alexzzz Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Τρελο πακετο! Τι σκοπευεις να κανεις? Αν ειναι να το φτιαξεις πες και ποσο πηγε το μαλλι να εχουμε μια εικονα.. Το touch που έσπασε πωλείται στα 20€... ΑΛΛΑ από τα βίντεο που είδα είναι της συνομοταξίας iphone 4 και μετά: touch, screen και digitizer είναι ένα και είναι πολύ μεγάλο ρίσκο να επιχειρήσεις την αλλαγή γιατί μετά πάει στα 150€ (περαστικά πάντα δικά μου). Οπότε προς το παρών δεν θα κάνω τίποτα... απλά το κοιτάω και τσατίζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Υπομονή. Δυστυχώς, όσο και να προσέχεις, το να γίνει κάποια ζημιά είναι μέσα στο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tugito Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μπορεί κάποιος να μου πει ΠΩΣ αλλάζω στο πληκτρολόγιο από ελληνικά σε αγγλικά; Πραγματικά θα τρελαθώ. Έκδοση 4.1.1 επίσημη από mediamarket, euro κομπλέ όλα. Στο μήνυμα πχ. δεν βρίσκω κανένα τρόπο. Μόνο ελληνικά έχει, και στις γλώσσες δεν έχει επιλογή πρόσθεσης γλώσσας αλλά μόνο επιλογή ελληνικών ή αγγλικών. Επίσης swype δεν υπάρχει στο 4.1.1??? Όποιος ξέρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Αν έχεις προσθέσει την Ελληνική γλώσσα στις ρυθμίσεις (γλώσσα και εισαγωγή), σέρνεις το space δεξιά ή αριστερά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tugito Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Το σέρνω. Δεν αλλάζει κάτι. Μονο ελληνικά παραμένει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Το πληκτρολόγιο να δείχνει τα γράμματα για να φαίνονται και τα δυο βελάκια στο space, δεξιά και αριστερά, όχι τα σύμβολα. Έχεις σίγουρα προσθέσει τη γλώσσα; Μήπως έχεις ξετικάρει τα Αγγλικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tugito Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Το βρήκα. Οκ. Το θέμα με το swype κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tugito Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ναι όχι κομπλέ, τα έβαλα, μόνο το swype δεν έχω βγάλει άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 http://www.swype.com/category/get-swype/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmak Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Ας το ανακινήσω λίγο το νήμα Μακράν το καλύτερο τηλέφωνο που έχω πιάσει στα χέρια μου. Ξέχασα σε χρόνο dt την ενασχόληση μου τα τελευταία χρόνια με την apple (2g, 3GS, 4 & 4s). Αν και το 4s θα το έχω πάντα στην καρδιά μου το note θα με συνοδεύει στα επαγγελματικά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα