g64m Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα σε ολη την insomnia παρεα.Χρειαζομαι επειγοντως βοηθεια απο οποιον ξερει παραπανω πραγματα και εχει ολη την καλη διαθεση να βοηθησει Λοιπον για να μην πολυλογω να μπω στο παρασυνθημα.Εχω το DELL inspiron 15r 5010,το οποιο εχει λογισμικο home premium και ειπα και εγω σαν καλο παιδακι να το κανω ULTIMATE. Ειχα 2-3 DVD πειρατικα(πολυ καλης ποιοτητας),και αρχισα την εγκατασταση. Οταν τελειωσα και μπηκα στα καινουργια windows ηταν ολα τεραστια,και χαλια γραφικα. μπαινωντας στην επιφανεια εργασιας παρατηρησα οτι δν δουλευει το internet και δν μου εμφανιζε την καρτα γραφικων μου!!δλδ τα drivers ειχαν παει βολτα.Χαθηκαν και ολες οι παροχες της dell. Δοκιμασα και με αλλο dvd αλλα τζιφος,παλι τα ιδια. στο τελος αλλαξα και τον σκληρο δισκο μπας και γινει τιποτα,αλλα και σε αυτο παλι τα ιδια εβγαζε! ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ Υ.Γ. Για καποιο λογο δν δουλευει και το dell recovery και δν μπορω τουλαχιστον με αυτον τον τροπο να το φερω οπως ηταν εργοστασιακα. Εχω το CD παντως με τα drivers που πηρα οταν αγορασα το laptop,αν βοηθαει σε τπτ αυτο. PLEASE HELP!
NikosKallithea Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Οταν κάνεις καθαρη εγκατάσταση αυτο συμβαίνει πάντα, χάνεις ολους τους drivers επόμενο και αναμενόμενο Πας στο site της dell και κατεβάζεις απο εκει ολους του drivers για το συγκεκριμένο μηχάνημα http://www.dell.com/support/drivers/gr/el/grbsdt1/DriversHome/NeedProductSelection Γράφεις στο πλαίσιο (Service Tag or Express Service Code) το tag του μηχανήματος και είσαι οκ
g64m Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Οταν κάνεις καθαρη εγκατάσταση αυτο συμβαίνει πάντα, χάνεις ολους τους drivers επόμενο και αναμενόμενο Πας στο site της dell και κατεβάζεις απο εκει ολους του drivers για το συγκεκριμένο μηχάνημα http://www.dell.com/...roductSelection Γράφεις στο πλαίσιο (Service Tag or Express Service Code) το tag του μηχανήματος και είσαι οκ Eυχαριστω πολυ φιλε.και με το μεγεθος τι ν κανω φιλε μου?με τα drivers θα μου εμφανιζει κανονικα το μεγεθος?επισης τι επρεπε να κανω γ ν μην χασω τα drivers μου?
sistah Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Οταν βαλεις τους drivers της καρτας γραφικων σου, θα αλλαξει και η αναλυση. Αν οχι, κανε δεξι κλικ και πατα την αναλυση της οθονης για να την αλλαξεις. Τους drivers γενικα, ή θα τους κατεβαζεις καθε φορα που θα κανεις format ή τωρα που θα τους κατεβασεις, βαλτους σε ενα USB να τους εχεις για την επομενη φορα.
g64m Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Οταν βαλεις τους drivers της καρτας γραφικων σου, θα αλλαξει και η αναλυση. Αν οχι, κανε δεξι κλικ και πατα την αναλυση της οθονης για να την αλλαξεις. Τους drivers γενικα, ή θα τους κατεβαζεις καθε φορα που θα κανεις format ή τωρα που θα τους κατεβασεις, βαλτους σε ενα USB να τους εχεις για την επομενη φορα. α οκ φιλε μου σαςευχαριστω πολυ πολυ.εχω το dc me ta drivers που ου εδωσε η dell αρα ειμαι οκ.παντως εχω κανει φορματ κ σε εναν υπολογιστη φιλου μου κ δν ειχε τετοιο προβλημα με τους drivers και την αναλυση,γτ?
sistah Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μαλλον θα μπηκαν απο το windows update, εστω οσα βρηκε. Και το cd μια χαρα ειναι, αν και προσωπικα προτιμω το κατεβασμα απο το site μιας και ειναι πιο updated οι drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα