barman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Επί της ουσίας το S3 δεν χάνει κάπου από το Note 2. Απλά η μαγεία του δεύτερου είναι το S pen και για εμένα είναι ο μόνος λόγος που ακόμη σκέφτομαι την απόκτησή του. Αλλά μετά το πιάνω στο χέρι μου (στα χέρια μου μάλλον) και μου περνάει η όρεξη. Μην ξεχνας και τα 2GB μνημης ... Αυτο με καιει εμενα και η μπαταρια φυσικα !! Κατα τα αλλα...Κινητο με 2 χερια δεν γινεται-προτιμω το S 3 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Επί της ουσίας το S3 δεν χάνει κάπου από το Note 2. Απλά η μαγεία του δεύτερου είναι το S pen και για εμένα είναι ο μόνος λόγος που ακόμη σκέφτομαι την απόκτησή του. Αλλά μετά το πιάνω στο χέρι μου (στα χέρια μου μάλλον) και μου περνάει η όρεξη. Με μια μικρή επιφύλαξη, νομίζω ότι οι διαφορές είναι περισσότερες από το S3 με σημαντικότερη το χωρισμό της !οθόνης! σε 2 παράθυρα που αν μη τι άλλο, οι 5,5 ίντσες το επιτρέπουν ή μάλλον, το επιβάλουν. Άλλη μια διαφορά είναι και τα popup παράθυρα (note και browser). Η γνώμη μου είναι ότι το Note είναι 90% εργαλείο δουλειάς, αν κάποιος δεν το χρειάζεται, να μην το πάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μην ξεχνας και τα 2GB μνημης ... Αυτο με καιει εμενα και η μπαταρια φυσικα !! Κατα τα αλλα...Κινητο με 2 χερια δεν γινεται-προτιμω το S 3 . Για αυτό είπα "επί της ουσίας", φυσικά τα 2GB είναι τεράστια διαφορά, αλλά ο μέσος χρήστης δεν νομίζω να τα χρειαστεί. Και πράγματι, η μπαταρία του Note 2 έχει-συγκριτικά-τον ατελείωτο... Και φυσικά το μέγεθος της οθόνης καθιστά το landscape mode ψιλοαχρείαστο, μια χαρά κάνεις browsing και στο όρθιο. Μακάρι κάποια στιγμή να δούμε ένα δυνατό galaxy στις 4"-4.3" με το S pen. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cromb Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Χωρίς να το έχω ψάξει το θέμα, με μια πρόχειρη αναζήτηση σε ελληνικά e-shops το βρίσκεις από 550 μέχρι 800+, παίζει κάτι με διαφορετικές εκδόσεις ή είναι ακριβώς το ίδιο "κινητό"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Καλα, αν δε με βολεψει θα παρει πουλο, προς το παρον πολυ ικανοποιημενος. Α, αλλαξε κονεκτορα το iphone και κραζουμε. Ενω εγω εβαλα στο note το hdmi καλωδιο που ειχα απο το s2 και δούλεψε... not! Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App εγώ είχα ξεχάσει το φορτιστή και το καλώδιο, και βρήκα από ένα bluetooth της nokia που είχα πεταμένο σε ένα συρτάρι και το φόρτισα !! Επί της ουσίας το S3 δεν χάνει κάπου από το Note 2. Απλά η μαγεία του δεύτερου είναι το S pen και για εμένα είναι ο μόνος λόγος που ακόμη σκέφτομαι την απόκτησή του. Αλλά μετά το πιάνω στο χέρι μου (στα χέρια μου μάλλον) και μου περνάει η όρεξη. δεν είναι για όλους, όντως.. Κι εγώ που έχω χέρια φτυάρια , με δυσκόλεψε χωρίς τη θήκη γιατί γλιστράει κιόλας.. Αν σου πω ότι δεν το βρήκα;;; Μόνο στις ρυθμίσεις του gmail υπάρχει. Μάλλον θα αναγκαστώ να ξανακάνω μια πατέντα στο online ημερολόγιο που είχα δοκιμάσει και στο στο s2, αλλά θα πρέπει να το επαναλαμβάνω μετά από κάθε φορμάτ της συσκευής. Μήπως είναι αυτό ; Έχει μια ρύθμιση στο account (μέσα από το mail --> settings μπορείς να πας), που λέει για RECENT ITEMS. Για δοκίμασε να το βάλεις TOTAL. http://android.stackexchange.com/questions/13956/how-can-i-browse-old-mails-in-an-imap-folder Χωρίς να το έχω ψάξει το θέμα, με μια πρόχειρη αναζήτηση σε ελληνικά e-shops το βρίσκεις από 550 μέχρι 800+, παίζει κάτι με διαφορετικές εκδόσεις ή είναι ακριβώς το ίδιο "κινητό"? το ίδιο είναι.. τα πιο ακριβά συνήθως είναι ελληνικής αντιπροσωπείας, και τα πιο φτηνά απευθείας εισαγωγές με imei άλλης χώρας.. ΔΗΛΑΔΗ, αν σου χαλάσει ο ένας θα το στείλει στην ελληνική αντιπροσωπεία, ο άλλος από εκεί που το αγόρασε.. Πάντα το πηγαίνεις από εκεί που το πήρες και μόνο αν έχει κλείσει αυτός επικοινωνείς απευθείας με τον αντιπρόσωπο.. Επίσης, όσοι έχουν "άτοκες" δόσεις συνήθως έχουν ψηλότερη τιμή γιατί έχουν ενσωματώσει το κόστος χρηματοδότησης και επιπλέον κέρδος στην τιμή ("αφού το θες με δόσεις θα το πληρώσεις πούστη" φάση).. Τέλος υπάρχουν και πολλοί που έχουν λάθος τιμή και λάθος διαθεσιμότητα, γιατί δεν έχουν συντηρήσει το μηχανογραφικό τους ή γιατί το κάνουν επίτηδες, η τιμή ανέβηκε την περασμένη εβδομάδα, και όταν το παραγγείλεις μπορεί να λέει ότι το έχει διαθέσιμο , μετά να το γυρίσει κατόπιν παραγγελίας και να σου αλλάξει την τιμή. Κανείς δεν στοκάρει πάντως, μόνο οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και ελάχιστες αλυσίδες.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cromb Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Έκανα την βλακεία και το περιεργάστηκα από έναν γνωστό. Μόλις πήγα σπίτι το παρείγγειλα! Επειδή ψάχνω για δερμάτινη θήκη, έχει κανείς να μου προτείνει κάτι? Επίσης μπορώ να απαντήσω σε κλήση από το πλαινό πλήκτο ενεργοποίησης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Έκανα την βλακεία και το περιεργάστηκα από έναν γνωστό. Μόλις πήγα σπίτι το παρείγγειλα! Επειδή ψάχνω για δερμάτινη θήκη, έχει κανείς να μου προτείνει κάτι? Επίσης μπορώ να απαντήσω σε κλήση από το πλαινό πλήκτο ενεργοποίησης? Aυτο που μπορεις να κανεις ειναι να απαντας την κληση με το Home Button (το κεντρικο δλδ) και να την τερματιζεις απο το πλαινο. Αν και ειμαι σιγουρος πως θα υπαρχει και καποιο modακι για αυτο που θελεις αν η συσκευη ειναι rooted. Οσον αφορα τη θηκη, πολυ καλες ειναι οι Zenus. Επισης ειναι και πανακριβες για τα δεδομενα των θηκων (πανω απο 30 ευρω) αλλα it's up to you. Τι τυπο θελεις ομως? Μην ξεχασεις ομως να περασεις μια βολτα κι απο δω http://www.insomnia.gr/topic/465265-galaxy-note-ii-n7100-%ce%b7-%ce%b2%ce%af%ce%b2%ce%bb%ce%bf%cf%82-2/ Γνωμη μου ειναι πως ειναι καλο να συζηταμε τα περι της συσκευης στο λινκ που εδωσα, καθως αυτο ειναι το θεμα της παρουσιασης της συσκευης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
altair Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 αν έχω καταλάβει καλά αυτό που κυκλοφορεί ειναι το 3G. υπάρχουν καθόλου νέα πότε θα έρθει το 4G και σε τι τιμή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasg7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Το πηρα προχθες, το μηχανακι ξεπερνα καθε προσδοκία ειναι άψογο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 αν έχω καταλάβει καλά αυτό που κυκλοφορεί ειναι το 3G. υπάρχουν καθόλου νέα πότε θα έρθει το 4G και σε τι τιμή? υποστηρίζει και LTE πάντως (αυτό γράφει στα specs).. δεν ξέρω αν είναι συμβατό με τους εδώ λαλάκες.. ή μόνο τα γκομουτσο USB παίζουν σε 4g ; και μόνο μέσα στο mall και στο golden hall; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 έχουμε και λέμε για το κινητούλι. του χωσα μια sandisk 32gbytes sdhc από τη γρήγορη σειρά για να γεμίσω με τις μουσικές μου και τα κόλπα μου.. παράγγειλα και αυτό το ανταπτόρι για σύνδεση σε hdmi ή με Usb πληκτρολόγια ή άλλες κάρτες sd κλπ. http://www.juicedsystems.com/products/#!/~/product/category=3244270&id=14469091 Είμαι περιέργος να δοκιμάσω ένα emulator που υπάρχει στο Playstore με windows κλπ. (να κάνει Host άλλο image λειτουργικού !!).. Αν δουλεύει αυτό, έχω και windows xp emulation στο παντοφλόφωνο ) Η αυτονομία βέβαια δεν είναι τόσο καλή όσο λένε άλλοι. Μάλλον φταίει ότι έχω mobile data ανοιχτό 24x7 γιατί έκανα απεριόριστο στη vodafone , και bluetooth - rotation κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Η αυτονομία βέβαια δεν είναι τόσο καλή όσο λένε άλλοι. Μάλλον φταίει ότι έχω mobile data ανοιχτό 24x7 γιατί έκανα απεριόριστο στη vodafone , και bluetooth - rotation κλπ. Μηπως παιζει καμια κακογραμμενη εφαρμογη στο background και σου τρωει μπαταρια? Ποσες ωρες screen on σου βγαζει? Αν δε βαριεσαι (και θελεις να το ψαξεις) δοκιμασε το BetterBatteryStats για να δεις τι γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Σε αυτό το σημείο να πω εγώ.... γκορίλα γκλας μαϊ ας! έπεσε από 20cm και έχει ραγίσει στο bezel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 πω ρε φίλε ,γι αυτο εγω δεν αγοράζω κινητα μιας περιουσίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Σε αυτό το σημείο να πω εγώ.... γκορίλα γκλας μαϊ ας! έπεσε από 20cm και έχει ραγίσει στο bezel Τρελο πακετο! Τι σκοπευεις να κανεις? Αν ειναι να το φτιαξεις πες και ποσο πηγε το μαλλι να εχουμε μια εικονα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα