KnightRider1996 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα... Εχω ενα προβλημα και δεν μπορω να διαγραψω ορισμενα βιντεο απο το PC... Οταν παω να κανω διαγραφη η μετακινηση των αρχειων μου γραφει πως το αρχειο χρησημοποιηται απο καποιο προγραμμα ... Κανενα προγραμμα ομως δν ειναι ανοιχτο στην RAM που να τρεχει αρχεια Media (π.χ τραγουδια,βιντεο,εικονες κ.λ.π ). Ξερετε μιπως κανεναν τροπο που να μπορω να διαγραψω ή να μεταφερω αυτα τα αρχεια ?!?!?! :fear:
george9494 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα και σε εσένα φιλε, κάποτε το είχα πάθει και εγώ με κάποια αρχεία και χρησιμοποίησα αυτό το πρόγραμμα http://www.filehippo.com/download_unlocker/ και έκανε δουλειά. Για βάλτο και εσύ και πες μας.
KnightRider1996 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.... πολυ βοηθητικο προγραμμα ! Ειχα βαρεθει να βλεπω αχριστα πραγματα μεσα στους φακελους μου !! καταφερα και διεγραψα οτι χρειαοταν !! το μονο κακο ειναι οτι δεν μπορω να κανω μεταφορα αρχειων και δεν ξερω τον λογο μου βγαζει μηνυμα "Η μεταφορα του αρχειου απετυχε. Θελετε να δοκιμασετε την μεταφορα μετα την επανεκκινηση ;"
george9494 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δεν κάνει τίποτα φιλε. Τώρα γιατί δεν στα μεταφέρει δεν ξέρω ούτε κι εγώ πως λύνεται, μπορεί να σου βρει την λύση κάποιο άλλο μέλος του forum.
KnightRider1996 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστω και παλι οσο για την μεταφορα τα καταφερα κουτσα-κουτσα με ενα ενα τα αρχεια και οχι ολο το φακελο !
george9494 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Oχ, όντως αυτό δεν το σκέφτηκα. Μπορεί να μην είχαν πρόβλημα τα αρχεία αλλα ο φάκελος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα