Προς το περιεχόμενο

Skype 6.0 για Windows και Mac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το skype δε σας φαίνεται οτι πλέον έχει γίνει πολύ "βαρύ" πρόγραμμα?

Δε μιλάω για την 6,δεν έχω κάνει ακόμα το update.

Ενδιαφέρον αυτό με τα 42 Euros/year (48Ε με ΦΠΑ)!

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

woot, πλέον ανοιχτό μόνο το skype, έκανα merge τα accounts και μπήκαν όλα τα contacts του messenger σε αυτό :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

Το skype δε σας φαίνεται οτι πλέον έχει γίνει πολύ "βαρύ" πρόγραμμα?

Δε μιλάω για την 6,δεν έχω κάνει ακόμα το update.

Ενδιαφέρον αυτό με τα 42 Euros/year (48Ε με ΦΠΑ)!

To συνολικό που χρεώθηκα είναι 40,88 ευρώ (μαζί με ΦΠΑ).

Δημοσ.

Σε εμένα η 5 έκδοση κρασάρει οταν κάνω κάποια κλήση οπότε εχω γυρισει στην 4.2 η οποία δουλεύει άψογα. Το ότι είναι και πιο ελαφριά είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα.

Δημοσ.

Πηγες βοήθεια και έλεγχος για ενημερώσεις;

Τελικά το βρήκα, μπήκα κατευθείαν στην επίσημη ιστοσελίδα του skype και κατέβασα τον webinstaller, ο οποίος με την σειρά του κατέβασε αυτόματα την τελευταία έκδοση και μου την εγκατέστησε. Να σημειώσω ότι όποιος θέλει να ενώσει τους λογαριασμούς του (msn + skype), συνδέεται μέσω skype με τον λογαριασμό του msn και μετά του ζητάει αν θέλει να γίνει ένωση με κάποιο λογαριασμό skype.

Δημοσ.

και πως ακριβώς το κάνουμε αυτό ?

Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι αυτο που ζητας, αλλα αν θυμαμαι καλα εκανα εξοδο απο το skype το ξανανοιξα εκανα log in με το λογαριασμο του msn και ειχε διπλα επιλογη αν ειχα ηδη skype λογαριασμο. Μπορει να λεω κατι λαθος αλλα δεν το συγκρατησε το μυαλο μου. Ειναι ευκολο παντως

Δημοσ.

btw το σκέφτομαι για premium 42€ το χρόνο απεριόριστες κλήσεις προς μια χώρα τις επιλογής μου. not bad.

ποιος θα μου λυσει την απορια αν συμφερει το premium?

Την στιγμη που σχεδον ολες οι dsl συνδεσεις σου δινουν δωρο απεριοριστα αστικα υπεραστικα τηλεφωνηματα.

Δημοσ.

Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι αυτο που ζητας, αλλα αν θυμαμαι καλα εκανα εξοδο απο το skype το ξανανοιξα εκανα log in με το λογαριασμο του msn και ειχε διπλα επιλογη αν ειχα ηδη skype λογαριασμο. Μπορει να λεω κατι λαθος αλλα δεν το συγκρατησε το μυαλο μου. Ειναι ευκολο παντως

έχεις δίκιο, τόσο απλό ήταν,

έξοδος και σύνδεση με λογαριασμό Microsoft.

Δημοσ.

update μόνο από το site να κατεβάσετε καθαρά την 6. update μέσα από το skype δεν θα κάνει ποτέ.

Σα να άλλαξε κάπως το skype ε;

• Moderators
Δημοσ.

update μόνο από το site να κατεβάσετε καθαρά την 6. update μέσα από το skype δεν θα κάνει ποτέ.

Σε mac το update λειτουργησε κανονικα το μεσημερι, με τη πρωτη. Σε Windows ειναι που αρνειται πεισματικα.

Δημοσ.

αυτό που δεν βρίσκω είναι η δυνατότητα συγχώνευσης επαφών......

τώρα μου τις βγάζει ορισμένες διπλές,

αν βάλω και το facebook, θα γίνμουν τριπλές φαντάζομαι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...