nikos.fr4 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα! θελω να αγορασω εναν υπολογιστη για να το συνδεω στην 40 3d led xamsung που εχω αγορασει! εχω να ασχοληθω χρονια με τις εξελιξεις σε υπολογιστες! το imacmini ειναι κανονικος υπολογιστης ετσι? μπορει να ανταποκριθει σε υψηλες απαιτησεις οπως ενας intel i5 ? μπορει να παιζει στην tv 3d ταινειες? γενικα ενω η τιμη του ειναι ιδια με ενα αρκετα καλο pc αξιζει να παρω το imacmini? σιγουρα το desing για το χωρο του σαλονιου οπως και ο θορυβος παιζουν σημαντικο ρολο στην αποφαση μου!
Heatspreader Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Αν έχεις τα χρήματα φίλε μου, το μόνο σίγουρο είναι πως χαμένος δεν θα βγεις.
nikos.fr4 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 μπορω να βαλω επανο και windows και να ειμαι με δυο λειτουργικα? γιατι τα ios σου δενουν καπως τα χερια! να μπορω να κατεβαζς και κανα παιχνιδακι να παιζω! η να κατεβαζω καμια ταινεια και να τρεχω προγραμματα των windows?
Heatspreader Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Η αλήθεια είναι ότι με τους περισσότερους νέους Mac Users υπάρχει αυτή η ανασφάλεια με το νέο λειτουργικό και ότι δεν θα βρουν αυτά που θέλουν, κλπ, αλλά θα δεις ότι δεν θα έχεις πρόβλημα. Όλα υπάρχουν. Ναι, μπορείς να βάλεις και Windows. Προτείνω όμως, όπως μου πρότειναν και εμένα και δεν μου βγήκε σε κακό, να μην μεταφέρεις τις συνήθειες που είχες στα Windows, στο Mac. Ξεκινάς από την αρχή. 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Οι απαιτήσεις σου απο το μηχάνημα ποιές είναι? Γνώμη μου είναι να ασχοληθείς με τα htpc κουτιά, τα άλλα βρίσκονται. Αν βρεις κάποιο που σου αρέσει σαν αισθητική, προχώρα σε pc.
achilles_g_ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Πάντως αν πας σε home theater pc o AMD A10 5800K είναι ιδανικός. 130 ευρώ με καλή κάρτα γραφικών.
nikos.fr4 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 αν και δεν ξερω, λογικα αυτα ειναι κουτια που σε αυτα βαζω οτι συνθεση θελω.. η δεσμευομαι λογο χωρου? Οι απαιτήσεις σου απο το μηχάνημα ποιές είναι? Γνώμη μου είναι να ασχοληθείς με τα htpc κουτιά, τα άλλα βρίσκονται. Αν βρεις κάποιο που σου αρέσει σαν αισθητική, προχώρα σε pc. οι απαιτησειςπου εχω ειναι ενα καλο μηχανημα για τουλαχιστον 2 χρονια! να εχει πολυ καλη αναπαραγωγη ταινειων! και να τρεχει και παιχνιδια! εαν βαλω windows σε imac θα τρεχει εξισου ολα τα παιχνιδια χωρις ανεξερετων απαιτησεων?
rounsmith Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/462592-htpc-build-and-mini-review/ Κοίτα αυτό το θέμα , το παιδί που το άνοιξε έλεγε τα ίδια με εσένα. Τελικά κατέληξε σε hackintosh με ένα πολύ όμορφο κουτί.
Heatspreader Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Το hackintosh μην το υπολογιζετε. Απαιτει γνωση, χρονο και το αποτελεσμα δεν ειναι σιγουρο. Αν θες Mac, πας σε Mac για να απολαυσεις οτι σου προσφερει αυτο, μαζι με την απλοτητα, την εμφανιση και την ηρεμια σου. Εχεις κανονικα ολα τα updates και υποστηριξη. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα