barman_ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 μαλιστα...αμφιβαλλω παντως οτι τη δευτερα θα εχεις ιντερνετ...μακαρι ομως να κανω λαθος
disqualified Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ειμαι ο μονος που καταλαβαινει οτι υπαρχει ελλειψη καλωδιων και οχι πορτας dslam; Εαν εχω δικιο και η ελλειψη ειναι στα καλωδια εξω κανεις παροχος δεν θα μπορεσει να σου βαλει τηλεφωνο. Και εγω κλίνω προς τα εκει αλλά θα δείξει
kkokkitis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δεν ξερω αν ο φιλος θα παρει ιντερνετ τελικα. Ομως η wind την πωληση την εγραψε! Για το στικακι μιλαμε βεβαια. Για το dsl ... Και κατι ακομη : ρε φιλε τεσσερις ωρες μιλουσες στο τηλεφωνο για να παραγγειλεις ενα ιντερνετ; Η κοπελα εβγαλε μεροκαμματο με σενα!
argirisparxas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μόνο εμείς φταίμε που καθόμαστε και ασχολούμαστε ακόμα με τον πΟΤΕ.
kostas_dr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Αναλόγως τις προσωπικές του εμπειρίες ο καθένας καταλήγει σε συμπέρασμα. Λογικό. Εμείς στο γραφείο επιστρέψαμε στον ΟΤΕ, μετά απο πολύ άσχημη εμπειρία μ' εναλλακτικό. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να υπάρχουν διαφορετικές επιλογές.
gs20309 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Πάρε τηλ στην τεχνική υπηρεσία ΟΤΕ της περιοχής σου και θα μάθεις ακριβώς το πρόβλημα. στο 13888 δε βλέπουν τίποτα από τεχνικής φύσεως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα