axaxouxas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαα αυτο ακριβως !!!!!!!!! Για πνιξιμο η γρια ......
arxangelos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Προς ενημερωση ολων κ επειδη τωρα το θυμηθηκα...εγιναν κ αλλα ωραια αλλα ο παππους ακομη στο σπιτι ειναι και μας ξυπναει απο τις 6 τα χαραματα κοβοντας ξυλα μεσα στο σπιτι με το τσεκουρι....πριν κανα μην ειχε περιφραξει το σπιτι με τουβλα, κουβαδες και αμοσακους για να μην παρκερνουν τα αμαξια απο κατω απο την πολυκατοικια....
laikos123 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Προς ενημερωση ολων κ επειδη τωρα το θυμηθηκα...εγιναν κ αλλα ωραια αλλα ο παππους ακομη στο σπιτι ειναι και μας ξυπναει απο τις 6 τα χαραματα κοβοντας ξυλα μεσα στο σπιτι με το τσεκουρι....πριν κανα μην ειχε περιφραξει το σπιτι με τουβλα, κουβαδες και αμοσακους για να μην παρκερνουν τα αμαξια απο κατω απο την πολυκατοικια.... μια χαρά σας κρατάει και πάρκινγκ για όταν γυρίσετε σπίτι ο παπούλις(αν έχετε) τι άλλο θές;Σιγά λίγα ξύλα είπε να κόψει ο κακόμηρος 6 το προί τι ποιο λογικό;
tsifotis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 με το τσεκουρι; κανονικα επρεπε με αλυσοπριονο στις 4:45 ------------- Σας εχει πολυ λασκα ο παππος μου φαινεται. Γι αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε.
vk13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Προς ενημερωση ολων κ επειδη τωρα το θυμηθηκα...εγιναν κ αλλα ωραια αλλα ο παππους ακομη στο σπιτι ειναι και μας ξυπναει απο τις 6 τα χαραματα κοβοντας ξυλα μεσα στο σπιτι με το τσεκουρι....πριν κανα μην ειχε περιφραξει το σπιτι με τουβλα, κουβαδες και αμοσακους για να μην παρκερνουν τα αμαξια απο κατω απο την πολυκατοικια.... Aκόμα ζεις εσύ; Χάρηκα που σε είδα να ξαναποστάρεις... Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2013 από vk13
g_alkis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Προς ενημερωση ολων κ επειδη τωρα το θυμηθηκα...εγιναν κ αλλα ωραια αλλα ο παππους ακομη στο σπιτι ειναι και μας ξυπναει απο τις 6 τα χαραματα κοβοντας ξυλα μεσα στο σπιτι με το τσεκουρι....πριν κανα μην ειχε περιφραξει το σπιτι με τουβλα, κουβαδες και αμοσακους για να μην παρκερνουν τα αμαξια απο κατω απο την πολυκατοικια.... Όπου να'ναι θα στήσει και κανα οπλοπολυβολείο
arxaggelos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Σας έχει γάτα ο παππούς. Θέλω να δω τα cojones σας αν μείνετε από ζάχαρη και πάτε να ζητήσετε με την κούπα στο χέρι.
arxangelos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 ΧΑΧΑΧΑΧ παιδια η εταιριες που φτιαχνουν οτοασπιδες ΧΡΥΣΕΣ δουλειες απο μενα εμενα εχουν κανει, εγω τις κραταω ζωντανες....εντομεταξυ κατασκοπευει κιολας ανοιγεις την εξωπορτα κ τσουπ αυτος απ εξω να κρυφακουει...περναμε φινα, σαν ταινια θριλερ ειναι ΚΑΘΕ μερα :devil:
apostolisR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 περιττό να σας πω ότι έχω λιώσει με τα πρώτα σχόλια βρε τον παππού..
arxangelos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Η γριουλα που μενει απεναντι του ηθελε να κοιμηθει σε μας δυο βραδυ γτ φοβοταν μην σπασει την πορτα και πεταχτει μεσα κ την μαχαιρωσει...περναμε πολυ ωραια ντε :cry:
g_alkis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μήπως ήταν πρόφαση και σε γουστάρει η γιαγιούλα; Είσαι gilf lover;
noob Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Θέλω να δω τα cojones σας αν μείνετε από ζάχαρη και πάτε να ζητήσετε με την κούπα στο χέρι. 2
arxangelos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 χαχαχαχαχαχαχαχαχα ηθελε λετε να ηθελε τρελιτσες το μωρο ?? χαχαχαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα