Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους!Έχω την 2άρα του ΟΤΕ και ρούτερ το ΖΤΕ που δίνει ο ΟΤΕ.Τον τελευταίο καιρό έχουν ξεκινήσει κάποια νούμερα.Ενώ είμαι συνδεδεμένος ασύρματα και ενώ δείχνει πως έχω internet και το laptop και το ρούτερ,ουσιαστικά δεν έχω.Δηλαδή δεν ανταποκρίνεται ο browser,είτε ο mozilla είτε ο opera.Αυτό θα συμβεί 1-2 φορές την ημέρα για περίπου 2-3 λεπτά. Όταν έχω το πρόβλημα έχω δοκιμάσει pingtest μέσω του τερματικού στην σελίδα του ρούτερ και σε κάποια ιστοσελίδα και υπάρχει απόκριση και τα pings είναι φυσιολογικά. Αυτό όμως μου το κάνει μόνιμα όταν πάω να ανοίξω τα torrents με το transmission.Πρέπει να το κλείσω και να το ξανανοίξω και τότε θα δουλέψει. Λειτουργικό έχω τα ubuntu 12.04. ΥΓ:Πρόβλημα με την γραμμή δεν υπάρχει 100% γιατί έχω ΟΤΕTV μέσω conn-x και όποτε συμβαίνει αυτό η τηλεόραση παίζει κανονικά.
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 κανεις δοκιμη με καλωδιο για μια ημερα και βλεπεις αν παιζει οκ.αλλα το πιο πιθανο οπως λες μαλλον τιποτα με το λειτουργικο παιζει η τους drivers.μπορεις να δοκιμασεις να αλλαξεις κλειδωμα και καναλι στο wireless του ρουτερ επισης για να δεις αν θα το κανει.οχι οτι το zte ειναι κανα σωστο ρουτερ αλλα λεμε.πραγματι θα σταματαγε και το connex tv και δεν θα παιρνες Ping reply αμα ηταν το ρουτερ.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Άλλαξα σε WPA,από WPA2, και για σήμερα προβλήματα δεν έχω.Για να δούμε..... Και για να μην ανοίγω άλλο topic.Επειδή από μοντεμ-ρουτερ δεν κατέχω και πολλά,πόσο πάει περίπου ένα άλλο με θύρα stb και usb(για να κουμπώσω τον εξωτερικό σκληρό δίσκο);
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Άλλαξα σε WPA,από WPA2, και για σήμερα προβλήματα δεν έχω.Για να δούμε..... Και για να μην ανοίγω άλλο topic.Επειδή από μοντεμ-ρουτερ δεν κατέχω και πολλά,πόσο πάει περίπου ένα άλλο με θύρα stb και usb(για να κουμπώσω τον εξωτερικό σκληρό δίσκο); εχεις connex tv και θες με stb.γιατι με stb θα βρεις μονο αυτα που εχει ο οτε που δεν ξερω αν εχουν Usb και κατα ποσο αξιζουν.εκτος αν παρεις κανα δικτυακο δισκο απευθειας η αν βρεις κανα κουτι για να κανεις τον ηδη υπαρχον δικτυακο.καποιο Nas δηλαδη. αλλα το ξαναλεω .με βαση αυτα που λες κατι με το wifi μαλλον παιζει η με το Pc οχι με την γραμμη οποτε τζαμπα θα αλλαξεις ρουτερ.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δεν είναι ο λόγος το πρόβλημα για να αλλάξω ρούτερ.Περισσότερο μου την σπάνε τα καλώδια που έχω γύρω από τα πόδια μου για να έχω και τον σκληρό δίσκο.Οι/τα nas ξεφεύγουν σε τιμή.Για την δουλειά που τα θέλω,καλύτερα να πάρω ένα netgear(πήρε ο κολλητός μου,δεν θυμάμαι μοντέλο) με 150 ευρώ ή παρόμοιο που να έχει stb.Άλλωστε τον Οτε δεν τον νοιάζει τι ρούτερ είναι.Ίσα-ίσα που οι τεχνικοί σε βοηθάνε να το σετάρεις...όχι σαν κάτι άλλες εταιρίες.
