Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα είδα οτι κυκλοφόρησαν και στην ελληνική αγορά οι νέοι επεξεργαστές της amd fm2 καθώς και κάποιες μητρικές fm2 .

Eπειδή θέλω να κάνω μια αναβάθμιση η σύνθεση , κρατάω μόνο τον σκληρό δίσκο και την οθόνη , απ το παλιό σύστημα , και είχα πάρει την απόφαση για fm1 τώρα τι με προτείνεται να κάνω ? να περιμένω για να κυκλοφορήσουν καλά οι fm2 η να πάω σε fm1 , θέλω ενα απλό σύστημα για περιήγηση , και λίγα παιχνιδάκια , κατέβασμα κλπ γύρω στα 300 ευρώ , εκτός την οθόνη που εχω , και τον σκληρό 250 g που εχω...

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε ναι καλοί και οι fm1 αλλά δεν αναβαθμίζονται. Οι fm2 είναι πιο δυνατοί και οι motherboards που έχουν θα σηκώσουν και τους καινούργιους όταν βγούν.

Δημοσ.

FM2 απο μενα.Οι Trinity (FM2 APU) θα σε καλυψουν σε αυτα που θες.Εχουν και upgrade path ως το '14.

συμφωνώ μαζί σου Millennium !!! εκτός αν φθηνίνουν πολύ οι fm1

Ε ναι καλοί και οι fm1 αλλά δεν αναβαθμίζονται. Οι fm2 είναι πιο δυνατοί και οι motherboards που έχουν θα σηκώσουν και τους καινούργιους όταν βγούν.

αυτό που λές οτι δεν αναβαθμίζονται με προβληματίζει και μάλλον κοιτάζω fm2
Δημοσ.

A10-5800K - 128€

ή A8-5600K - 105€

Asrock A75 FM2 board - 60€

8GB DDR3-1600+ (κανά κιτ που κάνει oc η κανά στα 1866) - 40€

Τροφοδοτικό - κουτί - dvd έχεις ;

FM1 νεκρό socket πλέον.

Δημοσ.

A10-5800K - 128€

ή A8-5600K - 105€

Asrock A75 FM2 board - 60€

8GB DDR3-1600+ (κανά κιτ που κάνει oc η κανά στα 1866) - 40€

Τροφοδοτικό - κουτί - dvd έχεις ;

τροφοδοτικό - κουτί- dvd , θέλω ....θα ανέβει λίγο παραπάνω η τιμή , αλλά δεν γίνεται κι αλλιώς ...
Δημοσ.

Οι συγκεκριμενες μνημες δεν κανουν oc ομως.

για την ωρα λέω να μην ξοδευτώ αλλο , ας μην πάρω κάρτα γραφικών , αν φυσικά με καλύπτει η ενσωματωμένη κάρτα του επεξεργαστή
Δημοσ.

Οι συγκεκριμενες μνημες δεν κανουν oc ομως.

Δεν νομιζω το παιδι να θελει να κανει overclock :P

πανο πες μας οταν μπορεις τα χρηματα που δινεις συνολικα για να σε βοηθησουμε :)

για την ωρα λέω να μην ξοδευτώ αλλο , ας μην πάρω κάρτα γραφικών , αν φυσικά με καλύπτει η ενσωματωμένη κάρτα του επεξεργαστή

για απλα πραγματα σε καλυπτει,για games ομως θα χρειαστεις καρτα :/

Δημοσ.

Ε ποτε δεν ξερεις.Απλα καλο θα ταν να παιρνε μνημες πουναι χρονισμενες ψηλα η τρωνε oc γιατι βλεπεις διαφορα στους Α10.

Panos αν βαλεις 5800Κ δεν χρειαζεσαι καρτα γραφικων συμφωνα με αυτη τη χρηση.

Δημοσ.

yy i know απλος ο φιλος μας δεν νομιζω να θελει για βαρυ gaming το pc :) τον καλυπτουν πιστευω και τα 1600mHZ!εκτος αν το θελει για αλλη χρηση...

δυσκολα στα 350w,νομιζω ενα με 500 βαττ τουλαχιστον αν μπορεις να αγορασεις ειναι καλα

Δημοσ.

Ας βαλει 1600 που κλοκαρουν για καθε ενδεχομενο.

Ποιοτικο 350αρι φτανει και περισσευει αλλα αν θελησει να βαλει καρτα μετα ο φιλος μπορει να χει θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...