Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!!!

Μια πολύ πολύ εξειδικευμένη ερώτηση για πιστοποιήσει CISCO CCNA....

Πριν λιγες ήμερες παραιτήθηκα από μια εταιρία που έκανε εγκαταστάσεις router swicth, ip phone cisco κ.τ.λ . Η εταιρία μου ζήτησε την πιστοποιήσει και την καταχώρησε μέσα από την σελίδα της cisco ώστε να φαίνομαι system administrator για διάφορα δικαιώματα. Άωρα που έχω παραιτηθεί πως μπορεί να βγει η πιστοποιήσει από την σελίδα τους? Θα έχω κανένα πρόβλημα με άλλη εταιρία? Η εταιρια θα κερδιζει ακομα και αν εχω φυγει? Αν χερει κανεις αν απαντησει. Από την cisco στην αθηνα δεν γνωρίζουν για αυτό το θέμα!!!!!

Δημοσ.

επι της ουσιας συσχετιζεις το cisco id σου με το cisco id της εταιριας σου. ετσι φαινεται η εταιρια οτι εχει πιστοποιημενους μηχανικους και μπορει να δημιουργησει partnership με τη cisco, με οτι αυτο συνεπαγεται. Παντα μπορεις να παρεις το cisco id σου απο την εταιρια, απλα αφαιρωντας το ονομα της εταιριας σου απο το profil σου στο site της cisco. ετσι πλεον η cisco δε θα σε εχει καταχωρημενο ως εργαζομενο αυτης της εταιριας.

Δημοσ.

Ευχαριστώ που ασχολήθηκες με το θέμα..

Όταν μου ζητήθηκε η πιστοποιήσει έδωσα το χαρτί της εξετάσεις εγώ δεν έκανα κάτι και προφανώς το πείρα πίσω. Όταν λες να να αφαιρέσω το όνομα της εταιρίας από το profil μου στο site της cisco από το account που είχα σαν ccna?(εκει δεν ειδα κατι διαφορετικο..) Η κάπως διαφορετικά ?

Αν μπορείς δώσε μου λίγο φως!!!!

Δημοσ.

εχεις παραλαβει το πτυχιο σου με το cisco ID σου; μπορεις να κανεις login στο site της cisco και να δεις το certification status σου (οτι εχεις ολοκληρωσει επιτυχως το ccna);

Δημοσ.

Ναι κανονικα εχω το χαρτι που εχω περασει το ccna με το cisco id. Εκει δηλαδη μπορω να δω την εταιρια που ημουν? Απο εκει θα μπορω να βγαλω το ccna που ειχε η εταιρια?

Δημοσ.

το ccna συσχετιζεται με το ατομο, και μετα το ατομο με την εταιρια. ετσι η εταιρια, οταν εχει στο προφιλ της ατομα τα οποια εχουν το ccna, επωφελειται.

εσυ πρεπει απο το cisco.com ID σου να αφαιρεσεις το οτι εργαζεσαι στην εταιρια αυτη! το ccna ειναι δικο σου, οχι της εταιριας..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...