Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομιζω οτι υπαρχουν πολυ χειροτερα

Ναι... υπάρχουν και τα LAMTECH...

Τι άλλο θα μπορούσε να πάρει μέχρι τα 42 ευρώ που έκανε αυτό...

- FSP Hexa 400

- LC-Power LC6450GP2

- CoolerMaster Elite Power 460W

- LEPA 500

- OCZ CoreXstream 500 !

- Sharkoon SHA450-12EUP

- Xpower RedWind 500W

- CoolerMaster GX-Lite 500W

- Antec Neo Eco 400C

- Xilence RedWing Series SPS-XP400

- Thermaltake 430 Munich

Στα δε 45 ευρώ υπάρχει και αυτό με 5 χρόνια εγγύηση, φτιαγμένο από Seasonic:

- XFX Pro Core edition-450

Συγνώμη για την μακρυά λίστα, αλλά αυτά έχουν και πραγματικά Watt. Και φαντάσου τι θα γινόταν στα 50 ευρώ...

• Like 1
Δημοσ.

Τα xilence είναι πραγματικά καλά Ninos30? Για τις ακριβές σειρές έχω ακούσει καλά λόγια (τα 800W+) αλλα για τις μικρές όχι και τόσο καλά λόγια. Τα υπόλοιπα πάνω κάτω έχω ακούσει καλά λόγια ειδικά για τα Lepa(που στην αμερική χρησιμοποιούν ειδικά τις μεγάλες σειρές τα 1600άρια Κ.λ.π).

Δημοσ.

Δε με ενδιαφέρει το overclock ακόμα βασικά, πληροφοριακά ρώτησα για το turbo core και μάλιστα τώρα κατάλαβα περισσότερο την αξία του! (Μηδαμινή δηλαδή).

Από κάρτα γραφικών έχω την 7850 2 GB direct U II.

Το τροφοδοτικό όταν θελήσω να πειραματιστώ με το overclock του FX, τότε και μόνο τότε θα αλλάξω τροφοδοτικό καθώς αυτό το πήρα γιατί ξέρω ότι ακόμα δεν ασχολούμαι με overclock και μεταξύ μας, δε μου αρέσει! Όπως και να το κάνουμε, προσωπικά θεωρώ καλύτερο ένα μαμήσιο αμάξι από ένα πειραγμένο και ας είναι πιο αργό και μπλα μπλα μπλα... :ph34r:

Πάντως, είναι καλό για την τιμή του και σταθερό. Και μάλιστα το αγόρασα γιατί έχω βαρεθεί να ταΐζουμε όλοι τις εταιρείες τροφοδοτικών (πχ corsair κτλ...) που τάχα είναι πιο αξιόπιστα και τέτοιες βλακείες. Είχα έναν αγορασμένο από multirama υπολογιστή το 2008 με τροφοδοτικό no name 400 watt και ποτέ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με E6850 και 5750 1 gb. Δε λέω ότι δεν υπάρχουν και πραγματικά αξιόπιστα και καλά τροφοδοτικά που αξίζουν την υψηλή τιμή τους αλλά στα περισσότερα πληρώνουμε τη μάρκα και ΜΟΝΟ!

Γι αυτό πήγα σε αυτό τουλάχιστον προς το παρόν. :-D

Α, μη το ξεχάσω, οι μνήμες γιατί δεν παίζουν στα 1600 λοιπόν; Δηλαδή τζάμπα αγόρασα στα 1600; Και αν θελήσω να αγοράσω στα 1866 π.χ. το ίδιο θα ισχύει; Δε μπορεί να αλλάξει αυτό;

Τέλος, ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις!

Δημοσ.

Δε λέω ότι δεν υπάρχουν και πραγματικά αξιόπιστα και καλά τροφοδοτικά που αξίζουν την υψηλή τιμή τους αλλά στα περισσότερα πληρώνουμε τη μάρκα και ΜΟΝΟ!

Ίσα ίσα το αντίθετο. Αν κάποιος δεν ξέρει και πολλά από τροφοδοτικά, μπορεί να επιλέξει με βάση την τιμή. Το ακριβό θα είναι και καλό.

Δεν πληρώνεις καθόλου μάρκα.

Ένα καλό τροφοδοτικό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να μας απασχολεί σε ένα PC και όλα τα υπόλοιπα όπως Hardware, έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Δημοσ.

@Alexander, μπορεί σε πολλά άλλα πράγματα να ισχύει αυτό που λες. ΌΧΙ όμως στα τροφοδοτικά. Ο Heat έχει απόλυτο δίκιο!!!!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...