Hal9000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 To Galaxy Note παρουσιάστηκε το Σεπτέμβριο και κυκλοφόρησε ένα μήνα μετά εισπράττοντας αρχικά αρνητικά σχόλια σχετικά με το τεράστιο μέγεθος του το οποίο δεν επέτρεπε ούτε καν την Samsung να το εντάξει σε κάποια από τις υπάρχουσες κατηγορίες προϊόντων.Πολύ μεγάλο για smartphone, πολύ μικρό για tablet, οι 5.3’ ίντσες δημιούργησαν σύγχυση στην τεχνολογική κοινότητα η οποία το κατέταξε αρχικά στα smartphones αλλά σιγά σιγά έγινε σαφές ότι το Galaxy Note εγκαινίαζε μια νέα κατηγορία η οποία αν και ποτέ δε πήρε κάποια επίσημη ονομασία, επικράτησε να λέγεται phablet (από phone και το tablet).Για να δούμε λοιπόν τι καινούριο φέρνει το Galaxy Note 2 και τι νέα δεδομένα θέτει σε μια νέα κατηγορία συσκευών που ήδη βλέπουμε παρόμοιες προτάσεις από εταιρείες όπως η LG και HTC.Πολύ μεγάλο για smartphone, πολύ μικρό για tablet, οι 5.3’ ίντσες δημιούργησαν σύγχυση στην τεχνολογική κοινότητα η οποία το κατέταξε αρχικά στα smartphones αλλά σιγά σιγά έγινε σαφές ότι το Galaxy Note εγκαινίαζε μια νέα κατηγορία η οποία αν και ποτέ δε πήρε κάποια επίσημη ονομασία, επικράτησε να λέγεται phablet (από phone και το tablet).Για να δούμε λοιπόν τι καινούριο φέρνει το Galaxy Note 2 και τι νέα δεδομένα θέτει σε μια νέα κατηγορία συσκευών που ήδη βλέπουμε παρόμοιες προτάσεις από εταιρείες όπως η LG και HTC. Μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική μας παρουσίαση επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο Site: Παρουσίαση Samsung Galaxy Note 2 Δες το Samsung Galaxy Note 2 στο GoGadget Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Themiss2000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Πολύ καλό άρθρο. έως την Παρασκευή θα το έχω..!! Καλορίζικο.. εάν και θα μου φανεί βουνό η μετάβαση από το 4S πιστεύω .. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redcom7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 πολυ μεγαλο για εμενα αναμφισβήτητα ομως το πιο δυνατο στην αγορα .. περιμένοντας και εγω το Galaxy s3 και αφου ειμαι 4 χρονια με iphone νομιζω οτι εαν επαιρνα Note θα μου φαινοταν τεραστιο .... βλεπω μαζικη φυγη απο apple μιας και η εταιρία κανει καποια λαθη που στεναχωρουν ... αλλο λαθος το χθεσινο με το ipad .... παντως το Νοτε ειναι θηρίο ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apomat1982 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Για μηχανικούς και γραφίστες είναι πολύ καλή λύση καθώς μπορείς να δουλεύεις και ενώ κινείσαι. Ειδικά αν ταξιδεύεις συχνά. Πάω στοίχημα ότι ένα iphone δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Για όποιον μπορεί (δεν εννοώ οικονομικά αλλά το μέγεθος) το τηλέφωνο είναι must. Το μέγεθος θέλει λίγο συνήθεια αλλά μετά είναι απόλαυση. Τρως βέβεαια λίγο (πολύ) δούλεμα όταν σε βλέπουν να το έχεις στο αφτί. Συνάμα η οθόνη μισή μισή με email και facebook και σε pop up το notes, browser και video, άρα 5 εφαρμογές παράλληλα ανοιχτές και δεν μάσησε. θεριό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Μόνο με bluetooth θα πρεπει να χρησιμοποιειται, Εχω δει στο αυτι (το Note 1 ηταν φανταζομαι) και ηταν αρκετα αστειο. Αν καταλαβα καλα το πενακι δεν το ακουμπας στην οθονη. Αυτο μου φαινεται υπερβολικα κουραστικο για να το χρησιμοποιησεις για ωρα! Κατα τα αλλα ειναι ωραιο gadget αλλα... Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2012 από disqualified Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Αν καταλαβα καλα το πενακι δεν το ακουμπας στην οθονη. Αυτο μου φαινεται υπερβολικα κουραστικο για να το χρησιμοποιησεις για ωρα! Το ακουμπάς κανονικά. Απλά σε μερικά apps λειτουργεί και χωρίς να το ακουμπήσεις. Πολύ βολικό αυτό που εμφανίζει το "κυκλάκι" με το hover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Το ακουμπάς κανονικά. Απλά σε μερικά apps λειτουργεί και χωρίς να το ακουμπήσεις. Πολύ βολικό αυτό που εμφανίζει το "κυκλάκι" με το hover Οκ δικο μου το λαθος τοτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daliar Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δεν νομιζω οτι πλεον συγκρινονται τα iphone με τα GALAXY.... Τα iphone ηταν πρωτοπορεια οταν βγηκε αλλα εμεινε εκει. Τα GALAXY σε συνεργασια με το android απλα εχουν εκτοξευθει σε χαρακτηριστικα και δυνατοτητες smartphone!!!!! 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Eχω φαει απειρο δουλεμα για το μεγεθος του Note 1 Βεβαια συνηθως μετα μου ζητανε να το περιεργαστουν λιγο και μενουν με ανοιχτο το στομα με την οθονη του Παντως εχει τρελα specs το 2, μονο η 2GB μνημη που εχει ειναι απιστευτη, για να μη μιλησω για το S Pen για το οποιο ολοι λενε πως ειναι καλυτερο απο του 1 (το οποιο ηταν εντυπωσιακο). Λιαν συντομως θα το αποκτησω κι εγω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ωραία χαρακτηριστικά έχει. Δεν μ' ενοχλεί ιδιαιτέρως το μέγεθος της οθόνης. Όσο δε για το θέμα της χρήσης, δεν υπάρχει bluetooth; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voltes5george Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Απιστευτο μηχανημα. Ξεφυγανε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ωραία χαρακτηριστικά έχει. Δεν μ' ενοχλεί ιδιαιτέρως το μέγεθος της οθόνης. Όσο δε για το θέμα της χρήσης, δεν υπάρχει bluetooth; Ναι, με ενα bluetooth λυνεται το "προβλημα" του μεγεθους. Το οποιο προσωπικα δεν το θεωρω καν προβλημα, ισα ισα που ειναι ενας παραγοντας που με κανει να απορριπτω a priori οτιδηποτε μικροτερο. Αν συνηθισεις να χρησιμοποιεις 5 ιντσες καθημερινα δεν πας σε κατι μικροτερο. Οποτε κατα τη γνωμη μου αν μπεις στη λογικη αγορας ενος οποιουδηποτε Note, μενεις εκει και ακολουθεις τη σειρα. Παντως ενημερωτικα στο amazon.de (αρα πανευρωπαικη εγγυηση μπλα μπλα μπλα) η τιμη ειναι στα 560 και εκει περιπου προβλεπω να μενει λογικα. Οποτε δεν υπαρχει λογος νομιζω να δωσει καποιος 140 ευρω παραπανω "γιατι ετσι" και να το αγορασει απο τα γνωστα μαγαζια. Αν και στα σκρουτζομαγαζα παιζει στα 590 και αν εχω καταλαβει σωστα το pattern θα παει και σε αυτα στα 550 περιπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Καλό το review, εντυπωσιακό το multitasking, για την οθόνη έχω ενδοιασμούς λόγω των 5 Note 1 που περιεργάστηκα και είχαν όλα πρόβλημα σε συνθήκες χαμηλού background φωτισμού. Δεν υπάρχει όρος "φάμπλετ", είναι παρατσούκλι που χρησιμοποιούν στο engadget και διαδίδεται λόγω της μεγάλης αναγνωσιμότητάς του. Τα note κτλ προϊόντα των ~5 ιντσών είναι smartphone, σε κάποιους δεν αρέσουν και δεν κάνουν, ενώ για άλλους είναι ότι πρέπει. Επίσης δε χρειάζεται Bluetooth ακουστικά, και εκτός από το δούλεμα είναι καλή αφορμή για κουβέντα με αγνώστους και αστειάκια με γυναίκες που θα σχολιάζουν "πόσο μεγάλο είναι". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lousifer2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 πολύ καλή συσκευή πραγματικά δεν το περίμενα να είναι... αλήθεια πως σου ήρθε το ένα το χελιδόνι και η άνοιξη ακριβή χαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα