Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω ποσοι και που υπαρχουν...το ειδα στο φυλλαδιο...ισχυει 20/10/2012-03/11/2012

29+6,67=35,67ευρο ...αν εκανα σωστα τις πραξεις...

Στον τσιγκουνη ξεκιναει απο 53ευρο

Link.png Site: http://www.skroutz.g...ml''>Skroutz

Δεν ξερω αν αξιζει -γιατι το τονερ κοστιζει πιο πολυ απο τον εκτυπωτη- οποτε πειτε γνωμες....

post-220355-0-69085700-1351090222_thumb.jpg

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν μπορώ να ανοίξω την εικόνα. Είναι ο έγχρωμος;

Άκυρο, ο α/μ είναι.

Και κάτι ακόμη: στα μακρο ψωνίζεις με φοιτητικό πάσο ή λάθος μου τα είπανε;

Δημοσ.

Η φωτο ανοιγει αλλα θελει 5-10 δευτερολεπτα...

Οχι δεν ειναι εγχρωμος...

Το πασο ισχυει σιγουρα για τα καταστηματα του Ηρακλειου Κρητης και της Πατρας...για τα υπολοιπα δε μπορω να σου πω σιγουρα...

Δημοσ.

Κάνεις λάθος στις τιμές. Είναι γύρω στο 40+ σίγουρα. Βάζουνε και το κέρδος τους αν πάρουνε με φπα γιατί βάζουνε και το κέρδος τους μέσα.

Δημοσ.

35,67 ευρώ είναι η τελική.

Χρειάζεσαι κάρτα για να μπεις, είναι μόνο για επαγγελματίες το μάκρο.

Δημοσ.

Κάνεις λάθος στις τιμές. Είναι γύρω στο 40+ σίγουρα. Βάζουνε και το κέρδος τους αν πάρουνε με φπα γιατί βάζουνε και το κέρδος τους μέσα.

Δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις...

Στο φυλλαδιο εχει τιμη 29ευρο

ΦΠΑ +0,23*29=6,67ευρο

Συνολο 35,67ευρο

Δημοσ.

35,67 ευρώ είναι η τελική.

Χρειάζεσαι κάρτα για να μπεις, είναι μόνο για επαγγελματίες το μάκρο.

Οπως ειπα στα καταστηματα του Ηρακλειου Κρητης ΚΑΙ της Πατρα ΜΠΟΡΕΙ καποιος να ψωνισεις με πασο...

τις 15-20 φορες που το εχω κανει δεν ειχα ποτε προβλημα...

Επισης ακομα και αν δεν εχεις καρτα μπορεις να ζητησεις απο καποιον που ειναι στο ταμειο (ολο και καποιος καλος ανθρωπος θα βρεθει) να περασει τη δικη του καρτα απλα θα κοψεις αποδειξη...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις...

Στο φυλλαδιο εχει τιμη 29ευρο

ΦΠΑ +0,23*29=6,67ευρο

Συνολο 35,67ευρο

Καλά όταν πας στο μάκρο και δεις 40άρι μην τρελαθείς.Όταν προσθέτουν φπα βάζουνε και το κέρδος τους. Εγώ Blower με 13€ χωρίς φπα που με φπα έβγαινε 18 τον πήρα 20 γιατί αυτό βγήκε στο ταμείο. Οπότε αν δεν έχεις ξαναψωνίσει από μάκρο παραπλανείς κόσμο.

Δημοσ.

Καλά όταν πας στο μάκρο και δεις 40άρι μην τρελαθείς.Όταν προσθέτουν φπα βάζουνε και το κέρδος τους. Εγώ Blower με 13€ χωρίς φπα που με φπα έβγαινε 18 τον πήρα 20 γιατί αυτό βγήκε στο ταμείο. Οπότε αν δεν έχεις ξαναψωνίσει από μάκρο παραπλανείς κόσμο.

Χαχα μάλλον σε ληστέψαν και δεν το πήρες χαμπάρι. Καλό είναι να κάνεις καμιά καταγγελία. Αν και έχω ψωνίσει μόνο 2 φορές από μάκρο, δεν παρουσιάστηκαν τέτοια κουλά που λες. Όταν λέει ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ τιμή + φπα δεν μπορεί με καμία παναγία να σου πει στο τέλος τιμή + φπα + κέρδος. Αυτά τα τυχαία νούμερα για κέρδος μόνο στους εκτελωνισμούς.

• Like 12
Δημοσ.

Φιλε δεν υπαρχει αυτο που λες.. Μην κατηγορεις χωρις λογο

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει...Πήγαινε στο μάκρο για επιβεβαίωση.

Δε μας λες πόσο είναι το κέρδος τους, να το υπολογίσουμε ρε παιδάκι μου, να έχουμε τα λεφτά στη τσέπη για καλό και κακό. 5% 10%? πόσο?

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει...Πήγαινε στο μάκρο για επιβεβαίωση.

Εχω ψωνισει απο τροφιμα μεχρι τηλεοραση απο τα ΜΑΚΡΟ....ΠΑΝΤΑ με πασο και ΠΑΝΤΑ αποδειξη...ΠΟΤΕ δεν εχω διαπιστωσει κατι τετοιο...μαλλον αυτο που αγορασες δεν ηταν αυτο που ειχες δει...ΠΑΝΤΑ στα ραφια αναφερονται οι τιμες των προιοντων ΧΩΡΙΣ αλλα και ΜΕ ΦΠΑ...και στην αποδειξη ο ΦΠΑ υπολογιζεται στο τελος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...