/ασπρο) που εχει το visionstudio.gr ειναι 160W και δεν ταιριαζει. Η νεα εκδοση της ψυκτρας (χρωμα μπλε/ασπρο) ειναι των 250W και ταιριαζει για GTX 670.

Επεξ/σία από duffyduck
Δημοσ.

Χαχαχα που εμπλεξα... 77 βαθμοι στην καρτα ειναι οκ δεν ειναι σαν τον επεξεργαστη. Εγω νομιζω οτι αμα ξερει να το φτιαξει θα δει καλυτερα temps καθως I palit ειναι η χειροτερη υλοποιηση επομενως θα δεις διαφορα αλλα ειναι λιγο δισκολο . Απο ποιο μαγαζι θες να παρεις το cpu cooler

Δημοσ.

Το troll δινει συμβουλές.. Άστο ρε φίλε για κάποιον που το κατέχει.

Μια χαρα ειναι οι θερμοκρασιες. Φιαξε το airflow του κουτιού και πιστεύω θα πέσει η θερμοκρασία κανα δυο βαθμούς..

• Like 2
Δημοσ.

κοιτα λεγε οτι θες το ποσταρα τον υπολογιστη να δω τι θα πειτε τωρα. Στο θεμα μας φιλε αν ξερεις να το κανεισ θα δεις διαφορα και μεγαλη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...