kirileman Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δεν είναι ακαριαίο, είναι αρκετά αργό για τα γούστα μου και για να με κάνει να αισθανθώ καλά γράφοντας πάνω σε μια οθόνη (ειδικά όταν γράφεις γρήγορα ή/και μακρόσυρτα όπου βλέπεις το ίχνος να μένει αρκετά πίσω), όμως είναι σίγουρα πολύ καλύτερο από αυτό που είδα live, στα όρια του αποδεκτού. Το καπάκι είναι ένα θέμα που θα το ψάξω πριν προβώ σε αγορά. Αυτό που φαίνεται όντως με μια πρώτη ματιά είναι ότι -σε πρώτη φάση τουλάχιστον- δεν απαιτείται άλλη ρομ εκτός της "μαμάς" (δεν μου αρέσει ιδιαίτερα σε σχέση με aosp αλλά αφού δουλεύει σωστά...). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 μου φαίνεται ότι θα το τσιμπήσω κι εγώ ( εκτός αν βγει κάτι άλλο άμεσα).. έχω ένα samsung sgh i780 (wm6) smartphone με qwerty Κινητό το οποίο λατρεύω και μ' έχει βολέψει τρομερά όλα αυτά τα χρόνια, αλλά έχει αρχίσει και διαλύεται από τις πτώσεις, ανταλλακτικά δεν έχει, είναι κι αργό σε σχέση με τα σύγχρονα smartphones, και ήρθε η ώρα του σιγά σιγά.. λόγω και δουλειάς ήθελα να παραμείνω στη microsoft , και μια και έβγαλε ένα το εξαιρετικό wp8 έψαχνα εναγωνίως για κάποια συσκευή που να με κερδίσει. μεγάλο μου πρόβλημα ότι μισώ τα κινητά που δεν έχουν qwerty πληκτρολόγιο, είναι άλλο πράγμα να ψάχνεις με το (χοντρο) δάχτυλο σου το ανάγλυφο πλήκτρο και να το πατάς, και άλλο να γράφεις ότι να 'ναι με το που ακουμπήσεις σε ένα κομμάτι γυαλί που δεν έχει πουθενά οδηγούς. με αυτή τη λογική θα ήμουν απόλυτα ερωτευμένος με το dell venue pro , αν έβγαινε σε wp8 με κάμερα 8mpixel και διπύρηνο. δυστυχώς η dell σταμάτησε γενικά τα smartphones.. Οι υπόλοιποι δεν έχουν βγάλει ούτε ανακοινώσει ούτε "διαρρεύσει" συσκευές wp8 με qwerty Keyboard.. άρα η μόνη μου ίσως εναλλακτική επιλογή είναι ένα padphone (από το padofla και phone) όπως το Note II με τεράστια οθόνη και εναλλακτικό τρόπο καταχώρισης όπως το s-pen για εμάς που δεν τα πάμε καθόλου καλά με τα virtual keyboards.... αν το s-pen είναι τόσο καλό όσο λέει το review , μου λύνει τα χέρια ... είδομεν.. το easybuyworld το έχει 560 και κάτι, και μου είπαν να πάρω από Τρίτη για να μου πουν αν έχει έρθει να πάω να το πάρω.... και μετά αρχίζει το καραψάξιμο για εφαρμογές - setup - roms κλπ. !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Βλακωδης ερωτηση: Οταν λεει "τετραπύρηνο επεξεργαστή Exynos χρονισμένο στο 1.6GHz" Εννοει 4 επεξεργαστες που ο καθενας τρεχει στα 1.6/4 GHz και μπορει να ασχοληθει με μια διεργασια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 το ίδιο που ισχύει με τους Core 2 Quad/Core i5/i7... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 στους i7 δεν μπορει ο καθενας απο τους 4 να ασχοληθει με 2 ταυτοχρονα εργασιες;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 είναι θέμα προγραμματισμού, δεν ρυθμίζεις κάτι εσύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prokopisboy Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Κύριο πλεονέκτημα είναι το πολύ ωραίο stylus που έχει πολύ καλύτερη ανταπόκριση από τον ανταγωνισμό γιατί η οθόνη έχει φιταχτει ειδικά για αυτό. (Εχω το Maglus στο ipad που υποτίθεται σύμφωνα με το Verge είναι το καλύτερο και πάλι δεν πιάνει μια μπροστά στο δάκτυλο). Κατά τα άλλα το μέγεθος δεν με τρελαίνει Καλό για σημειώσεις μόνο με το S-pen. Θα προτιμήσω το Nexus 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Το τσίμπησα από Mediamarkt το Σάββατο... Δεν άντεξα.. Πρώτη μου android συσκευή (γενικά full touch χωρίς qwerty keyboard).. Βέβαια το πήρα 650 ευρώ , κι έκανα ασφάλεια άλλα 100 ευρώ για αντικατάσταση σε σπάσιμο - κλοπή για 1 χρόνο (απλά προσέξτε τα ψηλά γράμματα όσοι την κάνετε, εγώ το έκανα εις γνώση μου ότι δεν θα πάρω πίσω όλο το ποσό αλλά περίπου το μισό ή θα μου το επισκευάσουν, αλλά και πάλι ... ) Ήθελα ελληνικό IMEI για να μην τραβιέμαι αργότερα, παρόλο που σε πολλά sites το δίνουν 560 ευρώ. Μου είπαν βέβαια ότι από σήμερα θα πάρει 50 ευρώ πάνω, οπότε περιμένετε εκπλήξεις όσοι ψάχνεστε για φθηνές τιμές.. Συμφωνώ με όλα τα καλά που λένε οι υπόλοιποι.. Είναι βέβαια σαν μικρό ταψί , σκέφτηκα να βάλω background καμιά φωτό με πατάτες φούρνου σε ταψί για το χαβαλέ, αλλά η οθονάρα είναι υπέρβαση και τα σπάει.. Κανονικό Home cinema.. πάρα πολύ γρήγορο γενικά, τα πάντα γίνονται στο millisecond .. Το ηχείο είναι πολύ καλό γενικά, και απορώ για το θάψιμο που έχει φάει.. η κάμερα του είναι κουλά γρήγορη, στο default ήταν σε burst shot και το πάτησα μισό δευτερόλεπτο κι έβγαλε 5 φωτογραφίες σε φουλ ανάλυση (ταχύτατη και η αποθήκευση βέβαια!!!) .. Σαν αποτέλεσμα δεν με ικανοποίησε πλήρως στις προκαθορισμένες ρυθμίσεις, αλλά έχει ένα σκασμό ρυθμίσεις που πρέπει να μάθω ακόμα.. Το φλας φωτίζει πολύ στα κοντινά , χωρίς φλας βγαίνει σκοτεινή η φωτό, γενικά θέλει λίγο ψάξιμο.. Ευκρίνεια βέβαια πολύ καλή.. Το handwritting όντως είναι μακράν το καλύτερο που έχω δει μέχρι τώρα, κι έχω ασχοληθεί και με desktop εφαρμογές και με φορητά-handhelds (αγγλικά κι ελληνικά)... θέλει λίγο συνήθεια βέβαια, αλλά είναι ότι πιο κοντινό έχω δει στο να γράφεις με στυλό σε χαρτί και με πολύ καλά ποσοστά αναγνώρισης. Σημείωση : Lag παρατήρησα στο S NOTE , στο texting όμως (messages) πήγαινε σφαίρα... Επίσης στο S NOTE είχε και πιο χοντρή γραφή.. Μπορεί βέβαια να θέλει ρυθμίσεις , δεν το έχω ψάξει ... Το S CALENDAR μου αρέσει πολύ.. Επίσης φανταστικό είναι το setup για sip accounts που δουλεύει απροβλημάτιστα και μπορείς να δέχεσαι και να κάνεις κλήσεις και sip αριθμών (το έχω ρυθμίσει γενικά να παίζει μόνο όταν είμαι συνδεμένος σε wifi αλλιώς θα χρεώνει data στη vodafone δηλαδή θα με ροπαλιάζει κάθε μήνα και δεν θέλω, έχω τραβήξει πολλά παλιότερα με δαύτους) .. Κουλαμάρα είναι το ότι δεν υπάρχουν power options για όταν είναι συνδεδεμένο (plugged in) στο ρεύμα.. Ως χρήστης windows mobile το βρίσκω χοντράδα αυτό.. Η μόνη ρύθμιση που βρήκα είναι στα settings-developer options--> Stay Awake.. Ακόμα πιο κουλό είναι ότι αν κάνεις restart το κινητό, απενεργοποιείται αυτή η ρύθμιση και πρέπει να πας να την ξανατσεκάρεις κάθε φορά που κάνεις restart.. Το Samsung KIES είναι επιεικώς ΓΤΠ, και μου έκανε εντύπωση που δε μοιράζει internet στο κινητό αλλά πρέπει να έχεις και wifi σύνδεση κι από εκεί να παίρνει Internet το κινητό και όχι από τον desktop υπολογιστή που έχει lan internet !! βγάλε άκρη.. Επίσης έχει ένα τρελλό Bug στο sync, που άμα δεν του κάτσει (ξήλωσα το Kies και το ξανάστησα), και ξανασυγχρονίσει κάποιο Library (πχ. το Music) αν βρει ίδια αρχεία δεν τα πανωγράφει αλλά τα κρατάει κάνοντας τα rename σε .dup.. Έτσι έτρεξα 3 συγχρονισμούς και μου κράτησε τρία σετ αρχείων με αποτέλεσμα να μειωθεί δραματικά ο χώρος στην internal storage του κινητού (δεν έχω βάλει κάρτα). Μπήκα με τον explorer κι έψαχνα μέσα στα folders του android και βρήκα τα τριπλά αρχεία .dup και τα σβησα !! Το μόνο που αξίζει σε αυτό είναι ότι έχει το samsungapps, για να μην κάθομαι να τσεκάρω χιλιάδες εφαρμογές στο google play που είναι πολύ κουραστικό.. Το google play με κούρασε, και πραγματικά χέστηκε η φοράδα στο αλώνι αν υπάρχουν 500.000 εφαρμογές εκεί μέσα, δεν υπάρχει περίπτωση κανείς να κοιτάξει πάνω από 100 σε κάθε κατηγορία που τον ενδιαφέρει.. επίσης με εκνευρίζει τρομερά ότι δεν υπάρχει κατηγορία LIMITED-SHAREWARE για τις shareware ή περιορισμένων δυνατοτήτων εκδόσεις που ουσιαστικά είναι διαφημιστικές για τις αντίστοιχες PRO (επί πληρωμή) ή έχουν διαφημίσεις κλπ.. Έτσι αδικείται και αυτός που δίνει μια εφαρμογή στο app store εντελώς δωρεάν , με τον "εξυπνάκια-πονηρίδη" που σου δίνει κάποιο utility το οποίο πρακτικά είναι demo και δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για πραγματική χρήση.. Το ένα είναι FREE, το άλλο είναι SPASARX...... Αυτά προς το παρόν, όταν το μάθω καλύτερα θα έχω περισσότερα.. Έχω και διάβασμα όσον αφορά τα S PEN gestures και functions.. Πάντως η λειτουργικότητα του είναι εντυπωσιακή.. Πραγματική μαγεία !!! επίσης , τρελλό feature του googleplay η push εγκατάσταση εφαρμογών απευθείας στο κινητό από το site χωρίς να ακουμπήσει ο χρήστης τίποτα στο κινητό !! όχι σαν τις μαλακίες της apple με τα 7πλοκλειδωμένα stores και tunes... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Με γειά και καλορίζικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 . Το Samsung KIES είναι επιεικώς ΓΤΠ, και μου έκανε εντύπωση που δε μοιράζει internet στο κινητό αλλά πρέπει να έχεις και wifi σύνδεση κι από εκεί να παίρνει Internet το κινητό και όχι από τον desktop υπολογιστή που έχει lan internet !! βγάλε άκρη.. Επίσης έχει ένα τρελλό Bug στο sync, που άμα δεν του κάτσει (ξήλωσα το Kies και το ξανάστησα), και ξανασυγχρονίσει κάποιο Library (πχ. το Music) αν βρει ίδια αρχεία δεν τα πανωγράφει αλλά τα κρατάει κάνοντας τα rename σε .dup.. Έτσι έτρεξα 3 συγχρονισμούς και μου κράτησε τρία σετ αρχείων με αποτέλεσμα να μειωθεί δραματικά ο χώρος στην internal storage του κινητού (δεν έχω βάλει κάρτα). Μπήκα με τον explorer κι έψαχνα μέσα στα folders του android και βρήκα τα τριπλά αρχεία .dup και τα σβησα !! Το μόνο που αξίζει σε αυτό είναι ότι έχει το samsungapps, για να μην κάθομαι να τσεκάρω χιλιάδες εφαρμογές στο google play που είναι πολύ κουραστικό.. επίσης με εκνευρίζει τρομερά ότι δεν υπάρχει κατηγορία LIMITED-SHAREWARE για τις shareware ή περιορισμένων δυνατοτήτων εκδόσεις που ουσιαστικά είναι διαφημιστικές για τις αντίστοιχες PRO (επί πληρωμή) ή έχουν διαφημίσεις κλπ.. Έτσι αδικείται και αυτός που δίνει μια εφαρμογή στο app store εντελώς δωρεάν , με τον "εξυπνάκια-πονηρίδη" που σου δίνει κάποιο utility το οποίο πρακτικά είναι demo και δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για πραγματική χρήση.. Το ένα είναι FREE, το άλλο είναι SPASARX...... Πραγματικα το Kies ειναι ο,τι χειροτερο υπαρχει. Τελος. Ειναι μια βλακεια και μιση που ο μονος λογος υπαρξης ειναι να κατεβαζει τους drivers κατα τη γνωμη μου. Το θεμα με το internet sharing ειναι android thing και οχι samsung thing (μονο η htc νομιζω εχει τετοιο feature) Ερωτηση: Γιατι να κανεις sync με το kies για μουσικη? Copy/paste τα κομματια σου στη συσκευη, απειρως ευκολοτερο. Αν του κανεις roοt κατεβαζεις την υπερτατη εφαρμογη adfree που απλα σταματα τις διαφημισεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Με γειά και καλορίζικο! thanx ! κάθε μέρα που περνάει μου αρέσει και περισσότερο !! Ξέθαψα και μια βάση αυτοκινήτου της arcon για παλαιού τύπου smartphone (την είχα πάρει για hp ipac) και το χωράει τέλεια !! Τελευταία μου ανακάλυψη είναι το delayed lock για να μην κλειδώνει κάθε φορά που σβήνει η οθόνη, γιατί έχω βάλει κωδικό για παν ενδεχόμενο.. Το συγκεκριμένο app έχει και κάτι κουφά plugins , ένα για να μην κλειδώνει όταν συνδέεσαι σε συγκεκριμένα wifi δίκτυα (τα ορίζεις), ένα για να μην κλειδώνει όταν έχεις συνδέσει συγκεκριμένη συσκευή bluetooth (πχ. stereo headset), κι ένα για να μην κλειδώνει όταν είσαι σε συγκεκριμένες συντεταγμένες (ορίζεις και την διάμετρο απόκλισης σε μέτρα !!!!)... ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ !! Πραγματικα το Kies ειναι ο,τι χειροτερο υπαρχει. Τελος. Ειναι μια βλακεια και μιση που ο μονος λογος υπαρξης ειναι να κατεβαζει τους drivers κατα τη γνωμη μου. Το θεμα με το internet sharing ειναι android thing και οχι samsung thing (μονο η htc νομιζω εχει τετοιο feature) Ερωτηση: Γιατι να κανεις sync με το kies για μουσικη? Copy/paste τα κομματια σου στη συσκευη, απειρως ευκολοτερο. Αν του κανεις roοt κατεβαζεις την υπερτατη εφαρμογη adfree που απλα σταματα τις διαφημισεις Το έβαλα στην αρχή για συγχρονισμό με το outlook.. μόλις είδα τι παπαριά είναι, δημιούργησα τον MS exchange account στο κινητό και ησύχασα.. τα υπόλοιπα με το allshare που γαμάει, και τα κάνω share στα 50 gb του dropbox , και τα βλέπω και στη samsung tv που έχω, στο κινητό , στο laptop κλπ..... για root δε με βλέπω, έχω φάει πολύ χρόνο παλιότερα με πολλές συσκευές, και εντέλει πάλι στην original rom κατέληγα.. συνήθως δεν αξίζει τον κόπο ούτε το ρίσκο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Αναμένουμε photos! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 ... για root δε με βλέπω, έχω φάει πολύ χρόνο παλιότερα με πολλές συσκευές, και εντέλει πάλι στην original rom κατέληγα.. συνήθως δεν αξίζει τον κόπο ούτε το ρίσκο!!!! Mαζι σου, στη συγκεκριμενη συσκευη δεν χρειαζεται η αλλαγη ρομ Απλως να διευκρινισουμε πως το root ειναι ανεξαρτητο απο την αλλαγη ρομ. Με το root στην ουσια εχεις administrator privileges (δλδ read/write access στα αρχεια συστηματος) και δεν εχει και τοσο ρισκο. Up to you φυσικα και δεν προτρεπω για τιποτα, απλως ξεκαθαριζω EDIT: Δες μια και τον οδηγο του eliashadow εδω http://www.insomnia.gr/topic/465265-galaxy-note-ii-n7100-%CE%B7-%CE%B2%CE%AF%CE%B2%CE%BB%CE%BF%CF%82-2/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agapitos44 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Παιδια καλημερα........το "κτηνος" το εχω και εγω στα χερια μου απο χθες..........και θελω να πω καποια πραγματα που με τρωνε..........ετσι σαν ενα μικρο ερασιτεχνικο review............ συγκριτικα με τον μεγαλο του αντιπαλο στην αγορα σημερα.........ετυχε επειδη αλλαζω συχνα τηλεφωνα και ειμαι τρελος με την τεχνολογια να περασει απο τα χερια μου πριν απο λιγες μερες και το iphone 5 ........τι να λεμε τωρα.........μπροστα στο note 2 ειναι το απολυτο μηδεν.....ενα τηλεφωνο που κανει συγκεκριμενα πραγματα , κλειδωμενο μεσα σε στενα ορια......πραγματικη απογοητευση αισθανθηκα και ξαλαφροσα που το ξεφορτωθηκα....... φτιαγμενο με βαση τα θελω της apple και οχι του χρηστη του εν αντιθεση με το note 2...........α ν τ ι κ ε ι μ ε ν ι κ α..........χωρις κομπλεξισμους αλλωστε δεν ειμαι ουτε με το ios κολλημενος ουτε με το android.........ειμαι κολλημενος με την τελειοτητα.........εξηγηση κατα την αποψη μου : περασαν τα χρονια πεθανε ο γκουρου ( steve jobs) και μαζι πεθανε μου φαινεται και η καινοτομια της apple......ξεκαθαριζω ξανα προς αποφυγη παρεξηγισεων δεν ειμαι γκουρου ουτε αυθεντια..............ειμαι αρωστακι με την τεχνολογια και μου αρεσει να λεω τα πραγματα με το ονομα τους και οπως τα βλεπω χωρις σαλτσες και συναισθηματισμους...........πως θα το χαρακτηριζα με απλα λογια???....χρονια πισω..........για παιδακια που θελουν να πουλανε μουρη στην γκομενα........για τους ψαγμενους σημερα που μιλαμε η επιλογη ειναι μια και την εχω στα χερια μου...... lag πουθενα τουλαχιστον η συσκευη που εχω εγω...... απιστευτη ταχυτητα αποκρισης στα παντα απο το scroling μεχρι το browsing........... ατελειωτες δυνατοτητες πραγματικα μπορει να κανει πραγματα που δεν κανει κανενα αλλο smartphone στην αγορα σημερα ( πληρες multitascing , ακριβεστατη αναγνωριση γραφης με το χερι και μετατροπη της σε ψηφιακο κειμενο κτλπ ) και το κυριοτερο απροβληματιστα........... σε οτι αφορα το μεγεθος ........δεν ειναι ρε παιδια και τοσο τεραστιο συνηθιζεται πολυ ευκολα λιγο πιο μεγαλο απο το s3 και το one x ειναι αλλα επειδη εχουν περασει και αυτα απο τα χερια μου πολυ πιο δυνατο............ επισης δεν νομιζω οτι το συγκεκριμενο μοντελο χρειαζεται οποιοδηποτε rootαρισμα........αφου με την stockrom εχει κατι παραπανω απο εξαιρετικες επιδοσεις σχεδον στα παντα............ αν μιλησουμε για μπαταρια 2 μερες παιδια το εχω σκισει και εχω ακομα 40 % ........τι αλλο να πω?? ........ συμπερασματικα : δεν νομιζω για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα να βρω κατι αλλο που να με καλυπτει περισσοτερο απο το note 2 και σε τοσους τομεις...........οποτε θα αποτελεσει την βασικη μου συσκευη για το επομενο χρονικο διαστημα μεχρι να βγει κατι 8πυρινο........χαχαχα........μιλαει ενας ανθρωπος που τους τελευταιους 2 μηνες εχουν περασει απο τα χερια του κατα σειρα : HTC ONE X , IPHONE 4S , SAMSUNG GALAXY S3 , IPHONE 5 .........ΟΛΕΣ αυτες οι συσκευες μου φανηκαν κατωτερες για αυτο και θα το προτεινα σε οποιον ψαχνει οτι πιο κοντα στην τελειοτητα αφοβα............ ευχαριστω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 ειμαι κολλημενος με την τελειοτητα Αν ήσουν κολλημένος με την τελειότητα, τότε θα έπαιρνες κάτι πολύ διαφορετικό από την αντιαισθητική παλιοπλαστικούρα του note 2. Και αυτά τα λέει κάποιος που σε λίγες μέρες, μάλλον θα έχει και αυτός το Note 2 για πολύ συγκεκριμένους λόγους και για δουλειά, όχι για να περνάει την ώρα του στο xda (θα εξαρτηθεί από το αν τελικά θα αλλάξω πάροχο). Είναι τόσα πολλά τα χαρακτηριστικά του Note 2 που απέχουν χιλιόμετρα από την τελειότητα, που θα γράψω σεντόνι αν αρχίσω και τα αναφέρω (σε αντίθεση με το iPhonε 5 -αν έχει νόημα τέτοια σύγκριση- που πραγματικά αγγίζουν το τέλειο, όχι όλα, μερικά στοιχεία του). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα