stamatisx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Το έχω στα χέρια μου εδώ και κάτι μέρες πλέον, πιο καλό από το S3 σε επιδώσεις (@1.8Ghz OCed + UVed) και η μπαταρία κρατάει μια μέρα με 7 ώρες screen on time σε πλήρη φωτεινότητα... εντυπωσιακό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vp1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Είχα το Note 1 και τώρα έχω το Note 2 εδώ και 2 εβδομάδες. Απόλυτα ευχαριστημένος. Σε σχέση με το note1: Καλύτερη οθόνη (RGB αντί Pentile, πολύ σημαντικό), πιο βολικό μέγεθος (μικρότερο πλάτος), πολύ καλύτερο S-pen με πιο άμεση απόκριση, πολύ πιο γρήγορο, το android 4.1 πολύ πιο smooth από το 4 που είχα πριν. Γενικά πολύ καλές οι εντυπώσεις... Και το τελευταίο και πιο βασικό: Εντυπωσιακή μπαταρία. Πρώτη φορά έχω κινητό που με βαριά χρήση wifi+3g+τηλέφωνα+screen on αρκετή ώρα κάθε μέρα κλπ φτάνει το βράδυ αργά και έχω 30-35 % υπόλοιπο μπαταρίας. Και επίσης: ταχύτατη φόρτιση χάρη στον φορτιστή 2Αmper που έβαλαν. Το παλιό είχε 1 amper. Το καινούργιο φορτίζει πολύ πιο γρήγορα, μία τζούρα μερικών λεπτών αρκεί για +10%. Η μεγαλύτερη και πιο σημαντική βελτίωση είναι ίσως η μπαταρία και η φόρτιση. Αλλά είναι και τόσα άλλα... και κάτι ακόμα χρήσιμο: καταλαβαίνει πότε έχεις βγάλει το πενάκι. Αν προχωρήσεις μακριά χωρίς πενάκι, σε ειδοποιεί ότι το έχεις ξεχάσει! πολύ καλό καθώς στο παλιό 2-3 φορές είχε τύχει και το είχα αφήσει κάπου και το έψαχνα. συμπέρασμα: highly recommended για όσους δεν τους ενοχλεί το μέγεθος (και η τιμή!) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatisx Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Συν σε όλα αυτά ότι με overclocking παραμένει πιο δροσερό σε σχέση με το S3 που έπαιρνε φωτιά το χέρι μου με βαριά χρήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Αν το συγκρίνουμε με οποιοδήποτε τηλέφωνο, αδικούμε τα τηλέφωνα... ήθελα να πάρω το siii αλλά μόλις έπιασα στα χέρια μου το note ii και είδα τις δυνατότητες-λειτουργίες του, δυστυχώς δεν μου έκανε αίσθηση κανένα άλλο. Ναι είναι μεγάλο. Αλλά από αν το κρατήσετε λίγη ώρα και το περιεργαστείτε δεν θα θέλετε να ξαναπιάσετε άλλο τηλέφωνο, πόσο μάλλον όταν οι διαφορές σε τιμή από τα top είναι πολύ μικρή. Πραγματικό multitasking, φοβερή επεξεργασία φωτογραφίας, απολαυστική οθόνη. Όσοι αντέχετε το μέγεθος (και το να σαν κοιτούν σαν εξωγήινο οι δίπλα) μη το σκέφτεστε. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Noμιζω πως προκειται για την καλυτερη μου αγορα. Η συσκευη ειναι απιστευτη, μιλαμε για πραγματικο multitasking, τελεια μπαταρια, φοβερα S pen features! Γενικα νομιζω πως ειναι η πιο ολοκληρωμενη android συσκευη αυτην τη στιγμη. Με εξαιρεση το μεγεθος βεβαια (που για μενα δεν ειναι προβλημα με τις διαστασεις των χεριων μου ). Αλλα αν μπλεξεις με τοσο μεγαλη (και αψογη ταυτοχρονα) οθονη, δεν υπαρχει πισωγυρισμα ΕΝΤΙΤ: Ξεχασα να αναφερω επισης πως ειναι η μοναδικη συσκευη μου που δεν εχει δεχθει custom rom απο τις πρωτες μερες. Ο λογος ειναι πως η samsung κατι εχει κανει πολυ καλα στην υλοποιηση hardware/software και ΟΛΑ λειτουργουν αψογα out of the box. Ενα root μονο για να αφαιρεθει η σαβουρα και ready to go. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Ο λογος ειναι πως η samsung κατι εχει κανει πολυ καλα στην υλοποιηση hardware/software και ΟΛΑ λειτουργουν αψογα out of the box. true dat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 4 ημέρες το έχω. Ειλικρινά δεν έχω κάνει στη ζωή μου καλύτερη αγορά Με αυτό το κινητό θα πεθάνω... (λέμε τώρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 φοβερη αγορά και εδώ. το έχω απολαύσει όσο δεν πάει. πολλές λειτουργίες , έξυπνες και πρακτικές.. τώρα από χαρακτηριστικά αυτό πάει περί ορέξεως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Τί χρήση κάνετε στη συσκευή και τί είναι αυτό που χρησιμοποιείτε συχνά ή λιγότερο συχνά που δε θα μπορούσατε να κάνετε σε άλλη συσκευή; Το αναφέρω γιατί είμαι ανάμεσα σε 3 συσκευές για την αντικατάσταση του s2, αλλά το note 2 είναι από μόνο του μια ξεχωριστή κατηγορία. edit. Σήμερα το είδα από κοντά, απογοητεύτηκα. Ψιλοσερνόταν, έκλεισα τα πάντα, έκανα και reboot, βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση αλλά τίποτα το σπουδαίο. Γενικά είχα ακούσει ότι φυσάει αλλά αντ' αυτού διαπίστωσα φοβερά lags. Αν και θεωρώ ότι όλα αυτά διορθώνονται, αυτό που δε βλέπω να διορθώνεται (και το περίμενα) ήταν το lag του stylus. Εκεί ήταν το δράμα, αλλού έγραφα και αλλού βρισκόταν. Δε ξέρω... Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2012 από kirileman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis_a Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Τί χρήση κάνετε στη συσκευή και τί είναι αυτό που χρησιμοποιείτε συχνά ή λιγότερο συχνά που δε θα μπορούσατε να κάνετε σε άλλη συσκευή; Το αναφέρω γιατί είμαι ανάμεσα σε 3 συσκευές για την αντικατάσταση του s2, αλλά το note 2 είναι από μόνο του μια ξεχωριστή κατηγορία. edit. Σήμερα το είδα από κοντά, απογοητεύτηκα. Ψιλοσερνόταν, έκλεισα τα πάντα, έκανα και reboot, βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση αλλά τίποτα το σπουδαίο. Γενικά είχα ακούσει ότι φυσάει αλλά αντ' αυτού διαπίστωσα φοβερά lags. Αν και θεωρώ ότι όλα αυτά διορθώνονται, αυτό που δε βλέπω να διορθώνεται (και το περίμενα) ήταν το lag του stylus. Εκεί ήταν το δράμα, αλλού έγραφα και αλλού βρισκόταν. Δε ξέρω... Αν το είδες σε μαγαζί και το είχαν ρημάξει στο πείραγμα, λογικό είναι να σερνόταν. Δοκίμασε ένα καινούργιο ή στημένο σωστά και θα πάθεις πλάκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Και το iPhone (και το S3) δίπλα το είχαν ξεσκίσει αλλά φύσαγε... Εμπάση περιπτώσει, αν το πάρω ξέρω τι θα κάνω, πιο πολύ με απογοήτευσε η απόκριση του stylus. Είναι πρακτικά άχρηστο, σε ό,τι αφορά στις χειρόγραφες σημειώσεις. Ίσως είναι θέμα τεχνολογίας οθόνης αφής που είμαι βέβαιος ότι επιβαρύνεται από το ίδιο το android. Το άλλο που δημιουργεί εντελώς αρνητικές εντυπώσεις, ειδικά όταν δίπλα υπάρχουν συσκευές της apple και της htc, είναι τόσο η εξωτερική εμφάνιση όσο και η ποιότητα κατασκευής, ή μάλλον η αίσθηση των υλικών. Ειλικρινά μου είναι αδύνατον να "δεθώ" με το note 2 εξαιτίας αυτών των χαρακτηριστικών που ανέφερα και που το καθιστούν κατά τη γνώμη μη ελκυστικό, το λιγότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Και το iPhone (και το S3) δίπλα το είχαν ξεσκίσει αλλά φύσαγε... Εμπάση περιπτώσει, αν το πάρω ξέρω τι θα κάνω, πιο πολύ με απογοήτευσε η απόκριση του stylus. Είναι πρακτικά άχρηστη, σε ό,τι αφορά στις χειρόγραφες σημειώσεις. Ίσως είναι θέμα τεχνολογίας οθόνης αφής που είμαι βέβαιος ότι επιβαρύνεται από το ίδιο το android. Το άλλο που δημιουργεί εντελώς αρνητικές εντυπώσεις, ειδικά όταν δίπλα υπάρχουν συσκευές της apple και της htc, είναι τόσο η εξωτερική εμφάνιση όσο και η ποιότητα κατασκευής, ή μάλλον η αίσθηση των υλικών. Ειλικρινά μου είναι αδύνατον να "δεθώ" με το note 2 εξαιτίας αυτών των χαρακτηριστικών που ανέφερα και που το καθιστούν κατά τη γνώμη μη ελκυστική, το λιγότερο. Εχουν αναφερθει καποια (ελαχιστα)_προβληματα σε καποιες συσκευες λογω του οτι δεν "μπηκε" σωστα η εργοστασιακη ρομ. Με ενα hard reset εχουν φτιαξει. Το stylus ειναι ο,τι καλυτερο εχω δει. Αναγνωριζει το γραφικο μου χαρακτηρα πολυ ανετα (και δεν ειναι και ο πιο καλος). Η αποκριση του stylus ειναι ακαριαια. Η δε συσκευη δε laggαρει με τιποτα. Εχω προσπαθησει καποιες φορες να την "μπουκωσω" αλλα με τα 2GB μνημης ειναι πρακτικα αδυνατον. Αν θελεις τη γνωμη μου δες το και σε αλλο καταστημα πριν το απορριψεις. ΕΝΤΙΤ: Μιλαμε για συσκευη που οι περισσοτεροι power users στο myphone εχουν αφησει απειραχτη. Και οι περισσοτεροι εκει ειναι/ειμαστε flash junkies Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Είναι πολύ εύκολο, θα ψάξω τώρα να βρω ένα βίντεο για να διαπιστώσω το "ακαριαίο" του stylus που μου περιγράφεις (που μου είναι αδύνατον να το πιστέψω). Τώρα, υπάρχει κανένα ματ καπάκι μπαταρίας να "φλασάρω" γιατί το γυαλιστερό δε βλέπεται; Εδώ βλέπω ότι τα πράγματα είναι πολύ πολύ καλύτερα. http://www.youtube.com/watch?v=jp_REhzPPEo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Είναι πολύ εύκολο, θα ψάξω τώρα να βρω ένα βίντεο για να διαπιστώσω το "ακαριαίο" του stylus που μου περιγράφεις (που μου είναι αδύνατον να το πιστέψω). Τώρα, υπάρχει κανένα ματ καπάκι μπαταρίας να "φλασάρω" γιατί το γυαλιστερό δε βλέπεται; Εδώ βλέπω ότι τα πράγματα είναι πολύ πολύ καλύτερα. http://www.youtube.com/watch?v=jp_REhzPPEo Ειναι οντως ακαριαιο σου λεω http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=H3f3WD0benU&feature=endscreen Το γυαλιστερο καπακι και εμενα με εκνευριζει να σου πω την αληθεια, προτιμουσα το πιο ματ που ειχε το Note 1, αλλα γενικα στο ebay κυκλοφορουν πολλες επιλογες για να το αλλαξεις νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vp1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Σε σχέση με τα lags και s-pen: Δεν λαγγάρει, έχει άμεση απόκριση γενικά, δεν έχω δει κάτι τέτοιο το S-pen έχει επίσης άμεση απόκριση, χωρίς καμία καθυστέρηση και το βρίσκω πολύ καλύτερο από το note 1. Ίσως έπεσε στην περίπτωση ο φίλος που είδε τέτοια πράγματα ή ήταν ταλαιπωρημένο το κινητό εκεί για το γυαλιστερό πίσω μέρος: έβαλα θήκη NILLKIN από το ebay (στα 5-10 ευρώ) που αγγαλιάζει το κινητό και το προστατεύει, ενώ αντικαθιστά το πίσω μέρος με σκληρό πλαστικό σαγρέ. δίνει πολύ καλύτερο πιάσιμο και αρκετή προστασία στο κινητό. στα μείον το ότι δεν προστατεύει το πάνω και κάτω μέρος του περιμετρικού bezel, δηλαδή το αγγαλιάζει μόνο δεξιά-αριστερά. Για να περιορίσω την αύξηση του πάχους, έβαλα τη θήκη αφού έβγαλα το πίσω μέρος του κινητού. Αποτέλεσμα: Πάχος όπως το πρωτότυπο κινητό (ή ελάχιστα παραπάνω), καλύτερη προστασία, καλύτερο πιάσιμο του τηλεφώνου, αλλά όχι NFC, καθώς η NFC αντέννα είναι στο πίσω καπάκι του κινητού. Μικρό το κακό, καθώς στην Ελλάδα δεν βλέπω να μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάπου άμεσα το NFC. Αν θέλω NFC, ξαναβάζω το πίσω καπάκι αυξάνοντας λίγο το πάχος το τελικό μαζι με τη θήκη. όσο για την ROM: πράγματι η εργοστασιακή είναι πολύ καλή. όμως η Omega ROM είναι βελτιωμένη της έκδοση με παραπάνω features και είναι μάλλον καλύτερη. Άλλωστε είναι βασισμένη στην εργοστασιακή οπότε οι διαφορές δεν είναι πολλές και δεν υπάρχει καμμία έλλειψη ή κάτι που να μην λειτουργεί. Οι εντυπώσεις μου από τη χρήση της είναι άριστες. Και το πιο ωραίο: είναι φτιαγμένη από Έλληνες. Πράγματι η πιο δημοφιλής custom ROM για Galaxy Note II είναι φτιαγμένη από Έλληνες και είναι η Omega ROM. Όσοι τολμηροί και root, δοκιμάστε τη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα