rounsmith Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω είναι 5% μπορεί να κάνω και λάθος βάλε και 10% αρά όπως σου είπα θα σου βγει 40άρι κοντά (Και πάλι δεν λέω πολύ καλή τιμή). Εχω ψωνισει απο τροφιμα μεχρι τηλεοραση απο τα ΜΑΚΡΟ....ΠΑΝΤΑ με πασο και ΠΑΝΤΑ αποδειξη...ΠΟΤΕ δεν εχω διαπιστωσει κατι τετοιο...μαλλον αυτο που αγορασες δεν ηταν αυτο που ειχες δει...ΠΑΝΤΑ στα ραφια αναφερονται οι τιμες των προιοντων ΧΩΡΙΣ αλλα και ΜΕ ΦΠΑ...και στην αποδειξη ο ΦΠΑ υπολογιζεται στο τελος... Sigh.. Ωραία σε προκαλώ. Πήγαινε στα μάκρο διάλεξε ένα προιόν της επιλογής σου και πήγαινε και βάλει εκεί που λέει χωρίς φπα , υπολόγισε εσύ το συνολικό ποσό με φπα. Αν βγει το ίδιο με το αναγραφόμενο τότε τι να σου πώ ... είμαι τελείως στραβός ή το κομπιουτεράκι στο κινητό είναι τελείως Off.
manosfp Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Σαφώς και δεν ισχύει αυτό που λέει ο φίλος. Δεύτερο σπίτι μου είναι το makro. Sent from my iPhone using Insomnia
skoulas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω είναι 5% μπορεί να κάνω και λάθος βάλε και 10% αρά όπως σου είπα θα σου βγει 40άρι κοντά (Και πάλι δεν λέω πολύ καλή τιμή). Sigh.. Ωραία σε προκαλώ. Πήγαινε στα μάκρο διάλεξε ένα προιόν της επιλογής σου και πήγαινε και βάλει εκεί που λέει χωρίς φπα , υπολόγισε εσύ το συνολικό ποσό με φπα. Αν βγει το ίδιο με το αναγραφόμενο τότε τι να σου πώ ... είμαι τελείως στραβός ή το κομπιουτεράκι στο κινητό είναι τελείως Off. Επειδη το συνεχιζεις θα σου σκαναρω μια αποδειξη απο ΜΑΚΡΟ... Οσο γι'αυτο που αγορασες πως γινεται να εκανε 13ευρο και με το ΦΠΑ να πηγε στα 18ευρο;;;ειχε ΦΠΑ 40+%;;;και στην αποδειξη τι εγραφε +20%κερδος;;; 2
kamui Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 http://www.makro.gr/...iversary_22.pdf Ρε μπας και επειδή μπαίνει με πάσο και όχι με κάρτα....δηλαδή όχι επαγγελματικό ΑΦΜ πληρώνει και κανα χαρατσάκι στο αφεντικό? Δεν ξέρω προσπαθώ με ότι μπορώ να του δώσω ένα δίκιο, δεν μπορεί να μας trollάρει τόσο πολύ.
tsoumi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω είναι 5% μπορεί να κάνω και λάθος βάλε και 10% αρά όπως σου είπα θα σου βγει 40άρι κοντά (Και πάλι δεν λέω πολύ καλή τιμή). Τι αλλο θα ακουσουμε!
frap73 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Sigh.. Ωραία σε προκαλώ. Πήγαινε στα μάκρο διάλεξε ένα προιόν της επιλογής σου και πήγαινε και βάλει εκεί που λέει χωρίς φπα , υπολόγισε εσύ το συνολικό ποσό με φπα. Αν βγει το ίδιο με το αναγραφόμενο τότε τι να σου πώ ... είμαι τελείως στραβός ή το κομπιουτεράκι στο κινητό είναι τελείως Off. Δε χρειάζεται να προκαλείς κανένα. Τα πράγματα είναι απλά. Το προϊόν είχε άλλη τιμή στο ράφι και άλλη στο σύστημά τους. Πιθανότατα άλλαξε η τιμή και δεν ενημέρωσαν το καρτελάκι. Σε αυτή την περίπτωση, οφείλουν να στο τιμολογήσουν με την τιμή στο καρτελάκι: πας πίσω με τον υπεύθυνο του καταστήματος στο ράφι, του υποδεικνύεις το καρτελάκι και απαιτείς τη διαφορά. Η διαφορά τιμής καρτελάκι-ταμείο είναι σοβαρότατη αγορανομική παράβαση και τα πρόστιμα γερά. Αν σου είπανε αρλούμπες για κέρδος και σουξου-μούξου, επιτόπου καταγγελία. 2
skoulas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Νομίζω είναι 5% μπορεί να κάνω και λάθος βάλε και 10% αρά όπως σου είπα θα σου βγει 40άρι κοντά (Και πάλι δεν λέω πολύ καλή τιμή). Sigh.. Ωραία σε προκαλώ. Πήγαινε στα μάκρο διάλεξε ένα προιόν της επιλογής σου και πήγαινε και βάλει εκεί που λέει χωρίς φπα , υπολόγισε εσύ το συνολικό ποσό με φπα. Αν βγει το ίδιο με το αναγραφόμενο τότε τι να σου πώ ... είμαι τελείως στραβός ή το κομπιουτεράκι στο κινητό είναι τελείως Off. Δεν εχω κανενα λογο να υπερασπιστω το καταστημα αλλα οφειλω να υπερασπιστω τον εαυτο μου και τα λεγομενα μου...
kamui Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Πω καλά χάθηκα έμπλεξα, τα άτομα....δεν μπορώ το κλείνω το thread έχει ξεφύγει. Sorry skoula χάθηκα στο trollάρισμα.
giorginho Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Χα! 40% ΦΠΑ Ρε συ roundsmith μπηκες που μπηκες στον κοπο να γραψεις 5-6 ποστ, δεν βρισκεις εκεινη την αποδειξουλα απο το Μακρο με τα 13->18->20 να γελασουμε λιγακι; Το καλυτερο βεβαια ειναι το συμπερασμα που βγαζει κανεις απο αυτα που λες ειναι οτι ολοκληρο Μακρο δουλευει στο 80-90% των περιπτωσεων (που κοβει τιμολογια) ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΟΣ!!!
saltjon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 δεν ειπε οτι εχει προβλημα η αποδειξη το αντιθετο οτι δεν ισχυουν τα λεγομενα του rounsmith
skoulas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 δεν ειπε οτι εχει προβλημα η αποδειξη το αντιθετο οτι δεν ισχυουν τα λεγομενα του rounsmith ΑΚΡΙΒΩΣ...εγω ειμαι αυτος που ανοιξε το θεμα και ο rounsmith ελεγε τα τρελλα του για ΚΕΡΔΟΣ,τιμη 13ευρο και με φπα πηγε στα 18ευρο κτλ Απλα ανεβασα μια αποδειξη για να του δειξω οτι εχει αδικο... Μαλλον κατι δεν καταλαβες καλα kamui... Επειδη γενικα χαθηκαμε...και θελω να πιστευω οτι το θεμα λυθηκε... ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ;
kamui Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 ΑΚΡΙΒΩΣ...εγω ειμαι αυτος που ανοιξε το θεμα και ο rounsmith ελεγε τα τρελλα του για ΚΕΡΔΟΣ,τιμη 13ευρο και με φπα πηγε στα 18ευρο κτλ Απλα ανεβασα μια αποδειξη για να του δειξω οτι εχει αδικο... Μαλλον κατι δεν καταλαβες καλα kamui... Επειδη γενικα χαθηκαμε...και θελω να πιστευω οτι το θεμα λυθηκε... ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ; Ναι το άλλαξα χάθηκα με τα άτομα που ποστάρουν και σε μπέρδεψα για τον rounsmith trolling. Νόμιζα ανέβασε απόδειξη για να μας αποδείξει τα λεγόμενα του. Μακάρι βέβαια να ανεβάσει περιμένω με αγωνία. Αν αξίζει νομίζω είναι το κατά πόσο παίζουν αναγομωμένα toner και σε τι τιμές. Κάνει 35 ευρώ και 1 χρόνο να σου κρατήσει πάλι σούπερ είναι. Ξέρουμε εγγύηση που δίνει η sammy?
rounsmith Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Anyway , δεν τρολλάρω αυτό μου έχει συμβεί τι να πώ.
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Τιποτα αλλο να μην πεις, να κοιτας τις αποδειξεις σου οταν ψωνιζεις και να ξερεις οτι πρεπει να πληρωνεις οσο λεει το ραφι (λιγοτερο οκ, περισσοτερο ποτε ), στα εχουν πει ολα ηδη τα παιδια. 2
Razor7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Απ το μάκρο Παλλήνης έχει αγοράσει κανείς με πάσο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα