xampos20 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Γεια σας θέλω να κάνω σε ένα pc format 1) του έβαλα xp -> μου έβγαζε στα xp μόλις τελείωσε το format και έμπαινε στα windows "framedyn dll" και επίσης μου έβγαζε rundll.dll 2) του ξανα έβαλα τα xp πάλι τα ίδια 3) πάω να του φορτώσω τώρα win 7 home αλλά δεν τελειώνει ποτέ το format.... τι μπορω να κάνω τι μπορεί να συμβαίνει; ευχαριστώ
gtajunkie Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Ρίξε μια ματιά εδώ http://pcsupport.about.com/od/findbyerrormessage/a/framedyn-dll-not-found-missing-error.htm και ιδιαίτερα στα 7) και 8)
xampos20 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 μόλις βγαίνει το μήνυμα αυτό freezarei και η οθόνη απενεργοποιούνται τα πληκτρολογια και δεν μπορείς κανεις κατι. φφφφφ επίσης τώρα πάω να φορτώσω τα 7 και λέει ότι ειναι corrupted κάτι αρχεία εεεεεεε δεν ειναι κανενα αρχειο corrupted από ΔΥΟ DVD , και τώρα άλλαξα δίσκο και ξανακάνω φορματ. OK. Άλλαξα δίσκο και έγινε εγκατάσταση κανονικά.
rounsmith Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δίσκος πρόβλημα κατά 99% , τσέκαρε καλώδιο μου έχει τύχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα