mixalis-2 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Γεια σε όλους, Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα προβληματάκι που αντιμετοπίζω, έχω στήσει έναν σερβερ με windows 2003 στον οποίο έχω ενεργοποιήσει το remote desktop πηγαίνοντας (δεξί κλίκ στον υπολογιστή μου στην καρτέλα remote και τίκαρα την επιλόγη για απομακρυσμένη πρόσβαση) έτσι δουλεύει local, στην συνέχεια πήγα στο τοίχος προστασίας και ενεργοποίησα στις εξεραίσεις την πόρτα για απομακρυσμένη πρόσβαση την 3389. Μέτα πήγα και δημιούργησα ένα dyndns και το σύνδεσα στο router μου. Ενώ λοιπόν local συνδέομαι κανονικότατα, μέσω internet δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. Ο server ειναι ο hp proliant ml310 και έχει στηθεί με το smartstart cd της hp (αν μπορεί να σας πει κάτι αυτό ).Υπάρχει κάτι άλλο που θα πρέπει να κάνω; Υ.Γ. Έχω ανοίξει τις πόρτες από τον οτε.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Port Forward στο Router την 3389 στην IP του Server.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δοκίμασε να αλλάξεις την έξω πόρτα σε κάτι άλλο πχ 3340
mixalis-2 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Φίλε τελίκα έσβησα την πόρτα από το router μου την ξαναέφτιαξα και μπήκα κανονικά. Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα