Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους! εχω αυτο το προβλημα...αποτομα restart...εκει στο ακυρο ειτε κανω ειτε οχι kati καποιες φορες μου το κανει...σημερα 2 ηδη φορες...τι κανω??? 3570k i5 core χωρις OC και μητρικη P67A-GD55 (B3)

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους! εχω αυτο το προβλημα...αποτομα restart...εκει στο ακυρο ειτε κανω ειτε οχι kati καποιες φορες μου το κανει...σημερα 2 ηδη φορες...τι κανω??? 3570k i5 core χωρις OC και μητρικη P67A-GD55 (B3) οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από ότι βλέπω cpu cores 28-45 celcius μεταβαλλονται συνεχεια k στη μητρικη απο 28-38 celcius

• Moderators
Δημοσ.

Εχεις απενεργοποιημενα τα αυτοματα restart σε περιπτωση μπλε οθονης?

Απο ποτε εμφανιζεται το προβλημα? Ξεκινησε ξαφνικα ή ειχες αλλαξει κατι (software/hardware) πριν την εμφανιση του?

Δημοσ.

για το πρωτο δεν ξερω.... το προβλημα το εμφανισε τωρα που αλλαξα hardware cpu kai mobo !πριν την αλλαγη δεν ειχα τπτ τετοιο

• Moderators
Δημοσ.

Τι λειτουργικο εχεις?

Πριν και μετα την αλλαγη της mobo, τι εκανες με το λειτουργικο? Εννοω, αλλαξες drivers, εκανες format, τιποτα απο τα δυο, κατι αλλο?

• Moderators
Δημοσ.

ναι..

Ξεκινα με απεγκατασταση των παντων που εχουν να κανουν με την προηγουμενη μητρικη.

• Moderators
Δημοσ.

και μετα αμα δεν γινει τπτ?

Θα συνεχισεις να ψαχνεις τι αλλο μπορει να φταιει. Ανεξαρτητως εαν ειναι η λυση ή οχι, το βημα που σου ειπα επρεπε να εχει γινει πριν την αλλαγη της mobo, ποσο μαλλον τωρα που βρισκεσαι στον εντοπισμο ενος αγνωστου προς το παρον προβληματος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...