arvas80 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά.Έχω ένα Lenovo Thinkpad SL510 με εγκατεστημένα τα Windows 7 Ultimate gr.Αφού μπω στα Windows κολλάει μετά απο 10 δευτερόλεπτα.Ctrl alt delete δεν δέχεται και ο μόνος τρόπος για επανεκκίνηση ειναι το ανοιγόκλειμα από το κουμπί on/off.Σε safe mode μπαίνει κανονικά και δεν κολλάει καθόλου.Έτρεξα το AVG και το ANTIMALWARE αλλά δε βρέθηκε κάποιο threat.Το πρόβλημα πραμένει δυστυχώς.Υπάρχει λύση?Ευχαριστώ προκαταβολικά
jim_p Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δες αν ειναι το προβλημα σαν το δικο μου εδω http://www.insomnia.gr/topic/436854-βασανιστικα-αργος-σκληρος-σε-λαπτοπ/
arvas80 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Εμένα jim_p δεν αργεί καθόλου,αφού μπει στα Windows χωρίς κανένα πρόβλημα μετά απο δεύτερα κολλάει
jim_p Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Στο αλλο θεμα καπου λεω για το δικτυο. Αν ξεκινησεις σε ασφαλη λειτουργια με δικτυο, σου κολλαει?
arvas80 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Αυτο να είμαι ειλικρινής δε το δοκίμασα,θα το δοκιμάσω και θα σου πω
arvas80 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Ξεκίνησα σε ασφαλή λειτουργία σε δίκτυο και δεν κόλλησε,λειτουργεί μια χαρά.Τι προτείνεις;
arvas80 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Σε περίπτωση που σε κάποιον παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα το laptop-pc,να μπει στο bios και να κάνει επιστροφή στα default settings,έτσι απλά,πάγωμα τέλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα