Προς το περιεχόμενο

Αγορα Gaming PC

Antwni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε μπαγασα, οσον αφορα τις καρτες γραφικων το λεω μια ακομη και τελευταια φορα. Η 7970 (η απλη ουτε καν η GHz Edition) στα 1080p δε θα εχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ διαφορα με τις ακριβοτερες τις. Οι διαφορες ετσι κι αλλιως ειναι απο τη φυση τους μικρες, και εντοπιζονται σε μεγαλύτερες αναλύσεις. Αν πας να δωσεις 500 και 600 ευρω για να παιζεις στα 1080p ειναι ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η τεράστια διαφορά ενός Pc με μια παιχνιδομηχανη είναι ο Ορίζοντας.. στο Pc είσαι εσύ ο δημιουργός στην παιχνιδομηχανη είσαι απλά καταναλωτής.. οπότε εσύ πρέπει να βρεις τον ορίζοντα σου κ να έχεις κάνει κ μια πρόβλεψη τι μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον σου στο μέλλον.Δεν αρκεί να πάρεις τα καλύτερα υλικά και να τα βάλεις σε ενα κουτί.. π.χ Η σύνθεση που σου έκανα εγώ επειδή δεν μπορώ να ξέρω τι μπορεί να σε καλύψει όταν θα φύγει η μυρωδιά του καινούριου,σου διασφαλίζει όλες αυτες τις παραμέτρους.Δηλαδή αν στο μέλλον θελεις ν'ασχοληθεις και με κάτι άλλο εκτος απο το παιχνίδι το έχεις.. και αφού οπως λες η αγορά είναι μια και θα το κρατήσεις για 3 χρόνια,επειδή δεν μπορείς να ξέρεις τι μπορεί να θέλεις σε 1 χρόνο καλό είναι να τα έχεις...

Απο την άλλη μας έχεις μπερδέψει.. μας λες διαθέτεις 2000 αλλα να αφήσεις τον ssd γι'αργοτερα π.χ Αρα πρέπει να πάρεις εσύ τις αποφάσεις σου κ τις ευθύνες σου,εμείς οτι ήταν να πούμε νομίζω το είπαμε απο 2 φορές κιόλας.. Αν πάλι θέλεις ενα Pc μόνο για παιχνίδια τότε μπορείς με 1300 ευρώ να το έχεις.Οπότε η δική σου σκέψη και απόφαση είναι σημαντικότερη απο τις ερωτήσεις αυτή την στιγμή.

Οχι θα παρω ssd τον 840 τελικά!!

Αρα δεν εχουν ουσιαστικες διαφορές??Κ γιατί είναι τόσο ακριβές??

Επίσης η 690 τι καλυτερο θα έχει??

Ακόμη να παρω την ψύκτρα την απλή hyper 212 ή να δωσω παραπάνω λεφτά για την h80??

Edit:θα παιζω στην τηλεόραση μερικες φορες....οποτε αν βγουν στο μελλον καλυτερες(tv)??

Η 690 είναι η καλύτερη κάρτα γραφικών που υπάρχει και βγάζει τρέλες αποδόσεις σε αναλύσεις 27"+. Αυτό. Αλλά ειναι και πανάκριβη(Μιλάμε για τάξης μεγέθους 1000 ευρώ κάρτα).

Αν ποτέ κάνεις Overclock πάρε την h80. Πάντως στα 2000 ευρώ εγώ δεν θα έπαιρνα μόνο ένα πισί. Και με 1500 ευρώ καθαρίζεις και τα άλλα τα τρως που λέει ο λόγος στράγαλα.

Σου κανω μια σουμα επειδη τη βρισκω να φτιαχνω συνθεσεις ;)

H υπερβολη στη RAM ειναι καλοδεχουμενη, το κουτι ειναι για να το χαζευεις. Και αν ποτε θελησεις να βαλεις και μια και δυο 7970 ακομη υπαρχει και ο χωρος και τα watt.

To παρακατω + αυτος ο hdd: http://www.visionstu...ndefined&step=2

post-247983-0-10631600-1351114417_thumb.png

απο τροφοδοτικό θα παω corsair (αν και κανει 40 ευρω παραπανω τα 850watt απο το δικό σου)

Επίσης είδες που ανεβασαν την gigabyte...25 ευρώ:P

Εσυ βλεπω και επιμενεις πολυ στη 7970...

Δηλαδη στο μελλον δεν θα δω διαφορα απο την 680 στα 4gb ?(οταν βγουν καλυτερες τηλεοράσεις)

Κ μην μου πεις παλι για 1080p γιατί σε 3-4 χρονακια δεν νομιζω να εχουμε μείνει ακόμα εκεί:P

απο τροφοδοτικό θα παω corsair (αν και κανει 40 ευρω παραπανω τα 850watt απο το δικό σου)

Επίσης είδες που ανεβασαν την gigabyte...25 ευρώ:P

Εσυ βλεπω και επιμενεις πολυ στη 7970...

Δηλαδη στο μελλον δεν θα δω διαφορα απο την 680 στα 4gb ?(οταν βγουν καλυτερες τηλεοράσεις)

Κ μην μου πεις παλι για 1080p γιατί σε 3-4 χρονακια δεν νομιζω να εχουμε μείνει ακόμα εκεί:P

Πήγαινε στο corsair σημασία δεν έχει. Στην κάρτα γραφικών επιμενω πως είναι η καλύτερη λύση, τα 3 gb ram είναι ήδη πολλά,

Και αν έρθει ποτέ η στιγμή που η κάρτα θα είναι λίγη (θα σε καλύπτει τουλάχιστον για 4 χρόνια με όλα στο φουλ), να είσαι σίγουρος ότι ούτε η 680 θα σε καλύπτει.

Το καλύτερο που μπορείς να κανείς τώρα είναι να βάλεις πιο γρήγορες μνήμες από τις δικές μου, όταν γυρίσω σπίτι θα σου δείξω ποιες έχω στο νου μου.

Δεν χρειάζεσαι πάνω από 650 W αν δεν πας σε sli (Δηλαδή δύο κάρτες γραφικών) , πετάς λεφτά που αργότερα θα σε ζημιώσουνε.

Και είναι χίλιες φορές καλύτερο το xfx από το corsair.

Και είναι χίλιες φορές καλύτερο το xfx από το corsair.

Ε όχι και 1000 φορές καλύτερο. Και τα 2 είναι πολύ ποιοτικά και πολύ κοντά σε επιδόσεις...

Απλά το XFX είναι πιο vfm..

Edit: Με καλυψατε...θα παω 7970 τότε

Απορία:αυτή δεν εχει καλυτερη συχνότητα όμως?

Αν ειναι μικρές οι διαφορές...που δεν αξίζουν τα 250 ευρώ παραπάνω παω σε αυτήν (αλλά πρέπει να με ψήσεις πρώτα :P)

Επίσης καλυτερα να παω σε 850watt γιατί στο μέλλον μπορει να μου καρφώσει και να βάλλω και 2 καρτες γραφικών (δεν θα ήταν καλύτερα αυτό απο το να πάρω καινούρια κ να βγάλω την παλιά?)

Επίσης το πσ θα ηθελα να αντεξει για χρονια για αυτό σε corsair:P

Τετοια λεφτα δεν θα ξαναδωθούν σε pc :P

Δεν αξιζει 250 ευρω παραπανω σε καμια περιπτωση. Δες το παρακατω + αυτον τον σκληρο δισκο: http://www.visionstu...&step=undefined

Προσεξε την διαφορα στις μνημες.

post-247983-0-31720200-1351165009_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...