master1992g Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Χαιρετώ όλα τα σαΐνια του φόρουμ, παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, έχω συχνά spikes για 1 sec, μερικές φορές και για 2.Αυτό συμβαίνει βέβαια μόνο όταν συνδέομαι wireless. Να σημειώσω ότι έχω full σήμα από το λαπτοπ. Δοκίμασα να βάλω και ένα usb wi-fi που έχω αλλά και πάλι είχα spikes(το χρονικό όριο εξαντλήθηκε για 1-2 sec). Επειδή δεν είμαι και πάρα πολύ γνώστης έκανα ότι είδα από ένα σχετικό thread στο φόρουμ, δηλαδή μπήκα στο cmd και έβαλα ping www.google.gr -t, και www.yahoo.gr -t. Εδώ να πω ότι τα spike δεν γίνονταν στα ίδια χρονικά σημεία για το κάθε "site"(κάτι που με μπέρδεψε πολύ). το router μου είναι το bautec του conn-x. Το πρόβλημα μου είναι για τον σταθερό που απέχει πολύ από το ρουτερ και χρειάζομαι αναγκαστικά wifi. Τι μου προτείνεται να δοκιμάσω?και τα 2 pc τρέχουν win7 32bit, ενώ το wi-fi usb adapter είναι το εξής: http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Wireless-Network-Cards/Wireless-Network-Cards/Turbo-X-Wireless-USB-N150-Antenna-ZC-WL0183.htm Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων όσους κάνουν τον κόπο να με βοηθήσουν. Και αν δεν βρεθεί κανείς δεν πειράζει, ευχαριστώ για τις προηγούμενες φορές όσους με βοήθησαν.
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 δοκιμασε με αλλο καναλι μπας και παιξει καλυτερα.καιγια το ρουτερ πιο νεο firmware αν μπορεις.μετα υπαρχει και η λυση Powerline αλλα παμε σε πιο πολλα λεφτα .
master1992g Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστώ @poulinos . Άλλαξα κανάλι και δεν έχω καθόλου spikes, και ανέβηκε και το σήμα και στο λαπτοπ και στον σταθερό. Ήξερα ότι θα έδινες την λύση.
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστώ @poulinos . Άλλαξα κανάλι και δεν έχω καθόλου spikes, και ανέβηκε και το σήμα και στο λαπτοπ και στον σταθερό. Ήξερα ότι θα έδινες την λύση. τελος καλα ολα καλα.ενημερωτικα παντα βαζε καναλι απο 1 εως 11 .το 12 και το 13 πολλες φορες καποιες καρτες δεν το πιανουν.και συνηθως οταν εχεις πολλα wifi προσπαθεις να εισαι 5 καναλια μακρια για να μην εχεις overlap.κοινως απο το 1 παμε στο 6 και απο το 6 στο 11.απο το 2 στο 7 κτλ κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα