Προς το περιεχόμενο

Skype 6.0 για Windows και Mac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νέα έκδοση για το δημοφιλές Skype τόσο για Windows όσο και για Mac το οποίο φτάνει πλέον στην έκδοση 6.0. Οι προσθήκες του νέου Skype κρίνονται σημαντικές αν και περιορίζονται περισσότερο σε Social στοιχεία.Αρχικά το Skype 6.0 προσφέρει δυνατότητα σύνδεσης στην υπηρεσία είτε μέσω του Microsoft λογαριασμού σας (hotmail, outlook) είτε μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook. Μόλις πραγματοποιήσετε σύνδεση με Microsoft λογαριασμό μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας μέσα από το Skype το οποίο αναλαμβάνει χρέη Live Messenger.

Επιπλέον έχουν προστεθεί 6 νέες γλώσσες και έχει γίνει μερική ανανέωση στο περιβάλλον χρήσης της εφαρμογής με μια πιο καθαρή εμφάνιση. Σε περίπτωση αλλαγής της φωτογραφίας σας στο προφίλ του Skype, αυτό θα σας εμφανίσει όλες τις παλιές σας φωτογραφίες σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποια από αυτές. Μελλοντικά το Skype ετοιμάζει στην προσθήκη βιντεοκλήσεων και απλών κλήσεων σε περίπτωση που θέλετε να μιλήσετε με κάποιον φίλο σας από το Live Messenger μέσω της desktop εφαρμογής.

Στην έκδοση για Mac έχει προστεθεί υποστήριξη των νέων Retina αναλύσεων που βρίσκουμε στα 2 μοντέλα των MacBook Pro ενώ όλες οι συζητήσεις σας μπορούν να εμφανίζονται σε πολλαπλά παράθυρα

Link.png Site: Skype

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με έχει πιάσει μια φοβία κάθε φορά που βγαίνει νέο skype και messenger και το δίλλημα πάντα το ίδιο. To update it or not to update it?

Και πάντα καταλήγεις στην εξής λύση!

"Let the beta testers,to finish the job,for me!":D

Δημοσ.

Μπα επειδή ποτέ δεν γλιτώνεις την αναβάθμιση το κάνω σαν τσιρότο πλέον. Αναβάθμησα και είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που αναβάθμιση του skype μου αρέσει. Εμπρός πίσω. Παλιό καλό skype με το σπαστικό μπλέ φόντο στα παράθυρα μόνο όταν καλείς.

Δημοσ.

Και εμένα που το έβγαλε στη σελίδα με πέταξε να το κατεβάσω.

btw το σκέφτομαι για premium 42€ το χρόνο απεριόριστες κλήσεις προς μια χώρα τις επιλογής μου. not bad.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ πήρα την premium γιατί δεν είχα σταθερό και με έχει βοηθήσει πολύ στην δουλειά. Απλά θέλει ένα καλό μικρόφωνο γιατί οι κλήσεις σε σταθερά έχουν πολύ κατώτερο ήχο.. το default δε θυμάμαι τι είναι.. αλλά μπορείς να το ρυθμίσεις ακόμα και να βγάζει και το κινητό σου αν θες

• Super Moderators
Δημοσ.

Σόρρυ για την χαζή ερώτηση,αλλά όταν κάποιος σε καλεί στο κινητό ή σταθερό σου μέσω Skype, τι αριθμό εμφανίζει;

Εμφανίζει ό,τι αριθμό ρυθμίσεις εσύ να εμφανίζεται, αρκεί να σου ανήκει. Αν δεν θέλεις, δεν σου εμφανίζει αριθμό (απενεργοποιείς το Caller ID).

Στην πράξη: Δηλώνεις ένα κινητό τηλέφωνο ως verified number στο Skype. Το Skype στέλνει έναν κωδικό στο κινητό για να επιβεβαιώσει ότι ο αριθμός πράγματι σου ανήκει και στη συνέχεια εμφανίζει τον συγκεκριμένο αριθμό κινητού, εφ' όσον ενεργοποιήσεις την εμφάνιση αριθμού.

Premium με κλείσεις σε μια χώρα, μόνο σταθερά η και κινητά της ίδιας χώρας;

Η συνδρομή Premium αναφέρεται σε κλήσεις σε σταθερά μίας ή περισσότερων χωρών.

• Like 3
Δημοσ.

Σόρρυ για την χαζή ερώτηση,αλλά όταν κάποιος σε καλεί στο κινητό ή σταθερό σου μέσω Skype, τι αριθμό εμφανίζει;

Μπορείς να ενεργοποιήσεις CallerID μέσω της profile page σου στο skype.net και να βάλεις τον αριθμό της επιλογής σου (μετά απο επαλήθευση).

Δημοσ.

Βολική η ενσωμάτωση με το msn

Όντως, εγώ θα το καταργήσω εντελώς το msn, αλλά ρε παιδιά δεν βλέπω πουθενα download, που το βρίσκουμε; Να τονίσω ότι έχω Windows XP, λέτε να κάνουν καμιά εξυπνάδα και να μην βγάζουν ανανεώσεις για τα XP όπως κάνανε με το windows live messenger και το internet explorer;

Δημοσ.

Όντως, εγώ θα το καταργήσω εντελώς το msn, αλλά ρε παιδιά δεν βλέπω πουθενα download, που το βρίσκουμε; Να τονίσω ότι έχω Windows XP, λέτε να κάνουν καμιά εξυπνάδα και να μην βγάζουν ανανεώσεις για τα XP όπως κάνανε με το windows live messenger και το internet explorer;

Πηγες βοήθεια και έλεγχος για ενημερώσεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...