Προς το περιεχόμενο

μεταχειρισμενο αυτοκινητο καπου 4000-4500 ευρω

spyros1981

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδες καλημερα.η ερωτηση φαινεται στο τοπικ.παιζει να βρω κατι με αυτα τα χρηματα οσο γινεται πιο αξιοπιστο και με οσο το δυνατον λιγοτερα χλμ?εχω βρει κατι hyundai accent , hyundai getz....αξιζουν?εχω ακουσει ασχημα λογια για αναρτησεις , πλαστικα του σαλονιου(τριζουν κλπ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρα το κορολακι και με καλα χιλιομετρα για την χρονολογια του.Δυσκολα πιστευω θα βρεις με λιγοτερα.

ειναι απαραιτητο δηλαδη να βρω κατι σε κορολα?τα χιουνται που ανεφερα δεν ειναι καλα?ας εχει μεχρι 55000-60000 χλμ το πολυ.να κρατησει και λιγο ρε σεις.δεν μπορω να τα αλλαζω σαν τα πουκαμισα.... :-(

Δεν σου ειπα να κοιταξεις μονο για κορολα.Απλα σου ειπα οτι το συγκεκριμενο φαινεται πολυ καλο και με καλα χιλιομετρα για τα χρονια του.Δηλαδη μην νομιζεις οτι αν παρεις ενα με 60000 θα σου κρατησει περισσοτερο απο ενα με 80000.

Τα χουνταη εγω σου λεω οτι ειναι μια χαρα,μιας και ενα αξεντ του 97 εχουμε στην οικογενεια.Γυρω στα 250k εχει,το θες; :P

Εσυ εχεις βρει κανενα στο car.gr με αυτα τα λεφτα που να εχει γυρω στα 60000 χιλιομετρα;Παντως να εχεις στο μυαλο σου και την περιπτωση των γυρισμενων χιλιομετρων.

Μια απορια εχω

Σε ολες τις αγγελιες λεει ατρακαριστο Τι εννοουν?

Ολα αυτα τα αυτοκινητα δεν εχουν τρακαρει ποτε

Που το ξερεις οτι δεν εχουν τρακαρει ποτε;Μπορει να τρακαρε και απλα να το εφτιαξε,αλλα να εχει παρει σασι ας πουμε που δεν φαινεται με το ματι.

Επειδη πουλαω και εγω αυτοκινητο (και δεν εχω τρακαρει πραγματικα ποτε) και ειχα παει να το ελεγξει ενας αγοραστης υπαρχει ενα μηχανηματακι με laser νομιζω που βλεπει αν εχει βαφτει το αυτοκινητο απο τρακαρισμα

Αλλα ολοι αυτοι να μην εχουν τρακαρει ποτε μου φαινεται πολυ περιεργο

Εκτος και εννουν οτι το εχουν φτιαξει το χτυπημα

Επειδη πουλαω και εγω αυτοκινητο (και δεν εχω τρακαρει πραγματικα ποτε) και ειχα παει να το ελεγξει ενας αγοραστης υπαρχει ενα μηχανηματακι με laser νομιζω που βλεπει αν εχει βαφτει το αυτοκινητο απο τρακαρισμα

Αλλα ολοι αυτοι να μην εχουν τρακαρει ποτε μου φαινεται πολυ περιεργο

Εκτος και εννουν οτι το εχουν φτιαξει το χτυπημα

Παχύμετρο ήταν.Απλά δέν γνωρίζω αν η μέτρηση που κάνει είναι πάνω στην μπογιά ή στο βερνίκι της.

Πέρα απο το ολικό βάψιμο όμως,υπάρχει και το τοπικό (τύπου Paintbull,Chipsaway κλπ).Μπορεί η ατέλεια που προσπαθούμε να καλύψουμε να προήλθε απο μια απλή επαφή με άλλο όχημα,άλλα αν δέν δοθεί προσοχή στον αλιφαδόρο,το τελικό αποτέλεσμα πολλές φορές είναι χειρότερο μιάς ολικής βαφής.Το παχύμετρο θα πιάσει και τις δύο περιπτώσεις,ο ενδιαφερόμενος θα απαντήσει με τον ίδιο τρόπο ("Βαμμένο είναι"),απλά στην ολική τον ζώνουν φίδια μήν παίζει και τίποτα χειρότερο,όπως είπε και ο Ntinaras.

Τώρα τον όρο τρακάρισμα τον εκλαμβάνει ο καθένας διαφορετικά.Για μένα μπορεί να είναι μια αμυχή,για σένα ένα βαθούλωμα στο φτερό,για έναν τρίτο σασί...

• Moderators

Βάζεις 3500 με 5000 (θα παίξει και μείωση), περιοχή που θες, χρονολογία μετά το 2007 , είπαμε να είναι 5αετίας και να μην έχει ΠΟΛΥ πειραγμένα χιλιόμετρα, κυβισμό και βλέπεις τις επιλογές σου, πχ http://www.car.gr/cl...ype=&euroclass=

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2580706/ χμμμμ, ένα 500άρικο παζάρι για μετρητά ΚΑΙ αέριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...