kostaspixxie Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Παίδες μια μικρή βοήθεια πλζ, παίρνω ιντερνετ από φίλο γείτονα ασύρματα μέσω ενός λάπτοπ. Θέλω να δώσω ιντερνετ ενσύρματα σε ένα σταθερό (desktop) υπολογιστή. Γίνεται αυτό με ένα cross-over καλώδιο, κι αν ναι τι άλλες ρυθμίσεις πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ
GpAtTaKi8 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 εγω ειχα τ ιδιο προμπλεμ μ τ ιντερνετ τ σπιτιου μ κ πηρα αυτο http://www.thegameland.gr/shop/index.php?target=products&product_id=30772 απο το γερμανο κ δουλευει μια χαρα
kostaspixxie Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 α, καλά...άμα είναι να τα σκάσω το ξέρω αδελφέ μου... απλά επειδή έχω cross-over cable έλεγα μήπως και τη γλυτώσω τζάμπα...
Candlemass Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Συνδέεις το σταθερό με το καλώδιο, πάς στα Network Connections (εκεί που είναι τα εικονίδια των συνδέσεων), επιλέγεις τα εικονίδια της ενσύρματης και της ασύρματης σύνδεσης ταυτόχρονα (με CTRL), δεξί κλικ και bridge connections. Ίσως χρειαστεί να τρέξεις και τον network connection wizard στον σταθερό αν δεν έχεις δώσει στατικές και διαφορετικές IPs στο δίκτυο laptop-σταθερός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα