Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η motherboard μου είναι αυτή http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3168#sp και η γραφικών μου αυτή http://www.palit.biz/palit/vgapro.php?id=1235. Η mb λέει ότι δέχεται ATI CrossfireX ενώ η δικιά μου nVIdia. Το θέμα είναι ότι επειδή μου κάηκε η κάρτα γραφικών και θέλω να πάρω καινούρια έχω μπερδευτεί... Η mb τελικά υποστηρίζει nVidia ή όχι;

Δημοσ.

Υποστιριζει crossfire με 2 καρτες της amd, αλλα οχι sli με 2 καρτες της nvidia. Μια καρτα υποστηριζει και απο τις 2 εταιριες.

Δημοσ.

Οπότε οκ... Ερώτηση2 πήρα τηλέφωνο την εταιρία και μου είπε ότι είναι στην εγγύηση και θα μου αντικαταστήσουν την κάρτα γραφικών... Το θέμα είναι ισχύει η εγγύηση (γιατι και rams έχω αλλάξει και έχω βάλει/βγάλει hardware για να καθαρίσω κλπ + ότι η κάρτα κάηκε λόγω νερού που έπεσε πάνω της) ή θα πληρώσω 40 ευρώ για τις "εργασίες" και μετά θα μου πει δώσε άλλα 100 για κάρτα γιατί τελικά δεν ισχύει η εγγύηση;

Δημοσ.

Τώρα αυτή είναι σοβαρή ερώτηση? Εξυπακούεται ότι αν η κάρτα κάηκε από δική σου ευθύνη (νερό) δεν ισχύει εγγύηση. Τώρα για το αν θα το καταλάβουν ή όχι δεν ξέρω. Αν έχει προκαλέσει κάτι που με το που το δουν καταλάβουν ότι έπεσε νερό (πχ άλατα ή ακόμη και νερό που δεν έφυγε) δεν θα το περάσουν και θα σου ζητήσουν λεφτά . Αν όχι την έβγαλες καθαρή μετά από μία βλακεία που εκτός από την vga σου μπορεί να σου κόστιζε ολόκληρω το σύστημα , για να μην πω και περισσότερα ( πχ καμιά φωτιά ή την ζωή σε περίπτωση που ήταν σε λειτουργία όταν έπεσε το νερό) . Το βέβαιο είναι οτι εσύ δεν πρέπει να αναφέρεις τίποτα για νερά ή υγρασίες ή τίποτα. Απλά κάηκε . Τέλος

Δημοσ.

Αν είναι απο τα έτοιμα, τότε θέλει λίγο μπλα-μπλα (κανονικά δε γίνεται). Εσύ θα τα ξαναβάλεις τα πράγματα όπως ήταν τότε που το πήρες και τους το πας κάνοντας τον κινέζο.

Αν έiχες επιλέξει εσύ το hardware, τους το πας και το φτιάχνουν δωρεάν.

Όπως είπε και ο guardianx71, kοίτα μη πεις καμμια σαχλαμάρα του στύλ "έριξα νερό την ώρα που το καθάριζα" :X

Δημοσ.

Έχετε δίκιο δεν είναι σοβαρή ερώτηση... Απλά ρωτάω επειδή ο τύπος στο τηλέφωνο μου έλεγε ότι δεν τρέχει πρόβλημα και μάλιστα τον ρώτησα 2 φόρες και του είπα και ότι έπεσε νερό και μου λέει θα το δουν οι τεχνικοί και θα σου πουν αν αλλάζει. Γι' αυτό φανταστικά ή το κάνει για να τσεπώσει λεφτά ή επειδή μάλλον ήταν στον κόσμο του...

Ευχαριστώ πολύ για όλες σας τις απαντήσεις :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...