Millennium Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Βασικα το τροφοδοτικο δεν ειναι θεμα στους Trinity.Μην σε πολυαπασχολει. Αν δεν βαλεις ξεχωριστη καρτα μετα και με ποιοτικο 300αρι εισαι καλυμμενος.Απλα προτεινα το xfx γιατι μπορει να το κρατησεις και για αργοτερα ή αμα βαλεις καρτουλα μετα νασαι 100% οκ. Edit:Καλη συνθεση XmorsX ,ωραιες μνημες.Αλλα ξεφυγε το μπατζετ.Δεν τον κοβω και για enthusiast το παλικαρι οπωτε κοβει λιγο απο μνημες (ειτε ποσοτητα ειτε συχνοτητα λιγο)και ειναι κομπλε.
XMorsX Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Αλλη μια προταση στα ιδια χρηματα με Pentium G860 + HD 7750. Καλύτερες επιδοσεις στα games και δυνατοτητα μελλοντικης αναβαθμισης σε i5.
Millennium Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 350 δινει το παιδι για σχεδον πληρη κεντρικη μοναδα...
XMorsX Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Με το τροφοδοτικο μπορει να παρει ενα της πλακας και να κανει τη δουλεια του, αλλα ετσι θα αποκλεισει καθε δυνατοτητα μελλοντικης αναβάθμισης. To ξερω μεν, αλλα θεωρω οτι αξιζει να δωσει τωρα 30-40 ευρω εξτρα για να παρει ποιοτικα και δυνατα κομματια. Αν θελει μπορει να αλλαξει μνημες και μητρικη με φθηνοτερες και να πεσει ενα 30αρι οπως παρακατω. 1
Millennium Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Edit:Καλη συνθεση XmorsX ,ωραιες μνημες.Αλλα ξεφυγε το μπατζετ.Δεν τον κοβω και για enthusiast το παλικαρι οπωτε κοβει λιγο απο μνημες (ειτε ποσοτητα ειτε συχνοτητα λιγο)και ειναι κομπλε. Ωραιος. +1 στην πανω συνθεση. Edit: Και αμα θελει να ψαλιδισει 30 ευρω απο την τελευταια συνθεση βαζει μνημες 4gb 1866 αυτες που προτεινα αρχικα http://www.visionstu...ndefined&step=7 1
panos2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ο Α-10 5800 k με τον Pentium G860 + HD 7750. εχουν μεγάλες διαφορές ? η intel είναι καλύτερη απο την amd ? εχω μπερδευτεί λίγο συμφωνώ με τη σύνθεση του Millennium για το ποσό που διαθέτω !!! όπως και του Vad88 , αν βάλω κάτι παραπάνω τότε καλή και η σύνθεση του XmorsX .
Millennium Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Η συνθεση με Intel εχει λιγο μεγαλυτερη δυναμη αλλα ειναι και ακριβοτερη..Δεν εχουν μεγαλες διαφορες για μενα.Η συνθεση με AMD σε καλυπτει πιστευω.
XMorsX Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Τωρα που το ξανασκεφτικα μαλλον ειναι καλύτερα να κρατησεις το τροφοδοτικο σου και τα λεφτα να τα ριξεις σε ταχυτερη μνημη και καλύτερη μητρικη. Ετσι θα εχεις ενα δυνατοτερο συστημα, τροφοδοτικο αλλαζεις οταν θελήσεις να βαλεις ξεχωριστη καρτα γραφικων. Η ταχυτητα της μνημης δεν αφορα μονο τον enthusiasist, οφελει παρα πολυ την ενσωματομενη GPU του trinity. Δες το παρακατω:
Millennium Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Με τον ορο enthusiast εννοουσα ram overclocker.Καλυτερα μνημες με υψηλη συχνοτητα οσο γινεται φυσικα αλλα θα προτιμουσα και καινουριο τροφοδοτικο εγω.
XMorsX Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Απλα σκεφτομουν οτι αν παρει τωρα παλι ενα 450αρι θα παρει. Πολυ καλύτερο απο αυτο που εχει μεν, αλλα σχετικα λιγο οταν αργοτερα αποφασισει να βαλει ξεχωριστη καρτα. Αν κρατησει το παλιο, θα φτιαξει τωρα καλύτερο συστημα και οταν αποφασισει να βαλει GPU θα παρει και ενα δυνατοτερο τροφοδοτικο, σαν το 550W της XFX.
Millennium Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Κεγω το σκεφτομουν αυτο αλλα δε ξερω φιλε,το σκεπτικο μου ειναι οτι δεν ξερω και τι χρηση εχει φαει το παλιο και δεν θελω εκπληξεις.Αν και επαναλαμβανω οι ενεργειακες απαιτησεις στους FM2 ειναι πολυ χαμηλες... Ας το σκεφτει το παλικαρι και αποφασιζει.Και το μικροτερο xfx μην νομιζεις,ειναι ποιοτικο και σηκωνει αρκετες καρτες παρεπιπτοντως,αλλα το 550w ειναι πιο λογικη κινηση ναι σε gaming desktop οχι τρελων απαιτησεων.Ειναι και τα λεφτα στη μεση ομως.
panos2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Κεγω το σκεφτομουν αυτο αλλα δε ξερω φιλε,το σκεπτικο μου ειναι οτι δεν ξερω και τι χρηση εχει φαει το παλιο και δεν θελω εκπληξεις.Αν και επαναλαμβανω οι ενεργειακες απαιτησεις στους FM2 ειναι πολυ χαμηλες... Ας το σκεφτει το παλικαρι και αποφασιζει.Και το μικροτερο xfx μην νομιζεις,ειναι ποιοτικο και σηκωνει αρκετες καρτες παρεπιπτοντως,αλλα το 550w ειναι πιο λογικη κινηση ναι σε gaming desktop οχι τρελων απαιτησεων.Ειναι και τα λεφτα στη μεση ομως. Το παλιό τροφοδοτικό είναι για πέταμα, θα το αλλάξω σίγουρα , απλά αν βρώ κάτι καλό και φθηνό θα πάρω 550w αλλιώς 400-450 w , απλά θέλω να μου πείς κάποιες καλές μάρκες , μην πέσω σε κανένα κινέζικο!! αυτό λέει τίποτα ? η είναι σαν αυτά που περιγράφω κινέζικο.. http://www.you.gr/b2...07781169A8166D1
yiannis71 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Για Βιετνάμ το κοβω . Σοβαρά τώρα για 550 βατ τροφοδοτικό θελεις τουλάχιστον 50 ευρώ μπάτζετ.
petranthe Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Το παλιό τροφοδοτικό είναι για πέταμα, θα το αλλάξω σίγουρα , απλά αν βρώ κάτι καλό και φθηνό θα πάρω 550w αλλιώς 400-450 w , απλά θέλω να μου πείς κάποιες καλές μάρκες , μην πέσω σε κανένα κινέζικο!! αυτό λέει τίποτα ? η είναι σαν αυτά που περιγράφω κινέζικο.. http://www.you.gr/b2...07781169A8166D1 Corsair 430 Builder 45 Corsair CX 500 58 XFX 550 60 Thermaltake Berlin 630W 57
XMorsX Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Προτίμησε το XFX 450W ή 550W, ειναι πολυ καλες επιλογες για την τιμη τους και σιγουρα πιο ποιοτικα απο τα Thermaltake. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα