Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φόρουμ. Εκανα μια νεα συνδεση HOL πριν λιγες μερες μου εστειλαν το ρουτερ τους (Netfaster 3) ειπα να το βαλω στην πριζα και να συνδεσω λαπτοπ σταθερο κτλ στο δικτυο του ετσι ωστε να εχω τουλαχιστον ενα τοπικο δικτυο μεχρι να γινει η συνδεση της γραμμής.

Το συνδεω λοιπον στον σταθερο με lan καλώδιο και στο λάπτοπ με wifi. Και πρωτη αλλαγη που παω να κανω ειναι να αλλαξω το ονομα του ασυρματου δικτυου απο το default σε κατι δικο μου (γιατι στο γραφειο πιανω αλλα 2-3 netfaster δυκτια, οχι πως δεν θα το αλλαζα ετσι και αλλιώς)

Και εδω ειναι που κανω την noobια. Μπαινω στο 192.168.2.1 βαζω τα admin admin του και παω στις ρυθμισεις του ασυρματου και αλλαζω το ονομα του δικτυου ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ!!!

Με το που πατησα save changes το λαπτοπ αποσυνδεθηκε απο το δίκτυο και δεν καταφερα να το ξανασυνδεσω αφου πλεον δεν βλεπει το συγκεκριμενο δίκτυο.

Λεω οκ no problem θα συνδεθω απο τον σταθερο και θα αλλαξω ξανα το ονομα του δικτυου σε λατινικους χαρακτήρες. ΟΜΩΣ!.... το σταθερο κολλαει στο admin admin. To router μου δινει την αίσθηση οτι κανει συνεχως αποσυνδέσεις (ο υπολογιστης χανει την συνδεση με το ρουτερ συνεχεια) και αν καταφερω να περασω το admin admin το πολυ να φορτωσει το κεντρικο μενου των ρυθμισεων του ρουτερ. Απο εκει και μετα κολλάει και μολις ξαναχασει την συνδεση με πεταει παλι να βαλω username kai password.

Γυρισα σπιτι τωρα και ειδα οτι πατησω το reset για 5-6 δευτερολεπτα θα επαναφερει εργοστασιακες ρυθμίσεις. Ισχύει? Θα ληθει το θεμα μου πιστεύεται?

edit:please Καποιος να διορθωσει το typo στον τίτλο....

Δημοσ.

Ναι, αν και δν ξερω πολλα απο router κι ετσι απο ο,τι εχω παρατηρησει απο το δικο μου οποτε του κανω reset ολα γινονται οπως την πρωτη φορα (φευγουν κωδικοι, μπαινει το κανονικο ονομα κλπ.) καν'το reset κατα την γνωμη μου, αλλα περιμενε να σ πει και καποιος αλλος πιο εμπειρος μια γνωμη.

Δημοσ.

α.διορθωσα τον τιτλο.βλεπω φουτερ και λεω τι γινεται.β.ναι θα τα επαναφερει ολα.

γ.μπορεις να μπεις με καλωδιο απο το λαπτοπ αμα θες αντι για το σταθερο pc.

δ.να μπεις στο μενου του ρουτερ με explorer διοτι πολλα ρουτερ δεν παιζουν σωστα στο μενου με αλλο browser.δεν βγαζουν πχ ολα τα μενου κτλ.

αλλα το πιο ευκολο Hard reset.ανοιχτο το ρουτερ πατα το 5-6 seconds και λογικα θα σβησουν ολα και θα ξαναναψουν.συνηθως εχουν και μεσα απο το μενου Hard reset αλλα απο το κουμπι ειναι πιο ευκολο

Δημοσ.

α.διορθωσα τον τιτλο.βλεπω φουτερ και λεω τι γινεται.β.ναι θα τα επαναφερει ολα.

γ.μπορεις να μπεις με καλωδιο απο το λαπτοπ αμα θες αντι για το σταθερο pc.

δ.να μπεις στο μενου του ρουτερ με explorer διοτι πολλα ρουτερ δεν παιζουν σωστα στο μενου με αλλο browser.δεν βγαζουν πχ ολα τα μενου κτλ.

αλλα το πιο ευκολο Hard reset.ανοιχτο το ρουτερ πατα το 5-6 seconds και λογικα θα σβησουν ολα και θα ξαναναψουν.συνηθως εχουν και μεσα απο το μενου Hard reset αλλα απο το κουμπι ειναι πιο ευκολο

Μωρε στο μενου ετσι κι αλλιως δεν μπορω να μπω! Θα δοκιμασω με το κουμπακι ενα ρεσετ. Με το λαπτοπ δεν μπορω να συνδεθω γιατι δεν εχει ethernet!

Thanks για τις απαντησεις παιδια. Θα το δοκιμασω οταν παω γραφειο ξανά και θα επανέλθω.

Ασχετο το ρουτερ ειναι το netfaster wlan 3 της HOL. Να κανω και μια αλλη ερωτηση. Πισω το ρουτερ εχει 3 κουμπία. ΟΝ/OFF, reset και ενα WPS νομιζω. Αυτο τι ακριβως είναι?

Δημοσ.

wifi protected setup = wps

http://en.wikipedia.org/wiki/Wi-Fi_Protected_Setup με απλα λογια .εχεις ενα ρουτερ κλειδωμενο με wpa2 πχ.το ρουτερ και η καρτα σου εχουν wps.αντι να καθεσαι να ψαχνεις το δικτυο και να συνδεεσαι με τον κωδικο πατας το κουμπι στο ρουτερ ενεεργοποιεις στην καρτα το wps και συνδεονται μεταξυ τους χωρις να βαλεις κωδικο.α δεν ηξερα οτι δνε εχει ethernet.τι στο καλο λαπτοπ χωρις ethernet.ειπαμε τσιγκουνια οι κατασκευαστες αλλα οχι στην ethernet.

καντο Reset αν και ισως να πετυχει μe internet explorerα.απλα το hard reset ειναι πιο γρηγορο.

Δημοσ.

To WPS ή αλλιώς Wi-Fi Protected Setup το χρεισημοποιείς για έξτα προστασία αλλά πρέπει να το υποστηρίζει και η κάρτα του laptop σου που για να μην έχει ethernet λίγο δύσκολο το κόβω .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κουμπάκι reset δεν κάνει τίποτα. Είτε μια φορά το Πατησω είτε το κρατησω πατημενο...

EDIT:Χωρις να παιρνω πισω το οτι το reset δεν κανει τπτ (δεν σταματανε να αναβοσβηνουν τα λαμπακια οση ωρα και αν το κρατησω πατημενο) ξαφνικα ειδα οτι αρχισε παλι το λαπτοπ να πιανει το Hol - Netfaster Wlan 3 και καταφερα να συνδεθω. Αβυσσος κυριοι. Ευχαριστω για την συμμετοχη σας στο topic

Επεξ/σία από thief7710
Δημοσ.
Εχω το MacBook Air για αυτο δεν έχω Ethernet. Anyways θα δοκιμάσω το reset Kai θα επανέλθω.ευχαριστω πολύ παιδιά.

ελεος και αυτοι να μην βαλουν μια ethernet>και αλλη μια φορα καποιος μου λεει εχω laptop χωρις ethernet και λεω πλακα μου κανει.δεν πηγε το μυαλο μου σε Mac για αυτο.το ιδιο και τωρα.

Το κουμπάκι reset δεν κάνει τίποτα. Είτε μια φορά το Πατησω είτε το κρατησω πατημενο... EDIT:Χωρις να παιρνω πισω το οτι το reset δεν κανει τπτ (δεν σταματανε να αναβοσβηνουν τα λαμπακια οση ωρα και αν το κρατησω πατημενο) ξαφνικα ειδα οτι αρχισε παλι το λαπτοπ να πιανει το Hol - Netfaster Wlan 3 και καταφερα να συνδεθω. Αβυσσος κυριοι. Ευχαριστω για την συμμετοχη σας στο topic

οτι δεν σταματανε τα λαμπακια δεν σημαινει οτι μπορει να μην κανει Reset.μπορει πχ να πρεπει να το κανεις εσυ ενα Reboot Μετα.εκει καλο ειναι να διαβαζεις το manual για το ακριβες reset αν και συνηθως ολα ειναι με τον ιδιο τροπο.πατως για να εγινε hol netfaster το ssid to πετυχες οποτε ολα μια χαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...