hbk Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Εγω και η κοπελα ειχαμε αγορασει μαζι καινουργια δυο samsung galaxy s2 τα οποια παθανε το εξης προβλημα: ενω ηταν ανοιχτα ξαφνικα κλεισανε απο μονα τους και τωρα δεν ανοιγουν ουτε φορτιζουν ουτε αμα πατησεις το συνδυασμο κουμπιων για φακτορυ σετινγκς δε γινεται κατι.η μπαταρια επισης ηταν μια χαρα οποτε δεν ειναι το προβλημα εκει.πως το εξηγητε?επειδη πρωτα ετυχε σε μενα το πηγα σε ενα μαστορα και μου ειπε οτι κατι επαθε η motherboard.Τα κινητα τα ειχαμε περιπου ενα χρονο
mvaggel Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Είχα το ίδιο πρόβλημα το Σεπτέμβρη. Λογικά είναι σε εγγύηση οπότε τα πας κατευθείαν στο επίσημο service. Αν είσαι Αθήνα, προτείνω αυτό στο Χαϊδάρι/παλατάκι. Το δικό μου το πήρα πίσω σε 45' επισκευασμένο. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Καμμενη mobo. Πας service, σου αλλαζουν πλακετα και εισαι οκ. Εντυπωση μου κανει πως το επαθαν δυο στα δυο ομως, ειναι σπανιο φαινομενο για να υπαρχει τετοια συμπτωση. Παντως το service της Sammy εχει πολυ καλα reviews οποτε δε θα εχεις θεμα 1
mvaggel Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δεν πρέπει να είναι καμμένη ολόκληρη η mobo, γιατί όταν το επισκεύασαν ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το είχα αφήσει (και rooted). Οπότε οι μνήμες τουλάχιστον δεν αλλάχτηκαν. Στο δελτίο επισκευής ανέφερε αντικατάσταση κάποιων εξαρτημάτων που όμως δεν παρέπεμπαν σε mobo (as far as i can say).
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Eμενα ειχε παθει το ιδιο και μαλιστα ηταν εντος 7 ημερων απο την αγορα του και ηταν η μητρικη. Go figure με αυτα τα μηχανηματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα