Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

22 Οκτωβρίου πήρα screen protector από ebay/πωλητής UK. Ένα μήνα μετά άφαντο, συμφωνούμε για replacement.

15+ μέρες μετά κ το replacement άφαντο, οπότε πριν μία βδομάδα παίρνω refund.

Και σήμερα, βρίσκω φάκελο στο γραμ/τιο... To original ή το replacement είναι, δεν έχω ιδέα. [...]

"Καταπληκτικό": σε φάση που βγαίνω από την εισοδο, πιάνει το μάτι μου φακελάκι μέσα στο γραμματοκιβώτιο, το οποίο φαίνεται ότι δεν είναι λογαριασμός.

Τι στο καλό, δεν περιμένω κάτι μικρό από πουθενά....και πριν ανοίξω το κουτί τρώω φλας και λέω, πλάκα θα 'χει...ω ναι ουρανοί, σήμερα έφτασε το 2ο :mellow:

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

3 μήνες μετά αποδεικνύεται πλέον ότι τα είχαν όντως στείλει και τα 2 αλλά κάτι περίεργο παίζει. Όπως είχα γράψει την προηγούμενη φορά, υποτίθεται ο πωλητής από UK και υποτίθεται ότι η αποστολή -και καλά- θα ήταν με Royal Mail, αλλά τελικά δεν ήταν.

Όταν 1,5 μήνα μετά είχε φτάσει το 1ο, τους ενημέρωσα και τους επέστρεψα το refund που είχε γίνει. Στην αρχή μου είπαν να το στείλω στο μαιλ/paypal που είχε το listing αλλά καπάκι μου έστειλαν άλλο μήνυμα ζητώντας να το στείλω σε άλλο μέιλ/paypal. Τότε δεν το έδωσα σημασία, αλλά τώρα που το ξανακοίταξα η επωνυμία που βγαίνει στο paypal στο 2ο μέιλ που έγινε η επιστροφή, είναι... κινέζικη. Αν και ο φάκελος έχει ως διεύθυνση επιστροφής, αγγλική. Δεν ξέρω πως στο διάολο τα κανονίζουν αλλά είχα ακούσει παλιότερα για πωλητές στο ebay που και καλά έχουν listed έδρα την Αγγλία αλλά είναι από Κίνα και με όλα τα παραπάνω, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι πέτυχα μάλλον τέτοια περίπτωση.

Στο πρώτο έστειλα το refund πίσω, τώρα για το δεύτερο -αν και το σκέφτομαι ακόμη- λέω να πάθω αμνησία, ούτε το πρώτο δεν τους άξιζε τους μπαγλαμάδες. Παίζει να τους το στείλω πίσω ως συστημένο κ χρέωση δική τους να γλυκαθούν? :devil:

Δημοσ.

Για να ρωτησω να δουμε τι ισχυει...

Σε εσας, στη δικη σας περιοχη, συμβαινει οταν βρεχει να μην βγαινουν οι ταχυδρομοι απο τα ελτα και να μην μοιραζουν φυσικα τιποτε, ουτε γραμματα, ουτε δεματα, ουτε καν ειδοποιησεις;

Ειναι να μην βρεξει. Ξεχνας οτι υπαρχουν ελτα...

Δημοσ.

Σε εσας, στη δικη σας περιοχη, συμβαινει οταν βρεχει να μην βγαινουν οι ταχυδρομοι απο τα ελτα και να μην μοιραζουν φυσικα τιποτε, ουτε γραμματα, ουτε δεματα, ουτε καν ειδοποιησεις;

όπα ... όπα .... εσύ δεν θέλεις ταχυδρόμους θέλεις κασκαντέρ :P

Οποιοδήποτε καιρικό φαινόμενο πλην της ηλιοφάνειας θεωρείτε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ  καιρικό φαινομενο -_-

• Like 4
Δημοσ.

Οποιοδήποτε καιρικό φαινόμενο πλην της ηλιοφάνειας θεωρείτε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ  καιρικό φαινομενο -_-

+1

ενω αγγλια: με το ποδηλατακι τους (κλασσικα)...φουλ αδιαβροχη στολη και η διανομη γινεται κανονικα.

μα ποσο πισω η μπανανια μας;!;! μετα φταιμε εμεις κι εκεινοι φωναζουν και κλαινε μην τους παρει ιδιωτης....να σας παρει (και να σας σηκωσει) ρε!!

• Like 1
Δημοσ.

Αποσταλμενος φακελος στις 6/1/2013 απο Ολλανδια, εως και σημερα 18/1/2013 δεν εχω δει τιποτα. Με ποδηλατο να ειχα παει θα ειχα γυρισει κιολας.

Δημοσ.

Στη δική μου "συμβαίνει" και όταν δεν βρέχει. :P 

Εντάξει, έχουν ξεφύγει. Εδώ δεν έχει ταχυδρομείο, έχει ταχυδρομικό πρακτορείο. Περνάω μόνος μου και παίρνω τα δέματα. Η ειδοποίηση έρχεται μετά από 5-6 μέρες ή δεν έρχεται ποτέ, αναλόγως τα κέφια του διανομέα. ΓΤΠΚ.

Δημοσ.

Εδώ είσαι λάθος. Δεν θεωρείται επικίνδυνο, αλλά ΑΚΡΑΙΟ για να είμαστε ακριβείς, έτσι;  :whistle:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

να ρωτησω κατι?αν μου στειλουν κατι με αντικαταβολη και αυτο το ονομα του αποστολεα δεν υπαρχει μπορει να παρει τα χρηματα?δε χρειαζεται ταυτοτητα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

3 δέματα από Αμερική, σταλμένα από τις 21/1. Παραλαμβάνω το 1 στις 5/2, που ήταν και ο συνήθης χρόνος παράδοσης μιας και ψωνίζω από το συγκεκριμένο μαγαζί 2 χρόνια τώρα. Ο μήνας έχει 19 και κανένα νέο από τα άλλα 2. Σε επικοινωνία με το τοπικό κατάστημα ευγενέστατη υπάλληλος μου λέει εφόσον δεν είναι συστημένο δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα! Προσπαθώ να συνεννοηθώ με τους Αμερικάνους να βρώ κάποιο στοιχείο μήπως & ζορίσω λίγο τους δικούς μας εδώ (χαχαχα). Έκανα και παράπονα στα ΕΛΤΑ μέσω της φόρμας επικοινωνίας που έχουν στο site τους και περιμένω να δώ αν θα επικοινωνήσουν μαζί μου (χαχαχα). Στην περιοχή μου ταχυδρόμοι παραδίδουν με όλες τις καιρικές συνθήκες, χωρίς πλάκα. Σήμερα έβρεχε καρεκλοπόδαρα και είχα και γράμματα και δεματάκια στο γραμματοκιβώτιο.

Δημοσ.

Εδω πατνως οταν εχει βροχη η κρυο δε βγαινει . Εμεις παμε να τα παρουμε απο το κεντρικο γιατι μενουν εκει βδομαδες. Και σου λεει που να παω με τετοιο κρυο φιλαρακι και βροχες :P αλλα τουλαχιστον οταν πας σε βοηθαει να το βρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...