Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θέλω να πάρω ενα ipad cellurar (4g/lte) πως θα μπορω να χρησιμοποιήσω την προσφορά? με κάποιο stickακι θα γίνεται όλη η δουλειά??

Δημοσ.

καλησπερα..θα μ επιτρεψετε να καταθεσω και εγω ενα ερωτημα?δυστυχως οι γνωσεις μ δ ειναι πολλες στ συγκεκριμενο..ειμαι και εγω κατοχος της προσφορας και θα με ενδιεφερε να τ χρησιμοποιω κυριως στ κιν μ καθως σχεδον παντου εχω ιντερνετ..αυτη τη στιγμη δ εχω smartphone αλλα σκοπευω να παρω..αν παρω ενα dual θα μπορω να χρησιμοποιω τη μια καρτα γ κλησεις και την αλλη να βαλω αυτη απο τ στικακι και να χρησιμοποιω το ιντερνετ απο το στικακι?ευχαριστω για τη βοηθεια σας εκ των προτερον

Δημοσ.

Μήπως προσανατολίζεται σε συγκεκριμένα πανεπιστήμια;

Για το Ανοιχτό για παράδειγμα μόλις μου απάντησαν ότι δεν ισχύει.

Αυτο δεν το καταλαβαίνω εμείς στο ανοιχτό δεν σπουδαζουμε σε πανεπιστήμιο; Κρίμα πάντως..
Δημοσ.

καλησπερα..θα μ επιτρεψετε να καταθεσω και εγω ενα ερωτημα?δυστυχως οι γνωσεις μ δ ειναι πολλες στ συγκεκριμενο..ειμαι και εγω κατοχος της προσφορας και θα με ενδιεφερε να τ χρησιμοποιω κυριως στ κιν μ καθως σχεδον παντου εχω ιντερνετ..αυτη τη στιγμη δ εχω smartphone αλλα σκοπευω να παρω..αν παρω ενα dual θα μπορω να χρησιμοποιω τη μια καρτα γ κλησεις και την αλλη να βαλω αυτη απο τ στικακι και να χρησιμοποιω το ιντερνετ απο το στικακι?ευχαριστω για τη βοηθεια σας εκ των προτερον

Αυτό ακριβώς έχω κάνει:  1 sim για την κανονική μου σύνδεση και 1 για το mobile internet σ' ένα dual τηλέφωνο, και κάνω τη δουλειά μου. :) 

Δημοσ.

παιδια αυτην την προσφορα της vodafone την εχετε δει?
νομιζω ειναι γι αυτους που το θελουν περιστασιακα σαν και εμενα χωρις να πληρωνω παγιο καθε μηνα!
την εχει ενεργοποιησει κανεις?
http://www.vodafonecu.gr/en/studentoffers/

Internet CU on you!
Για να σερφάρεις παντού μόνο με 5€ για 2GB το μήνα!

Πόσο κοστίζει;
10€

Τι παίρνω με αυτά τα 10€;

1. USB Modem (μοντέλο Κ3770, ταχύτητας 7,2 Mbps)
  2. Κουπόνι με κωδικό για ΔΩΡΕΑΝ Internet για 30 μέρες / 5GB

Και μετά?
Με τον χρόνο ομιλίας του CU σου αγοράζεις:

• 5€ για 2 GB Internet (30 μέρες)
  • 7€ για 5 GB Internet (30 μέρες)
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτό ακριβώς έχω κάνει:  1 sim για την κανονική μου σύνδεση και 1 για το mobile internet σ' ένα dual τηλέφωνο, και κάνω τη δουλειά μου. :) 

σε ευχαριστω πο0λυ για την απαντηση...μια που γνωριζεις..σε παρακαλω πες μ..ποιο κιν?γιατι λογικα πρεπει να ειναι ενεργεες οι sim..αν εισαι στ νετ απο τη μια καρτα η αλλη δεχετε κλησεις??αυτο ειναι που με προβληματιζει καθως θελω να ειμαι συνεχεια στ νετ για voip και εισερχομενες στ σταθερο του σπιτιου...αλλα αν ειναι dual stand by ημια καρτα απενεργοποιηται σωστα?αρα δ θα μπορω να δεχομαι κλησεις(?)εσυ αν επιτρεπ[εται πιο κιν εχεις?εισαι ευχαριστημενοςγια τη λειθτουργια που τ θελουμε?σε ευχαριστω και παλι

Αυτο δεν το καταλαβαίνω εμείς στο ανοιχτό δεν σπουδαζουμε σε πανεπιστήμιο; Κρίμα πάντως..

παλιο βεβεια τ μηνυμα σο και ισως τ ξερεις ηδη αλλα φυσικα δικαιουται και τ ανοιχτο...

• Like 1
Δημοσ.

σε ευχαριστω πο0λυ για την απαντηση...μια που γνωριζεις..σε παρακαλω πες μ..ποιο κιν?γιατι λογικα πρεπει να ειναι ενεργεες οι sim..αν εισαι στ νετ απο τη μια καρτα η αλλη δεχετε κλησεις??αυτο ειναι που με προβληματιζει καθως θελω να ειμαι συνεχεια στ νετ για voip και εισερχομενες στ σταθερο του σπιτιου...αλλα αν ειναι dual stand by ημια καρτα απενεργοποιηται σωστα?αρα δ θα μπορω να δεχομαι κλησεις(?)εσυ αν επιτρεπ[εται πιο κιν εχεις?εισαι ευχαριστημενοςγια τη λειθτουργια που τ θελουμε?σε ευχαριστω και παλι

παλιο βεβεια τ μηνυμα σο και ισως τ ξερεις ηδη αλλα φυσικα δικαιουται και τ ανοιχτο...

Κανένα πρόβλημα, ελπίζω να βοηθήσω! :)

Το κινητό μου είναι ένα κινέζικο που αγοράστηκε σχεδόν τέτοια εποχή πέρσι και δεν πιστεύω να κυκλοφορεί πια, οπότε δε σε βοηθάει καθόλου (ενημερωτικά, είναι το Α602 και δε μετάνιωσα στιγμή την αγορά του).

Mόλις δοκίμασα την περίπτωση που θες να δουλέψεις:  όταν είμαι online και γίνεται μεταφορά δεδομένων, η δεύτερη γραμμή  εμφανίζεται απενεργοποιημένη σ' αυτόν που καλεί.  Όταν είναι μεν ενεργή η σύνδεση αλλά δε γίνεται μεταφορά δεδομένων, η δεύτερη γραμμή χτυπάει κανονικά.  Όπως φαίνεται, τουλάχιστον με τη συγκεκριμένη συσκευή δε μπορείς να δεχτείς κλήση όταν εκείνη τη στιγμή λειτουργείς το voip. Αν όμως είναι idle η σύνδεση internet, τότε μπορείς.

Ελπίζω να σε διαφώτισε αυτό κάπως, αν μη τι άλλο, για να ψάξεις τι γίνεται με τις συσκευές που είναι τώρα διαθέσιμες στο εμπόριο!

Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα, ελπίζω να βοηθήσω! :)

Το κινητό μου είναι ένα κινέζικο που αγοράστηκε σχεδόν τέτοια εποχή πέρσι και δεν πιστεύω να κυκλοφορεί πια, οπότε δε σε βοηθάει καθόλου (ενημερωτικά, είναι το Α602 και δε μετάνιωσα στιγμή την αγορά του).

Mόλις δοκίμασα την περίπτωση που θες να δουλέψεις:  όταν είμαι online και γίνεται μεταφορά δεδομένων, η δεύτερη γραμμή  εμφανίζεται απενεργοποιημένη σ' αυτόν που καλεί.  Όταν είναι μεν ενεργή η σύνδεση αλλά δε γίνεται μεταφορά δεδομένων, η δεύτερη γραμμή χτυπάει κανονικά.  Όπως φαίνεται, τουλάχιστον με τη συγκεκριμένη συσκευή δε μπορείς να δεχτείς κλήση όταν εκείνη τη στιγμή λειτουργείς το voip. Αν όμως είναι idle η σύνδεση internet, τότε μπορείς.

Ελπίζω να σε διαφώτισε αυτό κάπως, αν μη τι άλλο, για να ψάξεις τι γίνεται με τις συσκευές που είναι τώρα διαθέσιμες στο εμπόριο!

συγνωμη επειδη δ εχω δυστυχως καν smartphone..οταν εννοεις idle?τι θελω να πω..αν εχω απο πισω μια εφαρμογη..πχ ενα softphone το οποιο ειναι ανοιχτο σαν εφαρμογη σε περιπτωση δλδ [που με καλεσυν θεωρειτε ενεργη η συνδεση?ξερω οτι κατεβαζει κατιο kb αλλα ελαχιστα..τοτε χτυπαει η αλλη καρτα?αυτπο με ενδιαφερει κυριως να εχω ανοπιχτο το softphone px xlite μηπως με παρει καποιος στ σταθερο που εχω εχω..αν μιλαω δ με ενδιαφερει αν χτυπαει..βεβαια στη πλοηγηση θα ειναι λιγο θεμα αλλα..δυστυχως δ μπορω να βρω αξιοπρεπη dual active σε smartphones..οποτε κξανω εκπτωση στις επιθυμιες μ..

Το μόνο κινητό android που είναι dual active και κάνει αυτό που θέλεις είναι το zte u960...Αγορά από εξωτερικό μόνο.

σε ευχαριστω πολυ αλλα απο τ εξωτερικο λογω ελλειψης γνωσεων δ θα τ προτιομουσα..που να μπλεκω χωρις υποστηριξη χαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...