Προς το περιεχόμενο

Skype 6.0 για Windows και Mac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

update μόνο από το site να κατεβάσετε καθαρά την 6. update μέσα από το skype δεν θα κάνει ποτέ.

Σα να άλλαξε κάπως το skype ε;

Την εκανε εκτος απο ενα σφαλμα που εβγαλε, αλλα δε θυμαμαι τι ακριβως ελεγε. Αλλα τρεχει μετα

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έκανα πριν από λίγο αφού κατέβασα το πρόγραμμα ξανά από το site και το εγκατέστησα από πάνω, μιας και από το update παράθυρο στο skype δεν έγινε κάτι. Μέχρι τώρα μπορώ να πω ότι αυτή η λιτή γραμμή του μου αρέσει πιο πολύ. Το δοκίμασα μόνο για chatting αλλά όχι για βιντεοκλήση ή απλή κλήση για να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη. Επίσης δεν ένωσα τους λογαριασμούς Skype+msn γιατί πρωτον είναι λίγο μπελαλίδικο και δευτερον δν ξέρω αν όντως θέλω να το κάνω. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι υπέρθετικές και επλίζω το βραδη που θα το δοκιμάσω ολοκληρωμένα να μπορέσω να έχω τηνίδια άποψη. Αυτά προς το παρόν

Δημοσ.

Εγώ αναγκάστηκα (ας πούμε) να αναβαθμίσω, επειδή με την προηγούμενη έκδοση κράσαραν οι κλήσεις όταν προσπάθησα να κάνω χθες βράδυ. Ίδιο μου φαίνεται, δεν.καταλαβαίνω την γκρίνια μερικών. Απλά η ποιότητα των 2 κλήσεων που έκανα μετά την αναβάθμιση ήταν ελεεινή, αλλά δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόνο σε μένα την έσπασε που έχει μόνο available και invisible σαν status?? Και επίσης δεν μου αρέσουν οι εικόνες των profile τόσο μεγάλες γιατί pixelιαζουν!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...