doakes Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Πριν 4 μερες αλλαξα μια τετοια βαση και μου κανε τρομερη εντυπωση γιατι θεωρουσα οτι δε μπορει να σπασει απο μονη της, παρα μονο απο κακο χειρισμο στο βαλσιμο/βγαλσιμο της ψυκτρας! Ο Η/Υ ηταν ομως σφραγισμενος με ταινια ασφαλειας και δεν ειχε ανοιχτει ποτε εδω και 8 χρονια! Το συμπτωμα ηταν το ιδιο με του φιλου, κάθε 2-3 λεπτα εκανε restart.Επισυναπτω photo.Εχω μαρκαρει με κοκκινο περιγραμμα το σπασμενο ποδι.
stefanos1711 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Φίλε μου καλησπερα Αν έχεις 478 socket τοτε θα έχεις αυτή την βάση που σου βάζω από κάτω σε φωτογραφία. Αρκετές φορές σπάει σε μια από τις 4 άκρες της με συνέπεια να μην εφάπτεται καλά η ψυκτρα και να κάνει υπερθέρμανση το pc ,ακόμα δουλεύει και πιο γρήγορα το fan. Για ρίξε μια μάτια μπας και φταίει αυτό και πες μας. καλημερα φιλε μου.ακριβως ετσι ειναι κ εμενα,εγω ελυσα εχθεσ τη ψυκτρα.εκτοσ οτι τελικα ειχα βαλει πολυ παστα κ τα καθαρισα ολα η ψυκτρα κουμπονει με αυτα τα κλιψακια πολυυυυ δυσκολα.οταν τελοσ τα ετοιμασα ολα ανοιξα το pc αλλα τωρα κολαει στο bios,δεν ανοιγει τα windows και κανει συνεχεια το ιδιο πραγμα!!!
FasTaker Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 οταν λες κολλαει στο bios περνά το post(Power On Self Test) ή κολλαει με το που το βάλεις μπροστά. Αν δεν περνάει καν το post τοτε οταν ελυσες την ψύκτρα κατι δεν κουμπωσες καλα ή κατι εφυγε απο τη θέση του κατα λάθος. Αν σου εμφανιζει γραφικά τοτε έιναι οκ cpu gpu και ram οποτε μαλλον κατι έκανες στα devices.
stefanos1711 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 οταν λες κολλαει στο bios περνά το post(Power On Self Test) ή κολλαει με το που το βάλεις μπροστά. Αν δεν περνάει καν το post τοτε οταν ελυσες την ψύκτρα κατι δεν κουμπωσες καλα ή κατι εφυγε απο τη θέση του κατα λάθος. Αν σου εμφανιζει γραφικά τοτε έιναι οκ cpu gpu και ram οποτε μαλλον κατι έκανες στα devices. καλημερα.εννοο πωσ βγαζει την πρωτη μαυρη οθονη...φορτωνει μεχρι κατω και μετα μου βγαζει την οθονη που εχει τισ επιλογεσ και για safe mode.εκει οτι κ να επιλεξω ξανακανει restart :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα