dpress Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδιά κάποιος να με βοηθήσει. Έχω ένα domain name και το έχω συνδέσει με έναν webserver με cpanel. Από εδώ και πέρα την διαχείριση των υπηρεσιών dns θα την κάνω από το cpanel του server ή από το διαχειριστή όπου έχω κάνει την καταχώρηση -αγορά του domain name?
mtsouk Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Ρώτα τον διαχειριστή του domain Αυτή είναι η πιο γρήγορη λύση. φιλικά,
ipduh Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 θα πρέπει να δηλώσεις το server σου ως authoriative εξυπηρετητη/ές ονοματοδοσίας στον καταχωρητή σου ... οταν θα μπορείς να δεις τον δικο σου nameserver - εξυπηρετητη ονοματοδοσίας .... στην διαδρομή εξουσιοδότης για το ονομά σου στο Site: ipduh dns trace τότε θα μπορείς να το ρυθμίσεις απο το cpanel σου
dpress Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 ok.. ευχαριστώ.. οπότε δεν θα χρειαστεί να κάνω και ανανέωση στις dns υπηρεσίες στον καταχωρητή..
hacked Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Η διαχείριση dns sevrer γίνετε από τον καταχωρητή σου, δηλαδή την εταιρεία που αγόρασες η μετέφερες το domain. Η διαχείριση dns record ( A, CNAME, MX κλπ) γίνετε από τον dns server που δρομολογεί το domain σου και είναι αυτός που έχεις δηλώσει στον καταχωρητή του domain σου.
dpress Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστώ παιδιά. Έχω αλλάξει τους dns server έχουν ρυθμιστεί και ήθελα dns record να ρυθμίσω. Όλα μια χαρά, σε μια ώρα είχαν ρυθμιστεί και αυτά με τις αλλαγές που έκανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα