stamatisx Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Και γω μόλις παρήγγειλα το note 2 (τώρα πρέπει να βρώ να πουλήσω το s3 ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Απο ποιοτητα κατασκευης τι λεει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
egw_eimai_re Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Απο ποιοτητα σκεψου 10 φορες καλυτερη απο ενα iphone μιας και το δευτερο ειναι παραγωγης κινας. Φαντασου λοιπον Aν και αν ειχες ποτε σου συσκευη samsung δεν θα ειχες καμια απορια περι ποιοτητας και samsung. http://www.youtube.com/watch?v=mA0r7tc6V5s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δεν ρωτησα για iphone.Αλλα για το συγκεκριμενο phablet.Ηρεμιστε καποιοι και μην παθιαζεστε τοσο.Μετα τα apple/intel/nvidia/amd/whatever fanboys εχουμε και τα samsung τα τελευταια χρονια. Α και ειχα samsung παλια και ημουν σχετικα ευχαριστημενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Απο ποιοτητα σκεψου 10 φορες καλυτερη απο ενα iphone μιας και το δευτερο ειναι παραγωγης κινας. Φαντασου λοιπον Aν και αν ειχες ποτε σου συσκευη samsung δεν θα ειχες καμια απορια περι ποιοτητας και samsung. http://www.youtube.com/watch?v=mA0r7tc6V5s Ορισμενοι εχετε καταντησει γραφικοι,ειστε ικανοι σε θεμα για το τι καιρο θα κανει το σαββατοκυριακο να κραξετε το iphone.Εχει και το κομπλεξ τα ορια του .Ον τοπικ το εχει παρει ο κολητος που ειχε παντα iphone και εχει μεινει ευχαριστημενος ,το μεγεθος της οθονης εμενα με ξενιζει αλλα δεχομαι πως ειναι γουστα αυτα και ειναι θεμα συνηθειας να προσαρμοστεις στο μεγεθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazaim53 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Επειδή είχα το ΝΟΤΕ 1 το μόνο που με προβλημάτισε και το έδωσα είναι ότι δύσκολα χωρούσε σε τσέπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakalaki1992 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Εντυπωσιακο κινητο .. η Samsung ειναι απλα στην κορυφη πλεον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantnick Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Ως κάτοχος του εδω και 2-3 εβδομάδες δεν θα σταθώ στο πόσο ελευθερία σου δίνει σε οτιδήποτε κάνεις ουτε γενικότερα ότι είναι το καλύτερο κινητό που είχα. Θα σταθώ στο οτι ειναι δύσκολο να πας σε μικρότερο κινητό μετά απο αυτό. Ερχόμενος απο 4s μου φαινόταν μεγάλο στην αρχή. Χθες έπιασα στα χέρια μου το s3 και μου φάνηκε κινητακι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enwsiths Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Σκεφτομαι να το αποκτησω αν τελικα δεν περιμενω μεχρι να βγει το lg nexus 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 μήπως να περιμένεις και το 5αρι της HTC με full hd? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Ξέρει κανείς τι γίνεται με το lte του note 2; Θα υποστηρίζει την cosmote και την vodafone; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sofokliss Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Ξέρει κανείς τι γίνεται με το lte του note 2; Θα υποστηρίζει την cosmote και την vodafone; Δεν έχει LTE η έκδοση που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christophoros13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Εχοντας το τηλ. πλεον δευτερη βδομαδα μετα απο 2 χρονια με iphone 4 εχω να πω τα εξης για να βοηθησω. Το τηλεφωνο πραγματικα ειναι γρηγορο πολυ πιο γρηγορο απο το τεσσαρι σε ολα μακραν.Τις πρωτες μερες ειχα φρικαρει λιγο με το μεγεθος αλλα φρικη ηταν παει περασε και πλεον ολα αψογα.Το android πλεον ειναι ανετα πολυ καλυτερο σε ολα απο το ios και αυτο το λεει καποιος με imac στο γραφειο του και macbookpro για laptop φανατικο του μηλου...το μονο θεμα του κιν ειναι το μεγεθος.Κατα τα αλλα μπορει να κανει ανετα οτι κανει το ios ακομα καλυτερα με μεγαλυτερη παραμετροποιηση και τουλαχιστον μεχρι το 4s που εχει η γυναικα μου και πιο γρηγορα.Μη κολονεται στη μεταβαση ειναι θεμα 2-3 ημερων.Ελπιζω να βοηθησα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evilsmile Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 μπορει να μου προτεινει κανεις καποιο καταστημα (οσο το δυνατον φθηνοτερο) για να το αγορασω με δοσεις (online)? Και κατι ακομα : Ειναι κινητο έτσι; θελω να πω μπορεις να μιλησεις ; γιατι σε πολλα sites που εχω δει στις ωρες αναμονης (2G) διπλα εχει παύλα . ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Και κατι ακομα : Ειναι κινητο έτσι; θελω να πω μπορεις να μιλησεις ; γιατι σε πολλα sites που εχω δει στις ωρες αναμονης (2G) διπλα εχει παύλα . ευχαριστω Ναι, κινητό είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα