GeoXrh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Γεια χαρά σε όλους. Σε σχολικό εργαστήριο με Windows Server 2008 R2 Standard και clients Windows 7 Professional x64 προσπαθώ να κάνω deploy έναν εκτυπωτή. Είναι τοπικά εγκατεστημένος στον Server. Δημιούργησα πρώτα ένα Group Policy Object και το σύνδεσα πάνω στην Organizational Unit που ήθελα. Δεν άλλαξα καμία απολύτως ρύθμιση στο GPO. Στη συνέχεια στην κονσόλα της Διαχείρισης Εκτυπώσεων, στους Διακομιστές Εκτυπώσεων, αφού βρήκα τον εκτυπωτή που ήθελα, έκανα δεξί κλικ επάνω του και επέλεξα Ανάπτυξη με την πολιτική ομάδας... Στο παράθυρο που εμφανίστηκε αναζήτησα και βρήκα την GPO που δημιούργησα πριν, τσέκαρα μόνο το τετραγωνάκι που αντιστοιχεί στην επιλογή Χρήστες που εφαρμόζεται αυτό το αντικείμενο πολιτικής ομάδας και πάτησα Προσθήκη. Βλέπω κανονικά τον εκτυπωτή κάτω από την ένδειξη Ανεπτυγμένοι Εκτυπωτές όμως όταν κάνω είσοδο με κάποιο χρήστη της OU δε βλέπω τον εκτυπωτή. Ουσιαστικά έχω ακολουθήσει αυτές τις οδηγίες. Δοκίμασα στη συνέχεια να κάνω τον εκτυπωτή κοινόχρηστο, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Όταν τον κάνω κοινόχρηστο το μόνο που καταφέρνω είναι να εμφανίζεται στη λίστα των εκτυπωτών αφού όμως επιλέξω Προσθήκη Εκτυπωτή από την επιλογή Συσκευές και Εκτυπωτές του Πίνακα Ελέγχου. Εγώ όμως θέλω με το που κάνει είσοδο ο χρήστης της συγκεκριμένης OU να έχει απευθείας διαθέσιμο τον εκτυπωτή. Τι δεν κάνω σωστά; Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα