alexzzz Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Συγγνώμη ρε φίλε, θέλεις να μας τρελάνεις πρωι πρωι? Τα Windows είναι καλύτερα απο Lion Mountain? Εχουμε ξεφύγει τελέιως?? Όχι βέβαια... δεν είναι καλύτερα. Είναι πολύ καλύτερα
leonidas_fs Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Αιντε καλα εχουνε ξεφύγει οι απο πάνω....Οκ παίδες οτι πείτε. Τα Windows είναι πολύ καλύτερα απο Mountain Lion. Respect! 1
wiimaniac Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ελάτε τώρα είναι φανταστικό το μηχάνημα, ανυπομονείς να το δεις από κοντά... Το προηγούμενο μοντέλο έχω αλλά θα το σκεφτόμουν να ξαναπάρω imac γιατί τρέμει η καρδιά σου μη βγάλει μαυρίλες η οθόνη και γιατί χωρίς το πρόγραμμα για τους ανεμιστήρες κυριολεκτικά ψήνεις μπριζόλα στο αλουμίνιο και από ότι είδα στην πλάτη δεν έχει ανοίγματα παρά μόνο πίσω απ το σταντ.
firewalker Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Τα Windows δεν ξέρω αν είναι καλύτερα, αλλά οποιαδήποτε άλλη *NIX διανομή (π.χ. Ubuntu) σίγουρα είναι.
sanknusm Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Όχι βέβαια... δεν είναι καλύτερα. Είναι πολύ καλύτερα Θα ηθελα να ηξερα ποσο εχεις δουλεψει mac os και εχεις αυτην την αποψη οτι τα windows ειναι πολυ καλυτερα ανθρωπε μου ... 1
Heatspreader Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ελάτε τώρα είναι φανταστικό το μηχάνημα, ανυπομονείς να το δεις από κοντά... Το προηγούμενο μοντέλο έχω αλλά θα το σκεφτόμουν να ξαναπάρω imac γιατί τρέμει η καρδιά σου μη βγάλει μαυρίλες η οθόνη και γιατί χωρίς το πρόγραμμα για τους ανεμιστήρες κυριολεκτικά ψήνεις μπριζόλα στο αλουμίνιο και από ότι είδα στην πλάτη δεν έχει ανοίγματα παρά μόνο πίσω απ το σταντ. Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο τοστιέρα όπως και ο προ προοοοο πάππους του. Από την άλλη όμως, έχεις την απόλυτη ησυχία. Οι μαυρίλες είναι μεγάλο θέμα. Όσο και να σου φανεί περίεργο όμως, δεν με ενοχλεί τόσο. Κάποια στιγμή σε κάνα χρόνο (έχω AppleCare), θα πάω να την αλλάξω. Δεν θα έλεγα όχι πάντως στον καινούριο iMac.
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Αρχίσαμε την Π@π@ρια του καλύτερου πάλι ? Ήμαρτον ! είναι διαφορετικά ! είναι ανόμοια ! άρα μη συγκρίσιμα ! Το καλύτερο είναι για τον καθένα αυτό που του κάνει την δουλειά του.. και η κατηγορία του iMac είναι all in one 3
ilove3dmax Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ερωτεύτηκα... και ας έχει mac os Βαλε hackintosh να ερωτευτεις περισσοτερο τα mac εγω που δουλευα windows τα δουλευω ποια σε seamless mode σε parallels desktop και τωρα εχω μονο Mountain Lion στο PC Mou και ειναι απλα απιστευτο.
sanknusm Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 απογοητευση απο την παρουσιαση.. Οι ανθρωποι εχουν καβαλησει καλαμι... Θα τα πουλησω ολα και θα παω Gates... ασε που ειναι και καρδουλα...
actorius Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδιά, πίσω έχει έξοδο μόνο για ακουστικά ή το έχω καταλάβει λάθος; Αν θες να βάλεις δικά σου ηχεία δε μπορείς; Μόνο τα onboard;
Haldol Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Τι σ' εμποδίζει να τα βάλεις στο jack για τα ακουστικά;
Manos Petrucci Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Το ωραίο είναι το έξω, το άσχημο είναι το μέσα (os)... πιο λογικό μου κάνει να το πάρεις και με bootcamp να του βάλεις windows παρά να κάνεις hackintosh Κοίτα, αν είναι να πληρώσω 1,300$ μόνο για το εξωτερικό design, το έχω χάσει από την αρχή... Δεν πρόκειται να προσθέσω ακόμα ένα θύμα στο πελατολόγιο της Apple.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα