katchris Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Θα ήθελα να κάνω root το xperia μου. Κάποιον εύκολο οδηγό που να με βοηθήσει και τι προγράμματα θα χρειαστώ??
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Ή μπορεις να το γραψεις στο φορουμ. Για να βοηθησει και τους επομενους που μπορει να αναζητουν κατι τετοιο. Απλα μια σκεψη ε. 1
katchris Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δες αυτό και αυτό μήπως σε βολέψουν. Το πρώτο link είναι αρκετά εύκολο και θα το δοκιμάσω. Στο δεύτερο link που μου έστειλες για custom recovery σε τι θα μου χρησιμεύσει αυτό?? Θέλω να γνωρίζω πριν κάνω το root?? Προς το παρόν θα ήθελα να κάνω μόνο root να κάνω μόνο ότι λέει το πρώτο link η θα χρειαστώ και το δεύτερο??
Gr_Soul Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ας μείνουμε στο πρώτο το οποίο μόλις το δοκίμασε ένας φίλος σε Xperia Sole και λειτούργησε. Αν δεν τα καταφέρεις, συζητάμε και το δεύτερο.
katchris Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ας μείνουμε στο πρώτο το οποίο μόλις το δοκίμασε ένας φίλος σε Xperia Sole και λειτούργησε. Αν δεν τα καταφέρεις, συζητάμε και το δεύτερο. Άρα δεν σχετίζονται μεταξύ τους το ένα με το άλλο??? Οπότε προχωράω μόνο στο πρώτο! Και κάτι ακόμα αν κάνω root θα μπορέσω να δεχτώ τις επίσημες αναβαθμίσεις από την sony όταν με το καλό κυκλοφορήσουν?? Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2012 από katchris
Gr_Soul Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Σε μερικές συσκευές γίνεται και άλλες βγάζουν σφάλμα κατά την εγκατάσταση.
katchris Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Ωραία θα το δοκιμάσω το root και το πολύ πολύ την περνάω χειροκίνητα όταν με το καλό κυκλοφορήσει.
christos4 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 root με v13 προτείνω, με v14.2 είχα θέματα, λύθηκαν με επιδιόρθωση από pc companion, ενδεχωμένως να λυθνόντουσαν και με unroot.. ο bootloader και η recovery, μπορούν να επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση? (για την εγγύηση)
katchris Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Σήμερα τελικά αποφάσισα να κάνω root το xperia μου με την έκδοση 15. Όλα μια χαρά πολύ απλό τελικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα