Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άλλο dispatched within 1 day και άλλο πόσο θα κάνει να έρθει. Μην αγχώνεσαι ακόμα. Γράφει πότε έγινε αποστολή;

Btw μου'ρθαν 4 από τα 15 (!! oh yes 15!) αντικείμενα που περιμένω απ'έξω. Καλή μπάζα απόψε. Λέτε να παω γυρεύοντας με τόσες παραγγελίες;  :-D Για να δούμε πόσα θα πιάσω  :P

Το μέτρημα ξεκινά λοιπόν: 4/15

Δημοσ.

Αχα ευχαριστω για την πληροφορια.

Και ομως tracking number δεν αναγραφεται σε κανενα απο τα 3 που παρηγγειλα.

Αλλα και τα 3 ειναι σημειωμενα ως dispatched

Δημοσ.

Πάντως κι εγώ έχω πρόβλημα με Ελτα (Κορυδαλλού συγκεκριμένα).
Οκτώβρη- δεν πήρα τίποτα.
Νοέμβρη- δεν πήρα τίποτα.
Δεκέμβρη- δεν πήρα τίποτα.
Συνολικά 11 πακέτα χάθηκαν. Βέβαια, τέλη Δεκέμβρη έκανα σκηνή και τα-ταν... μαγικά βρήκαν ένα πακέτο.
Μετά από δυο μέρες τα-ταν.. μαγικά κι άλλο ειδοποιητήριο για παλιό πακέτο.
Σήμερα στείλανε ειδοποίηση πήγα να το πάρω.. Εξαφανίστηκε το πακέτο, ούτε αποθήκες ούτε στα κεντρικά που πήρανε τηλέφωνο..πουθενά.. Αρα τα κλέβουν όλα και αμα κράξεις σου κάνουν τη χάρη να στείλουν τίποτα. Βέβαια σήμερα ξεχάστήκανε και στείλανε ειδοποιητήριο για το πακέτο που σουφρώσανε...
Καταγγελία που κάνω?
Στον υπεύθυνο?

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν... Από τον Ιούλιο και μετά παρέλαβα καμιά 20ρια δέματα/μικρά πακέτα/γράμματα (φτηνά και ακριβά) από όλες τις γωνιές του κόσμου (Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, ΗΠΑ, Κίνα, Αυστραλία). Πραγματικά δεν είχα απολύτως κανένα μα κανένα πρόβλημα (φτου φτου, μην το ματιάσω). Όλα στην ώρα τους (χωρίς να μένουν με τις μέρες στο τοπικό γραφείο). Πριν είχα μικρο-προβλήματα. Κυρίως αργούσαν να φτάσουν σε εμένα από το τοπικό γραφείο.

Δημοσ.

Λοιπόν... Από τον Ιούλιο και μετά παρέλαβα καμιά 20ρια δέματα/μικρά πακέτα/γράμματα (φτηνά και ακριβά) από όλες τις γωνιές του κόσμου (Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, ΗΠΑ, Κίνα, Αυστραλία). Πραγματικά δεν είχα απολύτως κανένα μα κανένα πρόβλημα (φτου φτου, μην το ματιάσω). Όλα στην ώρα τους (χωρίς να μένουν με τις μέρες στο τοπικό γραφείο). Πριν είχα μικρο-προβλήματα. Κυρίως αργούσαν να φτάσουν σε εμένα από το τοπικό γραφείο.

μια από τα ίδια, κανένα πρόβλημα ούτε τον τελευταίο καιρό, ούτε τα τελευταία 5 τουλάχιστον χρόνια που αγοράζω από έξω. Ένα θέμα πριν 2-3 χρόνια με δέμα που για κάποιο λόγο είχε ξεμείνει στο ταχυδρομείο και δεν είχα ειδοποίηση. Ήταν το διάστημα που είχε αλλάξει ο ταχυδρόμος γιατί ο δικός μας είχε σπάσει το πόδι του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...