Moderators stormrain Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Το google search τι σκάλωμα έχει φάει; Έχω αφήσει μόνο τις επαφές να ψάχνει και αυτό μου εμφανίζει λέξεις από ίντερνετ. Γενικά αυτή η λειτουργία του είναι χειρότερη και από του S2. Φανταστείτε ότι στο iPhone γυρνάς στην πρώτη σελίδα και σου εμφανίζει real-time αποτελέσματα, ενώ στο Note χρειάζεται να περιμένω μερικά δεύτερα (μια φορά περίμενα πολύ περισσότερο) μέχρι να φορτώσει και να μου επιτρέψει να πληκτρολογήσω. Έλεος! Και για να μην ξεχνιόμαστε, έχω Google συσκευή και δε μπορώ να κάνω search στο Google ημερολόγιο το οποίο συγχρονίζει μόνο ένα μήνα πίσω και πρέπει να κάνω πατέντα στο λογαριασμό μου στο pc για να το φτιάξω και μπλα μπλα μπλα... βαριέμαι να τα ξαναγράφω. Απαράδεκτο το Android εδώ. Χμμ για δες μια στα Settings (πατωντας παρατεταμενα το Μenu για να βγει το Google Search και μετα πατωντας παλι το Μenu) αν εχεις τιποτα τικαρισμενο στο Accounts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Το google search τι σκάλωμα έχει φάει; Έχω αφήσει μόνο τις επαφές να ψάχνει και αυτό μου εμφανίζει λέξεις από ίντερνετ. Γενικά αυτή η λειτουργία του είναι χειρότερη και από του S2. Φανταστείτε ότι στο iPhone γυρνάς στην πρώτη σελίδα και σου εμφανίζει real-time αποτελέσματα, ενώ στο Note χρειάζεται να περιμένω μερικά δεύτερα (μια φορά περίμενα πολύ περισσότερο) μέχρι να φορτώσει και να μου επιτρέψει να πληκτρολογήσω. Έλεος! Και για να μην ξεχνιόμαστε, έχω Google συσκευή και δε μπορώ να κάνω search στο Google ημερολόγιο το οποίο συγχρονίζει μόνο ένα μήνα πίσω και πρέπει να κάνω πατέντα στο λογαριασμό μου στο pc για να το φτιάξω και μπλα μπλα μπλα... βαριέμαι να τα ξαναγράφω. Απαράδεκτο το Android εδώ. είναι στα account settings το default ένας μήνας. πας και το κάνεις everything ή κάτι τέτοιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kelas7back Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 μπορώ να αγοράσω μια μπαταριά του note2 και να την βάλω στο 1 ? για να έχω περισσότερες ώρες χρίσης μέχρι να τελείωση η μπαταριά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Τελικά η ράχη του είναι χειρότερη και από του iphone. Χωρίς πολύ ταλαιπωρία μέσα σε κοντά 1.5 μήνα έχει κάνει δύο καλά σημάδια στο λευκό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LambrosN Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 κατοχος εδω και 3 μερες τι να πω..... απο iphone 5 σε note 2 .,.... η ημερα με την νυχτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 είναι στα account settings το default ένας μήνας. πας και το κάνεις everything ή κάτι τέτοιο.. Πού ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 αριστερό κουμπί , settings, Πας accounts μπαίνεις στο account που θέλεις, πας στο settings (κάτω από το common settings), στο added accounts πατάς το λογαριασμό που θες , κι εκεί μέσα έχει ένα "period to sync mail" , και "period to sync calendar".. είναι ψιλογρίφος !!! το πρώτο account και τα added accounts δεν το έχω ψιλοκαταλάβει αλλά anyway !! α, σόρρυ, εγώ έχω exchange (microsoft online account), λογικά στο SETTINGS-->ACCOUNT πας στο MAIL εσύ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Κυκλοφορεί στην Κίνα σε λίγες μέρες αυθεντική έκδοση με 2 sim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 α, σόρρυ, εγώ έχω exchange (microsoft online account), λογικά στο SETTINGS-->ACCOUNT πας στο MAIL εσύ.. Αν σου πω ότι δεν το βρήκα;;; Μόνο στις ρυθμίσεις του gmail υπάρχει. Μάλλον θα αναγκαστώ να ξανακάνω μια πατέντα στο online ημερολόγιο που είχα δοκιμάσει και στο στο s2, αλλά θα πρέπει να το επαναλαμβάνω μετά από κάθε φορμάτ της συσκευής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasg7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 κατοχος εδω και 3 μερες τι να πω..... απο iphone 5 σε note 2 .,.... η ημερα με την νυχτα... Δηλαδη υπεροχη του Note2 ? Να προχωρήσω σε αγορα Λάμπρο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Αν σου πω ότι δεν το βρήκα;;; Μόνο στις ρυθμίσεις του gmail υπάρχει. Μάλλον θα αναγκαστώ να ξανακάνω μια πατέντα στο online ημερολόγιο που είχα δοκιμάσει και στο στο s2, αλλά θα πρέπει να το επαναλαμβάνω μετά από κάθε φορμάτ της συσκευής. Καλα να παθεις λυσαξες να το παρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Καλα να παθεις λυσαξες να το παρεις... Καλα, αν δε με βολεψει θα παρει πουλο, προς το παρον πολυ ικανοποιημενος. Α, αλλαξε κονεκτορα το iphone και κραζουμε. Ενω εγω εβαλα στο note το hdmi καλωδιο που ειχα απο το s2 και δούλεψε... not! Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Εχθές έπαιζα μαζί του και δεν μπορούσα να ξεκολλήσω. Το μηχανάκι είναι επίτευγμα, από όποια πλευρά και αν το δει κανείς. Αλλά είναι τεράστιο και απλά δεν μπορώ να το σέρνω μαζί μου, πραγματικά λυπάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Ειναι πολυ μεγαλο παιδια καλο αλλα μεγαλο. Το οριο μου ειναι το S 3 τουλαχιστον για χειμωνα για καλοκαιρι ειλικρινα δεν ξερω αν θα χωραει στην βερμουδα !!! Ελπιζω να βγαλει η Samsung στις 4.5' ενα κινητο με τα ιδια Specs !! Τοτε θα αρχισει ο καλος πολεμος ...Εως τοτε ομως GS 3 The King ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Ειναι πολυ μεγαλο παιδια καλο αλλα μεγαλο. Το οριο μου ειναι το S 3 τουλαχιστον για χειμωνα για καλοκαιρι ειλικρινα δεν ξερω αν θα χωραει στην βερμουδα !!! Ελπιζω να βγαλει η Samsung στις 4.5' ενα κινητο με τα ιδια Specs !! Τοτε θα αρχισει ο καλος πολεμος ...Εως τοτε ομως GS 3 The King ! Επί της ουσίας το S3 δεν χάνει κάπου από το Note 2. Απλά η μαγεία του δεύτερου είναι το S pen και για εμένα είναι ο μόνος λόγος που ακόμη σκέφτομαι την απόκτησή του. Αλλά μετά το πιάνω στο χέρι μου (στα χέρια μου μάλλον) και μου περνάει η όρεξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα