zeys13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω ότι είναι καλή η τιμή του και η μάρκα του http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10105392
blacksuede Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 μόνο που έπρεπε να το αναρτήσεις στο "Πάρε Κόσμε......."
Kill_bill2 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Όποιος μπλέξει με αυτή την εταιρεία θα τραβήξει τα πάθη του Χρηστού... έτσι και σου χαλάσει την έχεις άσχημα. Μόνο για εργαλεία χωρίς ηλεκτρικά μέρη(και ούτε) είναι αυτή η AEG ή electrolux εμφανίζεται κάποιες φορές. Ήρθαν 4-5 φορές και τελικά το παρατήσαν χαλασμένο εντός εγγύησης, πήρα στην υπηρεσία καταναλωτή μου είπαν κάντε μήνυση. 2 μήνες τραβιόμουνα....και ΔΕΝ ξεμπλεξα Μακρυά.... topicstarter. Αν απο τον Κωτσόβολο δεν είδες αυτό http://www.kotsovolo...?catid=10103461 (23ευρώ λιγότερα) και αυτό http://www.kotsovolo...?catid=10052331(21 ευρώ λιγότερα) και είδες αυτή την μπουρούχα που postares είσαι το λιγότερο τυφλός μην πω στημένος Ούτε αυτό το είδες ε; http://www.kotsovolo...?catid=10107253 τα ίδια λεφτά με το δικό σου +1 κιλό μεγαλύτερο κάδο, και έχεις και καλή εταιρεία χρόνια στην Ελλάδα.
maxdore217 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Καλά πλάκα κάνεις ίδια είναι ? Σαφώς και είναι καλύτερη μάρκα η ΑΕG από το νταεγου... καλή περίπτωση είναι και μαζί με το 5 χρόνια εγγύηση με μικρή διαφορά http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10107646&cmicc=skroutz 2
manosmod Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 τι να την κανεις την 5ετη εγγυηση αφου απο οτι λεει ο παραπανω τελικα δεν στο φτιαχνουν....
maxdore217 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Θα σου δώσουν άλλο άμα δεν στο φτιάξουν απλά είναι τα πράγματα. εγώ δεν θα το πάρω γιατί ψάχνω για 8 κg αλλά ,μια χαρά τιμή είναι το συγκεκριμένο. την εγγύηση την έβαλα γιατί οποιοδήποτε πλυντήριο και να πάρεις δεν είσαι σίγουρος αν θα βγάλει 5 χρόνια και την έχει σε καλύτερη τιμή μόνο 30ε νομίζω από 70 που έχει, Με αυτήν την σκέψη το έβαλα το λινκ.
louben Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Θα σου δώσουν άλλο άμα δεν στο φτιάξουν απλά είναι τα πράγματα. Θα θελες?Εβαλα την 5ετη εγγυηση σε πλυντηριο πιατων και μολις χαλασε αρχισαν τις εξαιρεσεις(δεν καλυπτεται αυτο , εκεινο κτλ.Συγκεκριμενα χαλασε το κουμπι on-off και ειπαν οτι ειναι φυσιολογικη φθορα και δεν το καλυπτει η εγγυηση.Τελικα το πληρωσα απο την τσεπη μου).
Kill_bill2 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Καλά πλάκα κάνεις ίδια είναι ? Σαφώς και είναι καλύτερη μάρκα η ΑΕG από το νταεγου... καλή περίπτωση είναι και μαζί με το 5 χρόνια εγγύηση με μικρή διαφορά http://www.kotsovolo...6&cmicc=skroutz Ούτε μια μέρα εγγύηση δεν έχεις. Στην συγκεκριμένη εταιρεία AEG ή αλλιώς electrolux. Η Samsung και η LG που είναι σοβαρές εταιρείες μου αντικατάστησαν ότι χάλασε Θα σου δώσουν άλλο άμα δεν στο φτιάξουν απλά είναι τα πράγματα. εγώ δεν θα το πάρω γιατί ψάχνω για 8 κg αλλά ,μια χαρά τιμή είναι το συγκεκριμένο. την εγγύηση την έβαλα γιατί οποιοδήποτε πλυντήριο και να πάρεις δεν είσαι σίγουρος αν θα βγάλει 5 χρόνια και την έχει σε καλύτερη τιμή μόνο 30ε νομίζω από 70 που έχει, Με αυτήν την σκέψη το έβαλα το λινκ. Πολύ απλά είναι τα πράγματα πράγματι. Μόνο που δεν θα πεις εσύ τι θα κάνουν. Ποιος ακριβώς θα τους επιβάλει τι θα κάνουν εσύ; Ξεστραβώσου λίγο και δες, έβαλα και link 8 κιλο με τα ίδια λεφτά. Σπρώξιμο της AEG κάνετε με 2 account; 1
maxdore217 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Καλά αυτό δεν έχει να κάνει με το κοτσό όλοι τα ίδια (σκα..ά) είναι και το πλαίσιο τα ίδια μου έχει κάνει εμένα σε άλλα πράγματα. Το ξέρω ότι δεν καλύπτουν τα πάντα αλλά αν έχει πάθει κάτι ο κάδος και δεν λειτουργεί το καλύπτουν ..ο διακόπτης είναι το λιγότερο με κάποια μόντα με κάποια πατέντα διορθώνεται νομίζω. Ούτε μια μέρα εγγύηση δεν έχεις. Στην συγκεκριμένη εταιρεία. Η Samsung και η LG που είναι σοβαρές εταιρείες μου αντικατάστησαν ότι χάλασε Πολύ απλά είναι τα πράγματα πράγματι. Μόνο που δεν θα πεις εσύ τι θα κάνουν. Ποιος ακριβώς θα τους επιβάλει τι θα κάνουν εσύ; Ξεστραβώσου λίγο και δες, έβαλα και link 8 κιλο με τα ίδια λεφτά. Σπρώξιμο της AEG κάνετε με 2 account; και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το daewoo έχει καλύτερη υποστήριξη..? Η aeg όπως και η electolux είναι πολύ καιρό στα πλυντήρια...τα ανταλλακτικά τους είναι ακριβά αλλά 1 θα σου πω και θα το αφήσω εδώ η ικεα τις κουζίνες που δίνει είναι ελέκτολυξ κάτι καλύτερα θα ξέρει για να μην έχει κάνει συνεργασία με την σεβρολετ... υ.γ. Ξεστραβώσου? τι θες να πεις με αυτό Λοιπόν φίλε δεν έχω διάθεση ούτε να λογομαχήσω ούτε τίποτα. εσύ πας να επιβάλεις την άποψη σου και παρακαλώ να μιλάς ευγενικά Σε εμένα ξεστραβόσου στο άνθρωπο που το ξεκίνησε : και είδες αυτή την μπουρούχα που postares είσαι το λιγότερο τυφλός μην πω στημένος
Kill_bill2 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Έδωσα daewoo και Candy με λιγότερα λεφτά απο όσα έδωσες εσύ (με τα 2 account που ποστάρεις). Και έδωσα και ένα 3ο ΛΙΝΚ απείρως καλύτερο στα ΙΔΙΑ λεφτά. ΟΠΟΙΟ και να πάρεις, είσαι σε ΠΟΛΥ καλύτερη μοίρα. Χειρότερα απο αυτούς δεν γίνεται. Μέχρι και μας χρεώσανε 12 ευρώ για την επίσκεψη (τα δώσαμε) γιατί υποτίθεται θα μας το φτιάχναν. Μην μπλέξετε με αυτούς και τραβήξετε ότι τραβήξαμε εμείς Ασε μας ρε φίλε. ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.
maxdore217 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 1.Λοιπόν μάλλον είσαι τυφλός ...και δεν καταλαβαίνεις ο zeys13 είναι στο Ναύπλιο και εγώ στην Αθήνα ( πάμε λοιπόν όλοι μαζί να το πούμε δεν είμαστε το ίδιο άτομο) 2. δεν έβαλα καμία εναλλακτική πρόταση πλυντηρίου για να συγκρίνω τις δίκες σου...απλά βρήκα ότι το ίδιο βγαίνει και με κάποια εξτρά παραπάνω. 3. δεν ζήτησα να μου δείξεις πιο να πάρω 4. Ναι daewoo και Candy είναι οι τελευταίες εταιρίες αυτό το βλέπεις και με τα λεφτά που κάνουν...άλλο πιτσος και άλλο....(δικό σου) 5.Και εγώ φιλάρα έχω ταλαιπωρηθεί από αρκετά καταστήματα όπως είπα π.χ. πλαίσιο και samsung αλλά δεν θέλω να σκοτώσω και κάποιον άλλο που έχει διαφορετική γνώμη. Αν ξέρεις κάτι παραπάνω για το πλυντήριο ( τεκμηριωμένα πράγματα όχι λόγια του αέρα ) πες το και θα σου δώσω όλα τα δίκαια μέχρι και συγνώμη να ζητήσω αλλιώς μην τα βάζεις στο ίδιο σακί. δεν λέω ότι ό κόστος είναι σοβαρό μαγαζί αλλά όλοι ίδια ταχτική έχουν. εμένα με γείωσε η ίδια η αντιπροσωπία...και έστειλα μνμ στο εξωτερικό και μου είπαν άμα το στείλεις στο φτιάχνουμε δωρεάν.
Kill_bill2 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Είπαμε, αν δεν ξέρεις, μην μιλάς, και εσύ συνεχίζεις. Δεν είναι CPU να συγκρίνουμε specs. Samsung πλαίσιο έχουν φοβερή υποστήριξη service (ειδικά το πλαίσιο). Και είναι πολιτική αυτών των εταιρειών. Δεν είναι ρουλέτα, όπως μας λες, ότι μας κάτσει. Για μένα εσύ και ο άλλος είστε στημένοι, δεν μπορεί να μην βλέπεις τα link και να επιμένεις στην AEG, διαγράφοντας όσα λέω Αυτή η #$%$# εταιρεία μόλις ήρθε στον Κωτσόβολο. Και μετά απο μερικά κρούσματα όπως ήρθε θα φύγει.
john...sss Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Εγω εχω AEG πλυντηριο, δεν ειναι δικια μου η εταιρια, δεν δουλευω εκει δεν εχω κανενα οφελος . Εχω πλυντηριο 12ετιας φυσικα δεν ηταν των 300 ευρω και πλαστικοεξωτερικα made in Turkey αλλα των 700 το 2000 μεταλλικης κατασκευης εξωτ.αθορυβο το βαζουμε το βραδυ και δεν ακουγετε, made in Germany. Εμενα με παραξενευη που δεν ασχοληθηκε να διαμαρτυρηθη στην μαμα AEG αρα λεφτα υπαρχουν, Συμπερασμα κατα την λογικη του Kill bill2 ειναι πωλητης στον κοτσο και παιρνει μεγαλυτερη προμηθεια για candy daewoo,αστειευωμε φυσικα και δικαιολογω την σταση αυτη γιατην AEG που τον ταλαιπωρησε αλλα δεν δικαιολογω να λεει τους αλλους στημενους, ουφ κουράστικα.
petranthe Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 ...... πλαίσιο έχουν φοβερή υποστήριξη service (ειδικά το πλαίσιο). Και είναι πολιτική αυτών των εταιρειών. :-D 2
Kill_bill2 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Εγω εχω AEG πλυντηριο, δεν ειναι δικια μου η εταιρια, δεν δουλευω εκει δεν εχω κανενα οφελος . Εχω πλυντηριο 12ετιας φυσικα δεν ηταν των 300 ευρω και πλαστικοεξωτερικα made in Turkey αλλα των 700 το 2000 μεταλλικης κατασκευης εξωτ.αθορυβο το βαζουμε το βραδυ και δεν ακουγετε, made in Germany. Εμενα με παραξενευη που δεν ασχοληθηκε να διαμαρτυρηθη στην μαμα AEG αρα λεφτα υπαρχουν, Συμπερασμα κατα την λογικη του Kill bill2 ειναι πωλητης στον κοτσο και παιρνει μεγαλυτερη προμηθεια για candy daewoo,αστειευωμε φυσικα και δικαιολογω την σταση αυτη γιατην AEG που τον ταλαιπωρησε αλλα δεν δικαιολογω να λεει τους αλλους στημενους, ουφ κουράστικα. Μα η Μαμα AEG τα έκανε αυτά. Τα κεντρικά και 2) όλα τα περιφερειακά service.(με την σειρά τα δοκίμασα) Άκυρο όλο το post σου μια που δεν χρησιμοποίησες service. Έτσι ναι, μπορεί να την γλυτώσεις. Διακαιολογούμε να λέω τον άλλο στημένο όταν ενώ υπάρχουν φτηνότερα 7κιλα(στο ίδιο μαγαζι κιόλας!!!!!) διαλέγει αυτό και ανοίγει thread σαν προσφορά, λες και η εταιρεία είναι εγγύηση που θα υπερκαλύψει την διαφορά τιμής. Στα ίδια χρήματα υπάρχει 8kilo Morris, ΕΔΩΣΑ ΛΙΝΚ, οπότε ναι αν επιμένεις ή στραβός είσαι ή στημένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα