Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή βλέπω πολλούς που ψάχνονται για πάσο, ταυτότητα, e-pass κτλ να πω ότι εγώ πάω πάντα στην υποδοχή, λέω το ΑΦΜ μου και μου δίνουν μια κόλλα χαρτί με την οποία πληρώνω στο ταμείο. Αυτό στο Ηράκλειο Κρήτης, λογικά θα το κάνουν και όλοι οι υπόλοιποι.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Συνήθως το γέμισμα στοιχίζει γύρω στα €30-35. Απλά όταν σου βγάλει update για firmware ΜΗΝ το κάνεις γιατί μετά ΔΕΝ θα παίρνει τα ξαναγεμισμένα toner...

Δημοσ.

το refill είναι ανάλογα. Αν το πας έξω άλλοι κάνουν refill (που φαντάζομαι μετά από κάποιες χρήσεις θέλει πέταμα το τονερ) και άλλοι κάνουν επανακατασκευή-refill οπότε είναι σαν καινούργιο.

Δημοσ.

30-35 το γεμισμα είναι πολλά! συμφέρει με refill κιτ Να το γεμιζεις μονος σου, απλα μετα το 3ο refill, θέλει καθάρισμα - φύσημα.

πάντως είναι τσαμπα ο printer

Δημοσ.

Μόλις τώρα είδα δυο βιντεακια στο you toube το πως τα γεμίζουν,στο πρώτο ο ένας το άνοιξε και το γέμισε απ'ευθείας αλλάζοντας και το τσιπάκι,ενώ ο δεύτερος το άνοιξε όλο και το καθάρισε πριν βάλει το τόνερ, εμένα βλέποντας τα βίντεο μου φάνηκε εύκολο το γέμισμα.

http://www.youtube.com/watch?v=iVEDIGp6_pA

http://www.youtube.com/watch?v=mxlj57BNB84&feature=related

Δημοσ.

το δευτερο videaki απαιτεί εμπειρία, δεν θα το έκανα μονος μου, το μονο που είναι εύκολο είναι να φυσήξεις το τύμπανο να καθαρίσει απο τα υπολείμματα.

πάντως και απλό γέμισμα μεχρι τρια γεμίσματα μπορείς να κάνεις μονος σου όπως στο πρώτο βιντεο.

Δημοσ.

καλά στο μάκρο θεσσαλονίκης δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. έμεινε μόνο ένας έγχρωμος.

τζάμπα τα χιλιόμετρα που έκανα...

Δημοσ.

Υπάρχει...Πήγαινε στο μάκρο για επιβεβαίωση.

ΔΕΝ ισχύει. Έχω αγοράσει άπειρες φορές από ΜΑΚΡΟ. Μπαίνεις και με πάσο και απλά στην τιμή προσθέτεις ΦΠΑ. Και στην τελική αν δεις περίεργες χρεώσεις δεν μπορείς να αρνηθείς την αγορά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...