Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το εξης προβλημα...πριν κατι μερες φρεσκοπερασα τα w7 x64....καλως η κακως που το αναφερω εδω εχω καποια προγραμματα απτον θειο...κ κλασσικα μερικα ειναι με crack και χρειαζεται αντιγραφη επικολληση...τι γινεται τωρα οταν κανω αντιγραφη παω program files μεσα στον φακελο του προγραμματος και παταω επικολληση μου βγαζει οτι ο φακελος η ενα αρχειο χρησιμοποιειται κατι τετοιο...και να πεις οτι φταιει το προγραμμα ακριβως ακριβως το ιδιο εγινε και με αλλο ενα προγραμμα...πιο παλια αυτο το θεμα δεν το ειχα..και τα συγκεκριμενα τα ξαναειχα κατεβασει..πηγα διεργασιες τελος παντων να ψαξω για κανενα exe...τιποτα...εκανα επανεκιννηση μηπως παιχτηκε κατι εκανα επανεκιννηση τον explorer..παλι τα ιδια...τι να παιζει? (τα windows ειναι αυθεντικα με κλειδακι σε περιπτωση που ρωτησετε δεν ειναι πειραγμενα)

Δημοσ.

δεν συνηθιζω να εχω antivirus αλλα καλου κακου εβαλα το avast free και malwarebytes για safe mode...απλα δεν ξερω γιατι το κανει...και πανω απολα προσεχω που μπαινω και τι κανω..οποτε δεν νομιζω να ειναι ιος...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε safe mode εγινε επικολληση

Δημοσ.

Μήπως ο λογαριασμός που έχεις δεν έχει δικαιώματα διαχειριστή και είναι απλός User;

Εννοείτε ότι το πρόγραμμα του οποίου το αρχείο θέλεις να αντικαταστήσεις δεν θα πρέπει να εκτελείται εκείνη την στιγμή.

Δημοσ.

και ομως εχω ενεργοποιησει τον κανονικο τον admin...και εχω μπει με αυτον...και φυσικα δεν πρεπει να εκτελειται το ξερω αυτο!

Δημοσ.

Κάνε δεξι κλικ στο εικονίδιο του avast και απενεργοποίησε τις ασπίδες για 10 λεπτά να δεις αν φταίει αυτό ή κάτι άλλο.

Από τη στιγμή που σε ασφαλή λειτουργία σου επιτρέπει να κάνεις την επικόλληση δείχνει ότι κάτι εμποδίζει την λειτουργία σε κανονική λειτουργία. Απενεργοποίησε και το uac (έλεγχος λογαριασμού χρήστη) από τον πίνακα ελέγχου.

Δημοσ.

ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩ! και ομως τιποτα...απεγκατεστησα το avast και το uac το εχω ηδη απενεργοποιημενο...δεν μπορω να καταλαβω τι στο καλο εμποδιζεται...να πω κατι ακυρο και μπορει να ειναι πατατα...το να μην αντιγραφτηκαν σωστα τα αρχεια στην εγκατασταση απτα win παιζει? αλλα αν ηταν αυτο θα μου εβγαζε σφαλμα..πχ να εφταιγε το δισκακι αλλο το δισκακι το εχω ξαναχρησιμοποιησει οπως επισης εχει ξαναγινει format στο ιδιο το pc

Δημοσ.

ναι αυθεντικοτατα κανονικο iso πεντακαθαρο και κλειδι αγορασμενο...συγκεκριμενα home premium x64...θα τα ξαναβαλω απτην αρχη δεν μπορω να καταλαβα τι γινεται

Δημοσ.

Κάνε μια τελευταία δοκιμή.

Κατέβασε το 2xExplorer (δωρεάν).

Αποσυμπίεσε το κάπου.

Τρέχε το πρόγραμμα με δεξί κλικ->Εκτέλεση ως διαχειριστής.

Κάνε μέσα από αυτό την διαδικασία και πες μας τι έγινε.

Δημοσ.

Εγώ αυτό το έχω συναντήσει μόνο αν έχει τσιμπήσει τρογιαν ο υπολογιστής γι'αυτο από το πρώτο μου ποστ σε ρώτησα για αντιβαιρους.

Δημοσ.

τιποτα ουτε με αυτο...κατι αλλο παιζει..δεν γινεται τωρα φρεσκοεγκατεστημενα να μου κανει αυτα τα πραγματα

πατα δεξι στο φακελο και μετα unlocker θα σου δειξει λογικα τι χρησιμοποιει το φακελο

Δημοσ.

το εκανα με το 2xexplorer και εγινε κανονικα η επικολληση...μηπως κολλησα τιποτα οπως λεει και ο moviemaker που μου μπλοκαρει τον explorer και δεν το βρισκει το malwarebytes?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...