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Αν είναι να δώσεις τόσα χρήματα κ με δεδομένο ότι η Tv κάλο είναι να έχει ethernet μήπως είναι προτιμότερο ενα PowerLine Ethernet Adapter ?
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δεν είναι ο λόγος το πρόβλημα για να αλλάξω ρούτερ.Περισσότερο μου την σπάνε τα καλώδια που έχω γύρω από τα πόδια μου για να έχω και τον σκληρό δίσκο.Οι/τα nas ξεφεύγουν σε τιμή.Για την δουλειά που τα θέλω,καλύτερα να πάρω ένα netgear(πήρε ο κολλητός μου,δεν θυμάμαι μοντέλο) με 150 ευρώ ή παρόμοιο που να έχει stb.Άλλωστε τον Οτε δεν τον νοιάζει τι ρούτερ είναι.Ίσα-ίσα που οι τεχνικοί σε βοηθάνε να το σετάρεις...όχι σαν κάτι άλλες εταιρίες. για τον δισκο υπαρχουν και ασυρματες θηκες.μερικα Nas ειναι φτηνα.ποιο μοντελο βρηκε ο φιλος σου Netgear Με stb??ο οτε θα σε βοηθησει να σεταρεις τον ρουτερ.το να γυρισεις την τελευταια θυρα σε stb Γιατι εγω Netgear με stb δεν εχω δει δεν ειναι ευκολο.μηπως ο φιλος σου δεν ειχε connex tv Οποτε δεν ηθελε το stb??
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Αν είναι να δώσεις τόσα χρήματα κ με δεδομένο ότι η Tv κάλο είναι να έχει ethernet μήπως είναι προτιμότερο ενα PowerLine Ethernet Adapter ? Η τηλεόραση όπως λες κι εσύ πρέπει να έχει ethernet.Δεν έχω σκοπό να την συνδέσω με άλλο τρόπο.Ο adapter θα ήταν εξαιρετική λύση αν μπορούσα να βρω θήκη για τον σκληρό που να έχει ethernet.Δυστυχώς οι γνώσεις των πωλητών στα μαγαζιά είναι επιεικώς περιορισμένες.Κοινώς,δεν ξέρουν την τύφλα τους. για τον δισκο υπαρχουν και ασυρματες θηκες.μερικα Nas ειναι φτηνα.ποιο μοντελο βρηκε ο φιλος σου Netgear Με stb??ο οτε θα σε βοηθησει να σεταρεις τον ρουτερ.το να γυρισεις την τελευταια θυρα σε stb Γιατι εγω Netgear με stb δεν εχω δει δεν ειναι ευκολο.μηπως ο φιλος σου δεν ειχε connex tv Οποτε δεν ηθελε το stb?? Ξέρω πως δεν έχουν τα netgear stb.Το netgear ήταν παράδειγμα και η λέξη "παρόμοια" που χρησιμοποίησα ( με 150 ευρώ ή παρόμοιο που να έχει stb ) ήταν για τα χρήματα.Εννοούσα όσο κόστισε εκείνο το ρούτερ,να έβρισκα ένα παρόμοιο στα ίδια λεφτά.Το εξέφρασα με λάθος τρόπο. Το θέμα με τα ρούτερ είναι πως ούτε αυτοί στα μαγαζιά δεν ξέρουν.Πήγα π.χ στα multirama που είναι δίπλα στο σπίτι μου και του λέω αν έχουν ρούτερ που να έχει stb και ο πωλητής με κοίταζε λες και του μιλούσα για πυρηνική φυσική."Τι είναι αυτό μου λέει";"Set to box,του λέω.Και μετά κοίταζε ένα-ένα τα ρούτερ γιατί πάλι δεν είχε καταλάβει.Μέσω ιντερνετ δεν έχω βγάλει άκρη γιατί οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες.
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 θηκη για σκληρο μπορεις να βρεις.απειρες θηκες πχ Nas για ενα σκληρο κτλ.το Netgear stora ειναι Nas για 2 σκληρους και σχετικα φτηνο.και πρεπει να υπαρχουν και πιο φτηνα nas με ethernet.σε Eshop θα βρεις αρκετα λογικα.υπαρχει και wireless κιολας. το stb δεν ειναι κατι που το εχουν τα ρουτερ απο την μανα τους εκτος απο αυτα που δινει ο οτε και τα εχει προγραματισει ωστε η 4η θυρα να παιζει με τις ρυθμισεις που πρεπει για το connex tv.μπορει πχ μια αλλη εταιρεια να σεταρει αλλιως την stb οποτε να μην παιξει.οποτε δεν νομιζω οτι θα βρεις κατι αλλο περα απο αυτα που δινει ο οτε.εγω δεν θυμαμαι να εχω δει.εχω δει ατομα που εχουν σεταρει αλλα ρουτερ για να παιξουν stb αλλα δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι κτλ.επισης και σε Thomson γινεται να το κανεις stb αλλα το πω δεν ξερω.υπηρχε θεμα νομιζω για το Thomson στο adslgr για stb.και βεβαια δεν θα πετυχει σε ολα τα ρουτερ.ισως και σε κανα vigor Να μπορει να γινει που εχεις δυνατοτητα να αλλαξεις το πως θα παιζει μια ethernet αλλα u must find the way how.. 150 περιπου εχει το 2710n της vigor αλλα δες αν υπαρχει κανας τροπος να γινει η αν το εχει κανει καποιος.παλι χωρις να δινω ορκο νομιζω οτι ειχαν γραψει για κουτακια σαν ξεχωριστα ρουτερακια πως να το πω που επαιζαν σαν stb αλλα δεν ξερω κατι παραπανω
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Το θέμα με τον σκληρό δίσκο το αφήνω γιατί είμαστε off topic.όσον αφορά το ΖΤΕ,έχει ξεχωριστό βύσμα stb και 4 ethernet(LAN).Το θέμα είναι δεν ξέρω που να απευθυνθώ και δεν ξέρω κάποιον που να γνωρίζει για ρούτερ με stb.Ξέρω είναι δύσκολο θέμα γιατί η IPTV στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο διαδεδομένη.
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 περα απο τα ρουτερ που πουλανε οι Providers που εχουν stb γιατι πρεπει να δωσουν την υπηρεσια δεν εχω δει ετοιμα ρουτερ του εμποριου με stb.ξερω οτι σε μερικα γινεται να κανεις την μια ethernet stb αλλα δεν το εχω δοκιμασει οποτε δεν μπορω να σου πω κατι.πχ το Thomson με καποιες αλλαγες μπορεις να κανεις την μια θυρα stb.υπαρχουν και ετοιμα απο τον οτε.στο vigor εχω ακουσει παλι οτι γινεται.αλλα δεν το εχω δοκιμασει οποτε περα οτι κατι κανεις στην θυρα την μια και την κανεις bridge δεν ξερω κατι αλλο.συν οτι η Iptv παιζει συνηθως σε vpi 8 vci 37 αντι για 8/35 οποτε θα πρεπει ισως να φτιαχτει και εξτρα pvc.δεν ξερω αν ειναι οπως με το voip που παιζει και 8/35 αμα θες αλλο που το βαζουν σε 8/36. αμα το googlareis router with stb θα σου βγαλει διαφορα.πχ εχει βγαλει η air ties κατι αλλα δεν ξερω αν κανει.τωρα θα μου πεις σοβαρη εταιρεια η air ties και δικιο θα εχεις.αλλα θα σου βγαλει και αλλα θεματα σε διαφορα forum που λενε για stb σε αλλα ρουτερ κτλ.δεν ξερω αν θα μπορουσες να παρεις απο τον οτε κανα thomson me stb η αν βρεις κανα v7 και μετα να κανεις κανα firmware update με κανα firmware του οτε για να γινει η 4η θυρα stb.δεν εχω και καμια υπηρεσια σε stb για να σου πω κατι παραπανω η να κανω δοκιμες. πχ δες εδω http://www.adslgr.com/forum/threads/269536-thomson-tg585v7-STB-port-configuration
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα