ektor7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ένας ivy σαφώς θα είναι καλύτερος και μιλάμε για εντελως διαφορετική αρχιτεκτονική. Αλλα με την αυτονομια που θα εχουν αυτά τα tablets θα είναι απλά σαν ultrabooks χωρίς ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και όχι σαν πραγματικά tablets! Δωσε μου ivy με full win8, αλλά ταυτόχρονα λεπτά και με αυτονομία 10 ωρες και θα τρέξω να το πάρω πριν απο σένα! 1.8ωρες(surface-ivy bridge) vs 10ωρες(ipad3)? 2.Τρεχει ή δε τρεχει το metro ui,που ειναι για ταπλετ χρηση? 3.Αφηβαλλεις οτι μεχρι τα χριστουγεννα(αντε το πολυ μεχρι το Γενναρη) θα μετρα το store της,περιπου 100 000apps(Τωρα μετρα 5000+ και καθε μερα περνουν κατα εκατονταδες,τα νεα apps)? Aαα..και δειξε μου ενα ivy ή atom tablet,που δε θα τρεχει fullwindows8!!!ΕΝΑ ΜΟΝΟ!!!
firewalker Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ζήλεψε/αντέγραψε τις άλλες εταιρίες η Apple αυτή την φορά και έβγαλε και αυτή μικρή ταμπλέτα.
A7X. Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ωραία, άρα παίρνω το Nexus 7.... και οι apple θα ξεπουλήσει το mini για το μηλαράκι
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 1.8ωρες(surface-ivy bridge) vs 10ωρες(ipad3)? 2.Τρεχει ή δε τρεχει το metro ui,που ειναι για ταπλετ χρηση? 3.Αφηβαλλεις οτι μεχρι τα χριστουγεννα(αντε το πολυ μεχρι το Γενναρη) θα μετρα το store της,περιπου 100 000apps(Τωρα μετρα 5000+ και καθε μερα περνουν κατα εκατονταδες,τα νεα apps)? Aαα..και δειξε μου ενα ivy ή atom tablet,που δε θα τρεχει fullwindows8!!!ΕΝΑ ΜΟΝΟ!!! 1. Στοιχηματίζω απο τώρα μαζί σου για την Αυτονομία ενός ivy tablet... 2. Τρέχει ή δεν τρέχει το word σε desktop mode και αν δεν συνδέσεις πληκτρολόγιο, παλεύεις με τα δάχτυλα στα μενουδάκια του office? 3. Ναι γιατί με ενδιαφέρουν τα ΒΑΣΙΚΑ apps που τώρα δεν εχει (βλέπω πόσο αστεία ειναι το 90% των apps στα win8 αυτή τη στιγμή) Και δεν μου είπες τίποτα για τον όγκο των ivy κλπ tablet! Και σου επαναλαμβάνω πως θεωρώ τον βασικότερο αντίπαλλο της Apple την MS και όχι την google με το android και με ενδιαφέρει σοβαρα η πλατφόρμα των 8 (desktop, tablet & mobile). Απλα σου περιγράφω τι με ενοχλεί για την ώρα. 1
ektor7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 1. Στοιχηματίζω απο τώρα μαζί σου για την Αυτονομία ενός ivy tablet... 2. Τρέχει ή δεν τρέχει το word σε desktop mode και αν δεν συνδέσεις πληκτρολόγιο, παλεύεις με τα δάχτυλα στα μενουδάκια του office? 3. Ναι γιατί με ενδιαφέρουν τα ΒΑΣΙΚΑ apps που τώρα δεν εχει (βλέπω πόσο αστεία ειναι το 90% των apps στα win8 αυτή τη στιγμή) Και δεν μου είπες τίποτα για τον όγκο των ivy κλπ tablet! Και σου επαναλαμβάνω πως θεωρώ τον βασικότερο αντίπαλλο της Apple την MS και όχι την google με το android και με ενδιαφέρει σοβαρα η πλατφόρμα των 8 (desktop, tablet & mobile). Απλα σου περιγράφω τι με ενοχλεί για την ώρα. 1.Και εγω! 2.Ναι,το προσεξα,γι'αυτο το λογο δε θα δεις ποτε ολοκληρομενη office suite στο ipad σου,ουτε τη σουτα της adobe και αλλα πολλα,που θα απολαβανει ενα χρηστης του surface pro και εσυ οχι! 3.Πες μου κατι που εχεις εσυ στο ipad, και δεν μπορω να τρεξω με touch στο surface? Τη διαφορα στο βαρος,την θεωρω πολυ μικρη για να στεριθω ολα αυτα που μου προσφερουν τα ivy tablets!Φυσικα αν το βαρος θεωρητουν προβλημα για μενα,δοξα το θεο,υπαρχουν και τα atoms(που ειναι στο βαρος και την αυτονομια του ipad) που τρεχουν επεισης full windows8!
Macgneto Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Παίδες με την έλευση των win 8 πολύ απλά θα ενταθεί ο ανταγωνισμός. Ωφελιμένοι πιστεύω θα βγούνε οι καταναλωτές. Επίσης διέρευσαν οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με αυτούς που αγόρασαν iPad3. Θα απευθύνονται στα Apple Stores και ανάλογα με την πολιτική του κάθε Apple Store θα γίνεται αντικατάσταση του iPad 3 με καινούργιο iPad4 αν η αγορά έχει πραγματοποιηθεί εντός του του ενός μήνα. Δεν είναι και άσχημο σαν κίνηση. Στο τέλος θα γίνει ένας διαμοιρασμός της πίτας ανάμεσα σε Apple - microsoft - google . Απλά το κάθε λειτουργικό θα έχει καλά και κακά. Αλλά όπως και να το κάνουμε θα πρέπει να ρίξουν πολύ τρέξιμο η google με την microsoft για να φτάσουν την apple στον τομέα των tablets.
lepaterious Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Πόσο καιρό πριν πιστεύεις πως ξεκίνησε η Apple την υλοποίηση του Ipad mini? Εννοώ απο την αρχη, σύλληψη ιδέας, σχεδιασμός, επιλογή υλικών, γραμμή πραγωγής κλπ; Ειμαι 1000% σιγουρος οτι η apple εχει ετοιμα σχεδια για το ipad 5 και ξεκινησε σιγουρα την παραγωγη απο το καλοκαιρι στην κινα τα φτιαχνει οποτε δεν εχει ιδιαιτερο προβλημα,επισης και να μην το εβγαζε ποτε το ανακυκλωνε κ εβγαζε κατι αλλο...Απλα πηρε στατιστικες και ερευνες και ειδε οτι τα win πανε σε αλλο επιπεδο και οσο να ναι επαθε ενα μινι καρδιακο γιαυτο κ η βιασυνη να βγαλει μια ολοκληρη σειρα 5 μερες πριν τα win.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 1.Και εγω! 2.Ναι,το προσεξα,γι'αυτο το λογο δε θα δεις ποτε ολοκληρομενη office suite στο ipad σου,ουτε τη σουτα της adobe και αλλα πολλα,που θα απολαβανει ενα χρηστης του surface pro και εσυ οχι! 3.Πες μου κατι που εχεις εσυ στο ipad, και δεν μπορω να τρεξω με touch στο surface? Τη διαφορα στο βαρος,την θεωρω πολυ μικρη για να στεριθω ολα αυτα που μου προσφερουν τα ivy tablets!Φυσικα αν το βαρος θεωρητουν προβλημα για μενα,δοξα το θεο,υπαρχουν και τα atoms(που ειναι στο βαρος και την αυτονομια του ipad) που τρεχουν επεισης full windows8! 2. Ετοιμάζεται ήδη office για ios απο την Ms! Δεν με ενδιαφέρει η full έκδοση ούτως ή άλλως σε ένα tablet! Επίσης τώρα γύρισες στο pro που ΔΕΝ κυκλοφορει ακόμη; Επίσης δεν μπορώ να συγκρίνω το ipad με ενα tablet με ivy cpu και full λειτουργικο. Ωραιο μεν αλλά όχι ...tablet για μενα. 3. Για την ωρα δεν έχεις τις περισσότερες γνωστές εφαρμογες που χρησιμοποιούμε καθημερινά στα tablets (εκτος αν θεωρεις πως όλοι γράφουν docs & exels!). Το ipad μετά απο τοσο καιρό έχει apps για τα πάντα, το surface οχι για την ώρα. Τα win8 σε atom φοβάμαι πως θα έχουν την τύχη των netbook!
lepaterious Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Παίδες με την έλευση των win 8 πολύ απλά θα ενταθεί ο ανταγωνισμός. Ωφελιμένοι πιστεύω θα βγούνε οι καταναλωτές. Επίσης διέρευσαν οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με αυτούς που αγόρασαν iPad3. Θα απευθύνονται στα Apple Stores και ανάλογα με την πολιτική του κάθε Apple Store θα γίνεται αντικατάσταση του iPad 3 με καινούργιο iPad4 αν η αγορά έχει πραγματοποιηθεί εντός του του ενός μήνα. Δεν είναι και άσχημο σαν κίνηση. Στο τέλος θα γίνει ένας διαμοιρασμός της πίτας ανάμεσα σε Apple - microsoft - google . Απλά το κάθε λειτουργικό θα έχει καλά και κακά. Αλλά όπως και να το κάνουμε θα πρέπει να ρίξουν πολύ τρέξιμο η google με την microsoft για να φτάσουν την apple στον τομέα των tablets. Δεν νομιζω να τρεξουν σημερα εδειξε αδυναμια η apple με το 7αρι προσωπικη μου αποψη οπως επισης εγω με ipad 3 τωρα δεν θα επαιρνα το 7αρι αλλα θα προτιμουσα καποιο με win 8
ektor7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 2. Ετοιμάζεται ήδη office για ios απο την Ms! Δεν με ενδιαφέρει η full έκδοση ούτως ή άλλως σε ένα tablet! Επίσης τώρα γύρισες στο pro που ΔΕΝ κυκλοφορει ακόμη; Επίσης δεν μπορώ να συγκρίνω το ipad με ενα tablet με ivy cpu και full λειτουργικο. Ωραιο μεν αλλά όχι ...tablet για μενα. 3. Για την ωρα δεν έχεις τις περισσότερες γνωστές εφαρμογες που χρησιμοποιούμε καθημερινά στα tablets (εκτος αν θεωρεις πως όλοι γράφουν docs & exels!). Το ipad μετά απο τοσο καιρό έχει apps για τα πάντα, το surface οχι για την ώρα. Τα win8 σε atom φοβάμαι πως θα έχουν την τύχη των netbook! 1.Ο θεος να το κανει office,αυτο που θα σας δωσει! Οσο για το αν το θεωρεις ή οχι για tablet,αυτο δε θα με εμποδισει(θελω να πιστευω )να το χρησιμοποιω για table! 2.Πες μου μια απο τις γνωστες εφαρμογες που χρησιμοποιει ο μεσος χρηστης και δεν εχει το store των windows 8! 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 1.Ο θεος να το κανει office,αυτο που θα σας δωσει! Οσο για το αν το θεωρεις ή οχι για table,αυτο δε θα με εμποδισει(θελω να πιστευω)να το χρησιμοποιω για table! 2.Πες μου μια απο τις γνωστες εφαρμογες που χρησιμοποιει ο μεσος χρηστης και δεν εχει το store των windows 8! 1. Το εχεις δει; 2. Facebook?
Macgneto Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δεν νομίζω ότι η Apple με το ipad mini τρέχει πίσω απο τις άλλες εταιρείες. Η αγορά των tabletsας μην γελιόμαστε δημιουργήθηκε απο την apple. με την έλευση του ipad άλλαξαν τα πάντα. Εννοείται ότι δεν θα αφήσει άλλες εταιρείες με φτηνιάρικες λύσεις να της κλέψει κομμάτι απο την πίτα. Κάτι έλειπε στην αγορά απο την apple που να μπορεί να χτυπήσει την μέση κατηγορία με μια οικονομική λύση και συνάμα θα είχε το μηλαράκι απο πίσω.... παιδιά το ipad mini θα ξεπουλήσει για έναν λόγο. Όχι γιατί προσφέρει κάτι θεαματικό (που σε σχέση με τα άλλα tablets πάλι το θεωρώ ανώτερο) αλλά γιατί πλέον ο κάθε ένας θα σκεφτεί..... "ααααα με 300 ευρώ παίρνω apple." τέρμα...το μήλο πουλάει....για φανταστείτε για παράδειγμα να έβγαζε η apple έναν imac 21,5 ίντσες με κόστος 600 ευρώ....θα ξεπουλούσε για τα επόμενα 3 χρόνια.... 1
lepaterious Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δεν νομίζω ότι η Apple με το ipad mini τρέχει πίσω απο τις άλλες εταιρείες. Η αγορά των tabletsας μην γελιόμαστε δημιουργήθηκε απο την apple. με την έλευση του ipad άλλαξαν τα πάντα. Εννοείται ότι δεν θα αφήσει άλλες εταιρείες με φτηνιάρικες λύσεις να της κλέψει κομμάτι απο την πίτα. Κάτι έλειπε στην αγορά απο την apple που να μπορεί να χτυπήσει την μέση κατηγορία με μια οικονομική λύση και συνάμα θα είχε το μηλαράκι απο πίσω.... παιδιά το ipad mini θα ξεπουλήσει για έναν λόγο. Όχι γιατί προσφέρει κάτι θεαματικό (που σε σχέση με τα άλλα tablets πάλι το θεωρώ ανώτερο) αλλά γιατί πλέον ο κάθε ένας θα σκεφτεί..... "ααααα με 300 ευρώ παίρνω apple." τέρμα...το μήλο πουλάει....για φανταστείτε για παράδειγμα να έβγαζε η apple έναν imac 21,5 ίντσες με κόστος 600 ευρώ....θα ξεπουλούσε για τα επόμενα 3 χρόνια.... Δεν το κανει ομως γιατι εκει δεν ειδε τον ανταγωνισμο να την απειλει κατα μια αποψη κ δεν ειναι τυχαια σιγουρα η ημερομηνια που επελεξε να τα βγαλει ολα αναρωτιεμε πως παρουσιασε μονο του το iphone κ δεν το εβαλε κ αυτο στο ιδιο event ισως τωρα μετα την αποτυχια κιολας με τους χαρτες να βιαζετε για να τα μπαλωσει
ektor7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 1. Το εχεις δει; 2. Facebook? 1.Δε θα διαφερει πολυ απ'αυτο που εχουν τα wp! 2.Πρωτο στα windows8 και wp7&8,λογο της ενσωματωσης τους με facebook&twiter,ουσιαστικα δε σου χρειαζεται καποιο app!Ασε που καλυτερα να τα τρεχεις στο γ@μ@το IE10 του metro,παρα σε καποιο app! Eγω προοσωπικα δεν εχω κατεβασει καν το app στα wp7.5,ποσο μαλον να ασχοληθω να το κανω στα windows8! Κατα τ'αλλα το app,θα βγει πριν προλαβει να το παρει καποιος το windows tablet στα χερια του! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα