Προς το περιεχόμενο

Παρουσίαση Samsung Galaxy Note 2

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Αν ήσουν κολλημένος με την τελειότητα, τότε θα έπαιρνες κάτι πολύ διαφορετικό από την αντιαισθητική παλιοπλαστικούρα του note 2. Και αυτά τα λέει κάποιος που σε λίγες μέρες, μάλλον θα έχει και αυτός το Note 2 για πολύ συγκεκριμένους λόγους και για δουλειά, όχι για να περνάει την ώρα του στο xda (θα εξαρτηθεί από το αν τελικά θα αλλάξω πάροχο). Είναι τόσα πολλά τα χαρακτηριστικά του Note 2 που απέχουν χιλιόμετρα από την τελειότητα, που θα γράψω σεντόνι αν αρχίσω και τα αναφέρω (σε αντίθεση με το iPhonε 5 -αν έχει νόημα τέτοια σύγκριση- που πραγματικά αγγίζουν το τέλειο, όχι όλα, μερικά στοιχεία του).

Για δωσε καποιο παραδειγμα χαρακτηριστικων που θεωρεις πως απεχουν χιλιομετρα απο την τελειοτητα. Καθαρα κρινοντας τη συγκεκριμενη συσκευη ομως, οχι σε σχεση με το iphone 5 ή το Νοkia 3310 γιατι δεν τιθεται θεμα συγκρισης. Τουλαχιστον οχι στο παρον νημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Υλικά, αίσθηση στο χέρι, εμφάνιση, κάμερα, υποσύστημα γραφικών, ppi κ.α. Αυτό που θα χαρακτήριζα "τέλειο" είναι η αυτονομία της μπαταρίας.

Yλικα: Συμφωνω ως προς το back cover. Θα μπορουσε να ηταν καλυτερο. Δεν νομιζω ομως πως απεχει χιλιομετρα απο την τελειοτητα. Το οποιο ειναι και υποκειμενικο βεβαια.

Αισθηση στο χερι: Διαφωνω. Τη βρισκω απολυτα εργονομικη και στιβαρη συσκευη. Επισης υποκειμενικο.

Εμφανιση: Διαφωνω. Ειναι μια μεγαλη οθονη με ενα hardware κουμπι απο κατω. Τι το ιδιιατερο θα επρεπε να ειχε? Και αυτο υποκειμενικο.

Καμερα: Ποια θεωρειται η τελεια καμερα σε ενα smartphone? Nομιζω πως οι φωτο και τα βιντεο που τραβαει ειναι φοβερα για τα δεδομενα ενος smartphone.

GPU: Δεκτο, αλλα θεωρω πως φαινεται σε heavy games μονο. Απο τα οποια δεν εχω και προσωπικη αποψη.

Προφανως δεν υπαρχει 100% τελεια συσκευη.. Αλλα το να λεμε πως η συγκεκριμενη "απεχει χιλιομετρα απο την τελειοτητα" το θεωρω υπερβολικο.

• Like 1

Yλικα: Συμφωνω ως προς το back cover. Θα μπορουσε να ηταν καλυτερο. Δεν νομιζω ομως πως απεχει χιλιομετρα απο την τελειοτητα. Το οποιο ειναι και υποκειμενικο βεβαια.

Αισθηση στο χερι: Διαφωνω. Τη βρισκω απολυτα εργονομικη και στιβαρη συσκευη. Επισης υποκειμενικο.

Εμφανιση: Διαφωνω. Ειναι μια μεγαλη οθονη με ενα hardware κουμπι απο κατω. Τι το ιδιιατερο θα επρεπε να ειχε? Και αυτο υποκειμενικο.

Καμερα: Ποια θεωρειται η τελεια καμερα σε ενα smartphone? Nομιζω πως οι φωτο και τα βιντεο που τραβαει ειναι φοβερα για τα δεδομενα ενος smartphone.

GPU: Δεκτο, αλλα θεωρω πως φαινεται σε heavy games μονο. Απο τα οποια δεν εχω και προσωπικη αποψη.

Προφανως δεν υπαρχει 100% τελεια συσκευη.. Αλλα το να λεμε πως η συγκεκριμενη "απεχει χιλιομετρα απο την τελειοτητα" το θεωρω υπερβολικο.

Δε νομίζω ότι ήταν υπερβολή. Σε όλα αυτά που ανέφερα το note 2 είναι κάτω του μετρίου, σε όλα, και εννοώ σε σύγκριση με τις τελευταίες high end συσκευές (κυρίως HTC και iPhone). Είναι μια μεγάλη, άσχημη συσκευή κατά ΓΕΝΙΚΗ ομολογία, με ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΗ κάμερα, με φοβερές δυνατότητες και με μια απολαυστική οθόνη η οποία όμως, λόγω της χαμηλής για τις ίντσες της ανάλυση, πολύ σύντομα θα θεωρείται ξεπερασμένη (βλέπε htc) και πίστεψέ με, είναι το μοναδικό πράγμα που σκέφτομαι ότι θα με χαλάσει αν τελικά την αγοράσω.

Αυτή τη στιγμή, χωρίς να σκέφτομαι τί θα βγει στην αγορά σε λίγο, πιέζω τον εαυτό να αποδεχτεί την πολύ μέτρια εμφάνιση του Note 2 προσπαθώντας να φανταστώ τον εαυτό μου να την κρατάει και να τη χρησιμοποιεί καθημερινά. Θέλω να καταλάβω τί είναι αυτό που θα με κάνει να την "αγαπήσω" (μια συσκευή που θα με συντροφεύει στη δουλειά και στη διασκέδαση για τουλάχιστον ένα χρόνο) από τη στιγμή που με χαλάει εμφανισιακά. Σίγουρα θα είναι οι δυνατότητες της συσκευής, θα προσπαθήσω, λοιπόν, να αγνοήσω τα υπόλοιπα. Ξεκινάω, όμως, με αρνητική προδιάθεση...

• Like 1

Προσωπικά, δεν την θεωρώ άσχημη συσκευή. Για τα χαρακτηριστικά που έχει, κουβέντα σηκώνει, αλλά η "ομορφιά" είναι κάτι το καθαρά υποκειμενικό.

Δε νομίζω ότι ήταν υπερβολή. Σε όλα αυτά που ανέφερα το note 2 είναι κάτω του μετρίου, σε όλα, και εννοώ σε σύγκριση με τις τελευταίες high end συσκευές (κυρίως HTC και iPhone). Είναι μια μεγάλη, άσχημη συσκευή κατά ΓΕΝΙΚΗ ομολογία, με ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΗ κάμερα, με φοβερές δυνατότητες και με μια απολαυστική οθόνη η οποία όμως, λόγω της χαμηλής για τις ίντσες της ανάλυση, πολύ σύντομα θα θεωρείται ξεπερασμένη (βλέπε htc) και πίστεψέ με, είναι το μοναδικό πράγμα που σκέφτομαι ότι θα με χαλάσει αν τελικά την αγοράσω.

Αυτή τη στιγμή, χωρίς να σκέφτομαι τί θα βγει στην αγορά σε λίγο, πιέζω τον εαυτό να αποδεχτεί την πολύ μέτρια εμφάνιση του Note 2 προσπαθώντας να φανταστώ τον εαυτό μου να την κρατάει και να τη χρησιμοποιεί καθημερινά. Θέλω να καταλάβω τί είναι αυτό που θα με κάνει να την "αγαπήσω" (μια συσκευή που θα με συντροφεύει στη δουλειά και στη διασκέδαση για τουλάχιστον ένα χρόνο) από τη στιγμή που με χαλάει εμφανισιακά. Σίγουρα θα είναι οι δυνατότητες της συσκευής, θα προσπαθήσω, λοιπόν, να αγνοήσω τα υπόλοιπα. Ξεκινάω, όμως, με αρνητική προδιάθεση...

Αφου δεν σου αρέσει μην το παρεις

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, γιατί κάνω "καταγραφή" ακινήτων με φωτογραφίες ενώ τελευταία χρειάζομαι και χειρόγραφες σημειώσεις, κυρίως από εκεί πηγάζει η ανάγκη απόκτησης συσκευής με μεγάλη οθόνη και γραφίδα (τα υπόλοιπα, maps, dropbox κλπ τα βρίσκω λίγο ή πολύ και στις υπόλοιπες συσκευές) . Ο ευρυγώνιος φακός του htc butterfly είναι ένα θέμα που με απασχολεί σοβαρά από την ώρα που διάβασα τα specs!

Για να μείνω οντόπικ, το note είναι μια ιδιαίτερη συσκευή, αλλά βλέπω ότι κυρίως πουλάει στους γκατζετάκηδες. Το χρώμα είναι ένα άλλο θέμα, μάλλον θα καταλήξω στο λευκό!

edit: Τελικά κατέληξα στο λευκό. Νομίζω ότι είναι αρκετά πιο όμορφο σε αυτό το χρώμα.

Επεξ/σία από kirileman

λευκό γκρίζο δεν έχει σημασία, πάρε θήκη....

δυστυχώς δεν το απέφυγα.

ο λόγος είναι ότι η οθόνη έχει πολύ λίγο περιθώριο στο πλάι, και όταν το πιάνεις με το ένα χέρι , ακουμπάει το ακροδάχτυλο έστω και λίγο στα πλαϊνά της οθόνης και σου ανοίγει μενού - εφαρμογές κλπ που είναι εκεί !!!

Με τη θήκη πήρα 1 - 2 χιλιοστά απόσταση..

Δεν θέλω να πάρω θήκη, έχω παραγγείλει τη flip cover της Samsung. Πρώτη μέρα χρήσης, μια χαρά με εξυπηρέτησε, πάντως, και έχει μείνει και 60% μπαταρία (εννοείται με τα πάντα-όλα ανοιχτά).

Δεν θέλω να πάρω θήκη, έχω παραγγείλει τη flip cover της Samsung. Πρώτη μέρα χρήσης, μια χαρά με εξυπηρέτησε, πάντως, και έχει μείνει και 60% μπαταρία (εννοείται με τα πάντα-όλα ανοιχτά).

τη φωτογραφική πως την είδες ;

τη φωτογραφική πως την είδες ;

Καλούτσικη, σε σκοτεινές λήψεις πρέπει να το γυρίσω σε night mode, αλλά γενικά καλή. Όλα τα λεφτά στη συσκευή είναι το spen. Ξεφεύγει από απλό stylus, σαν ποντίκι είναι. Τρομερό και με φοβερή αναγνώριση γραφής. Με έχει βολέψει πολύ στη δουλειά (πχ "γυρίζω" τις φωτογραφίες από πίσω και σημειώνω κ.α.) και έχω σχεδόν ξεχάσει την πληκτρολόγηση κειμένου. Μπορώ να πω ότι αρχίζω και γουστάρω και επίσης έχω πάθει αυτό που λένε όλοι. Συνήθισα την οθόνη και τώρα όλα τα άλλα μου φαίνονται μικρά! Νομίζω ότι είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο δουλειάς.

Το flip cover (λευκό εννοείται) μπήκε τη δεύτερη μόλις μέρα!

• Like 1

• Moderators

Καλούτσικη, σε σκοτεινές λήψεις πρέπει να το γυρίσω σε night mode, αλλά γενικά καλή. Όλα τα λεφτά στη συσκευή είναι το spen. Ξεφεύγει από απλό stylus, σαν ποντίκι είναι. Τρομερό και με φοβερή αναγνώριση γραφής. Με έχει βολέψει πολύ στη δουλειά (πχ "γυρίζω" τις φωτογραφίες από πίσω και σημειώνω κ.α.) και έχω σχεδόν ξεχάσει την πληκτρολόγηση κειμένου. Μπορώ να πω ότι αρχίζω και γουστάρω και επίσης έχω πάθει αυτό που λένε όλοι. Συνήθισα την οθόνη και τώρα όλα τα άλλα μου φαίνονται μικρά! Νομίζω ότι είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο δουλειάς.

Το flip cover (λευκό εννοείται) μπήκε τη δεύτερη μόλις μέρα!

Δεν μου αρεσει να το κανω, αλλα... Told ya so :lol:

Για τις φωτο δοκιμασε λιγο τα settings. Δεν με πολυαφορα το θεμα γιατι δεν ειμαι πολυ της φωτογραφιας, αλλα λενε πως με το HDR κατι αλλαζει. Νομιζω.

Το google search τι σκάλωμα έχει φάει; Έχω αφήσει μόνο τις επαφές να ψάχνει και αυτό μου εμφανίζει λέξεις από ίντερνετ. Γενικά αυτή η λειτουργία του είναι χειρότερη και από του S2. Φανταστείτε ότι στο iPhone γυρνάς στην πρώτη σελίδα και σου εμφανίζει real-time αποτελέσματα, ενώ στο Note χρειάζεται να περιμένω μερικά δεύτερα (μια φορά περίμενα πολύ περισσότερο) μέχρι να φορτώσει και να μου επιτρέψει να πληκτρολογήσω. Έλεος!

Και για να μην ξεχνιόμαστε, έχω Google συσκευή και δε μπορώ να κάνω search στο Google ημερολόγιο το οποίο συγχρονίζει μόνο ένα μήνα πίσω και πρέπει να κάνω πατέντα στο λογαριασμό μου στο pc για να το φτιάξω και μπλα μπλα μπλα... βαριέμαι να τα ξαναγράφω. Απαράδεκτο το Android εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...