good boy Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Έπειτα από εμμονή χρόνων σε επώνυμα προϊόντα (χωρίς ποτέ να αντιμετωπίσω πρόβλημα) αποφάσισα να αγοράσω ένα TURBO-X. Αποτέλεσμα: το έχω 1 χρόνο, το έχω πάει για επισκευή 3 φορές, με σημαντικές βλάβες οι οποίες δεν έχουν αποκατασταθεί επαρκώς, δεδομένου ότι είναι ξανά χαλασμένο. Επίσης το μηχάνημα έχει φυσικά επιστρέψει "κατσαβιδιασμένο" από την πρώτη κιόλας φορά. Την τελευταία φορά που το πήγα για επισκευή μου ζήτησαν και χρήματα διότι πλέον η εγγύηση είχε λήξει. Όλες τις φορές οι υπάλληλοι service του καταστήματος (Πλαίσιο Καλλιθέας) με αντιμετώπισαν πολύ εχθρικά, ειρωνικά, επίσης λέγοντάς μου διάφορες ανοησίες, προκειμένου να δικαιολογήσουν την κατάσταση. Για τις κατσαβιδιές, πουλάγανε τρέλλα! Δεν ανέχομαι τέτοιες συμπεριφορές από κανέναν και έχω προχωρήσει σε αγωγή κατά της εταιρείας. Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη. Με την ευκαιρία θέλω να αναφέρω και το εξής, εάν και όσοι δεν το γνωρίζετε: Οι εταιρείες, σχεδόν όλες, ακολουθούν αυτήν την πολιτική, διότι γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι οι καταναλωτές, παρά μόνον ελάχιστοι οι οποίοι περιθωριοποιούνται και είναι οι γραφικοί ή οι παράλογοι ή οι περίεργοι, δεν ασχολούνται. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζουν πολλά, ακόμα και στην περίπτωση που χρειαστεί να αποζημιώσουν αυτόν τον έναν στους δέκα ή στους εκατό. Κοινοποιώ το θέμα μου σε όλους σας απλώς για να είσαστε υποψιασμένοι. Σε ό,τι με αφορά δεν πρόκειται να ξαναπατήσω το πόδι μου στο ΠΛΑΙΣΙΟ, πολύ περισσότερο δε να ξανασκεφτώ οτιδήποτε για TURBO-X. Είναι στο χέρι μας να το αλλάξουμε αυτό και πολλά άλλα. Ευχαριστώ. 2
GerwnOnoufrios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Το πλαισιο μια χαρα ειναι τα TURBO-X εχουν τα προβλημα και επειδη το πλαισιο εχει συνεργασια με την TURBO-X στα μασανε...
george9494 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Θα συμφωνήσω με τον φίλο GerwnOnoufrios. Επειδή το Πλαίσιο έχει συνεργαστεί με την Turbo-X προσπαθεί (κατά την γνώμη μου) να μην φανεί ότι τα Turbo-X προϊόντα παρουσιάζουν προβλήματα ή ελαττώματα και τα ρίχνουν όλα στον πελάτη. Πάντως άμα το Πλαίσιο φερόταν καλύτερα στους πελάτες και στους υπαλληλους του τότε θα ήταν και *αμώ τα καταστήματα. Εγώ πάντως έχω αγοράσει αρκετές φορες από το Πλαίσιο (καμια 15 φορες) και δεν έχω κανένα παράπονο.
rounsmith Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Εγώ θα αναφερθώ στον George9494 και στον GerwnOnoufrios. Πολύ απλά θα σας πώ δύο περιπτώσεις γνωστών μου. 1) Γνωστός μου πάει το acer λάπτοπ του στο πλαίσιο γιατί δεν άναβε . Μετά από δυο ώρες τον παίρνουν τηλέφωνο του λένε μητρική και του κοπανάνε ένα 420 €. TO φέρνει σε εμένα το κοιτάω και μετά απο κάμποσους ελέγχους (στην κυριολεξία ασχολήθηκα 15 λεπτά) διαπίστωσα ότι είναι καμμένος ο φορτιστής. Το αποτέλεσμα? Αγόρασε φορτιστή με 30 ευρώ και δουλεύει το λάπτοπ πένα από τότε. 2) Γνωστή μου πάει στο πλαίσιο και στον 1 χρόνο και 5 μέρες δεν της ανοίγει ποτέ. Πάει στο πλαίσιο και μετά από 5 λεπτά της λένε ότι είναι μητρική και θα πληρώσει 300 ευρώ για να το φτιάξουνε. Βέβαια έφτιαγε το βύσμα και με μια ωραία αλλαγή βύσματος έφτιαξε. Οπότε... το πλαίσιο είναι καλό έτσι? Μπορώ να σας αναφέρω τουλάχιστον άλλες 5 περιπτώσεις και το πώς συμπεριφέρονται εκεί μέσα. Οι άνθρωποι είναι στρατιωτάκια και ημιμαθείς. Είναι τύποι που προτείνουνε i7 για gaming με 60 ευρώ κάρτα γραφικων. Και όλα αυτά γιατί? Είναι πολιτικής της εταιρείας. Δεν υπάρχει turbo-x σαν εταιρεία. Είναι φασόν μηχανήματα που έρχονται από κίνα η προιόντα που έρχονται από κίνα και στην αθήνα το πλαίσιο τα βαφτίζει turbo-x. Τα περισσότερα turbo-x λάπτοπ είναι clevo που παλιότερα τα έφερνε τα Multirama και τα βάφτιζε Multirama λάπτοπ. Οπότε μην πετάμε πράγματα αν δεν ξέρουμε. Το πλαίσιο δεν θα κλείσει ποτέ γιατί θα εκμεταλεύεται τους ημιμαθείς κ.λ.π. 7
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ωραία λογική,είμαι ο μοναδικός προμηθευτής αυτών των προϊόντων,με κακό after sales αλλά δεν ευθύνομαι εγώ που βγάζω ενα κάρο χρήματα από αυτό αλλά οι κινεζοι κλπ κατασκευαστές.. Keep Goin παιδιά .. μέχρι να τύχει και σε εσάς και τότε να καταλάβετε αυτά που γράφατε πριν λίγο καιρό..... Φίλε μπράβο που βρήκες το θάρρος τον χρόνο και την όρεξη να κάνεις αυτό που έπρεπε να έχουν κάνει πολλοί στο παρελθόν και τότε τα πράγματα σίγουρα θα είχαν αλλάξει. Μπράβο επίσης σε ελάχιστα παιδιά που δουλεύουν εκεί και προσπαθούν με δική τους πρωτοβουλία να εξυπηρετήσουν, δυστυχώς όμως όσο πάνε λιγοστεύουν..
ipduh Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 τί είναι το turbo-x ? είναι μια κανονική εταιρεία ή είναι μια ετικέτα που το πλαίσιο βάζει στα desktops που συναρμολογεί και διάφορα no-name προιόντα ?
rounsmith Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 τί είναι το turbo-x ? είναι μια κανονική εταιρεία ή είναι μια ετικέτα που το πλαίσιο βάζει στα desktops που συναρμολογεί και διάφορα no-name προιόντα ? Είναι το πλαίσιο που παίρνει κινεζιές και κολλάει πάνω ετικέτες. Ας πούμε τα περισσότερα turbo-x λάπτοπ από κάτω γράφουνε clevo και από πάνω turbo-x. Όπως και παλιότερα με turbo-x Μητρικές που ήτανε foxconn 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 καλά τα turbo-x δεν ανήκουν στο πλαίσιο?
george9494 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Πρώτον: Μια συζήτηση κάνουμε και δεν θέλω να ανάψουνε τα αίματα. Δεύτερον: Πραγματικά θέλω να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη δεν το ήξερα ότι τα Turbo-X προέρχονται από την Κίνα όπως ανέφερες πιο πάνω φιλε rounsmith και παίρνω πίσω όσα έγραψα πιο πάνω . Τρίτον: Εγώ δεν αναφερόμουνα στο τμήμα servise (και για να πω την αλήθεια δεν μου έχει τύχη τίποτα ακόμα για να τους το παω για επισκευή). Εγώ όσες φορες έχω πάει και έχω αγοράσει από το Πλαίσιο και συγκεκριμένα από το κατάστημα τους στην Κηφισιά, οι υπάλληλοι μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.
rounsmith Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 καλά τα turbo-x δεν ανήκουν στο πλαίσιο? Όχι είναι παραπροιόντα. Την επόμενη φορά που πας στο πλαίσιο σήκωσε τα λάπτοπ που θα λένε clevo από κάτω Πρώτον: Μια συζήτηση κάνουμε και δεν θέλω να ανάψουνε τα αίματα. Δεύτερον: Πραγματικά θέλω να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη δεν το ήξερα ότι τα Turbo-X προέρχονται από την Κίνα όπως ανέφερες πιο πάνω φιλε rounsmith και παίρνω πίσω όσα έγραψα πιο πάνω . Τρίτον: Εγώ δεν αναφερόμουνα στο τμήμα servise (και για να πω την αλήθεια δεν μου έχει τύχη τίποτα ακόμα για να τους το παω για επισκευή). Εγώ όσες φορες έχω πάει και έχω αγοράσει από το Πλαίσιο και συγκεκριμένα από το κατάστημα τους στην Κηφισιά, οι υπάλληλοι μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Δεν ανάβουνε τα αίματα είναι νωρίς ακόμα Εντάξει εγώ μπορώ να πώ έχω νεύρα γιατί ήτανε η μέρα κάπως περίεργη σήμερα στην δουλειά Οπότε ζητάω συγγνώμη
V.I.Smirnov Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Υπάρχουν ένα σωρό εργαστήρια που μπορούν να επισκευάσουν laptop καλύτερα και πολύ φθηνότερα από τις αντιπροσωπείες. Μερικά δίνουν και εγγύηση για την επισκευή της βλάβης ή/και των ανταλλακτικών, ανάλογα με την περίπτωση. Για επισκευή εκτός εγγύησης, είναι σφάλμα πλέον να πηγαίνεις το laptop στην αντιπροσωπεία. Άρα η ενέργεια να το πάει στο πλαίσιο για επισκευή ήταν καταρχήν κακή επιλογή. Όσο για τα turboX, ποιοτικά δεν είναι ότι καλύτερο αλλά έχουν καλή αξία/απόδοση. Πριν καιρό αγόρασα ένα laptop turboX. Ένα sony-vaio με αντίστοιχα χαρακτηριστικά θα κόστιζε περίπου 400e περισσότερο. Η οθόνη του ήταν άθλια. Πήγα σε ένα εργαστήριο και ζητησα να μου βάλουν ένα panel sony XBright-clearBright και με μεγαλύτερη ανάλυση από το αρχικό. Κόστισε 160e (το εργαστήριο κράτησε το αρχικό panel). Το μηχάνημα πετάει, δεν κολλάει πουθενά, έχει τέλεια εικόνα και κανένα πρόβλημα (ως τώρα). Το σπουδαιότερο, μου κόστισε πολύ λιγότερο απ' ότι αν έπαιρνα sony vaio ή dell ή άλλο επώνυμο ίδιων δυνατοτήτων. Το φινίρισμα (πλαστικά) δεν είναι και τόσο καλό αλλά φυσικά δεν αξίζει τόσα λεφτά περισσότερο, σε καμιά περίπτωση... -
george9494 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Χαχα. Και εγώ, μην νομίζεις φίλε rounsmith, τα νεύρα μου έχω και εγώ λόγο της σχολης αλλα Τεσπα. 1
rounsmith Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Υπάρχουν ένα σωρό εργαστήρια που μπορούν να επισκευάσουν laptop καλύτερα και πολύ φθηνότερα από τις αντιπροσωπείες. Μερικά δίνουν και εγγύηση για την επισκευή της βλάβης ή/και των ανταλλακτικών, ανάλογα με την περίπτωση. Για επισκευή εκτός εγγύησης, είναι σφάλμα πλέον να πηγαίνεις το laptop στην αντιπροσωπεία. Άρα η ενέργεια να το πάει στο πλαίσιο για επισκευή ήταν καταρχήν κακή επιλογή. Όσο για τα turboX, ποιοτικά δεν είναι ότι καλύτερο αλλά έχουν καλή αξία/απόδοση. Πριν καιρό αγόρασα ένα laptop turboX. Ένα sony-vaio με αντίστοιχα χαρακτηριστικά θα κόστιζε περίπου 400e περισσότερο. Η οθόνη του ήταν άθλια. Πήγα σε ένα εργαστήριο και ζητησα να μου βάλουν ένα panel sony XBright-clearBright και με μεγαλύτερη ανάλυση από το αρχικό. Κόστισε 160e (το εργαστήριο κράτησε το αρχικό panel). Το μηχάνημα πετάει, δεν κολλάει πουθενά, έχει τέλεια εικόνα και κανένα πρόβλημα (ως τώρα). Το σπουδαιότερο, μου κόστισε πολύ λιγότερο απ' ότι αν έπαιρνα sony vaio ή dell ή άλλο επώνυμο ίδιων δυνατοτήτων. Το φινίρισμα (πλαστικά) δεν είναι και τόσο καλό αλλά φυσικά δεν αξίζει τόσα λεφτά περισσότερο, σε καμιά περίπτωση... - Επειδή δουλεύω σε κατάστημα και συγκεκριμένα στο Service, εκτός εγγύησης δεν συμφέρει ούτε καν. Πελάτη μας τον έχουνε εξαπατήσει από την Sony. Είχε λήξει μια εβδομάδα από την εγγύηση και η οθόνη του έβγαζε γραμμές. Του είπανε θα κοστίσει 150 ευρώ να το στείλουνε Βέλγιο (δεν έχει η sony επισκευαστικό κέντρο στην ελλάδα) με courier και όσο πάει η οθόνη. Τελικό κόστος ... κρατηθείτε.... 600 ευρώ.(Βέβαια το είχε πάρει και 2 χιλιάρικα πριν 4 χρόνια με 17.4 Led). Αν το έψαχνε στην χειρότερη θα πήγαινε κάπου στα 180-200€ max. 1
george9494 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Επειδή δουλεύω σε κατάστημα και συγκεκριμένα στο Service, εκτός εγγύησης δεν συμφέρει ούτε καν. Πελάτη μας τον έχουνε εξαπατήσει από την Sony. Είχε λήξει μια εβδομάδα από την εγγύηση και η οθόνη του έβγαζε γραμμές. Του είπανε θα κοστίσει 150 ευρώ να το στείλουνε Βέλγιο (δεν έχει η sony επισκευαστικό κέντρο στην ελλάδα) με courier και όσο πάει η οθόνη. Τελικό κόστος ... κρατηθείτε.... 600 ευρώ.(Βέβαια το είχε πάρει και 2 χιλιάρικα πριν 4 χρόνια με 17.4 Led). Αν το έψαχνε στην χειρότερη θα πήγαινε κάπου στα 180-200€ max. Dafuq did just i read? :shock:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα