Προς το περιεχόμενο

Double play from WIND 15.17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καποιος που το εχει ηδη ας πει εντυπωσεις (αποσυνδεσεις, ταχυτητα)

το έχω στην κομοτηνή και πάει "¨καλά" (κλειδώνω 18, πιάνω 14 αλλα με διακυμάνσεις . Καμια φορά το youtube, frameάρει αλλά γενικα οκ. Δεν ειναι otenet αλλα με 10 ευρό (καθώς είμαι συνδρομητής wind έχω άλλα 5€ έκπτωση και από 15€ πάω στα 10€). Το είχα πάρει πέρισι. Και από μαγαζί σου δίνουν την ίδια τιμή από όσο ξέρω.

Τώρα που τελειώνει ο χρόνος θέλουν να με πάνε στα 24. Θα ζητήσω ανανέωση αλλιώς γεια σας!!

Δημοσ.

Και εγώ το έχω το συγκεκριμένο πρόγραμμα.Είμαι Βόλο.Απο ταχύτητες είμαι οκ,στο torrent download ~1.4mb/s upload ~100kb/s,To μόνο μειωνέκτημα που βλέπω είναι το router που για μένα είναι άθλιο.Γτ στο wireless έχω συνεχή disconnect.Στο desktop που το έχω με ethernet είναι κομπλε.

Και μένα τελειώνει Ιανουάριο.Θα ζητήσω ανανέωση αλλιώς πάω αλλού.

Δημοσ.

Και εγώ το έχω το συγκεκριμένο πρόγραμμα.Είμαι Βόλο.Απο ταχύτητες είμαι οκ,στο torrent download ~1.4mb/s upload ~100kb/s,To μόνο μειωνέκτημα που βλέπω είναι το router που για μένα είναι άθλιο.Γτ στο wireless έχω συνεχή disconnect.Στο desktop που το έχω με ethernet είναι κομπλε.

Και μένα τελειώνει Ιανουάριο.Θα ζητήσω ανανέωση αλλιώς πάω αλλού.

Συμφωνώ για τον router!

Τον είχα με το μαμισιο firmware και ψιλοσέρνονταν το internet κάθε τόσο. Διορθώνονταν με restart κάθε τόσο του router. Τον αναβάθμισα με Link.png Site: νεότερο formware από την wind. Τώρα δεν κωλάει το internet αλλα έχω θέμα με το wifi και το netbook (hp) καθώς αποσυνδέεται ή σέρνεται, ενώ με το laptop δεν έχω θέμα (άλλη κάρτα wifi).. Κοινώς δεν γουστάρει το wifi του netbook. άλλαξα και προφιλ κρυπτογράφισης και λίγο βελτιώθηκε (tkip αντί AES) το πρόβλημα αλλα δεν λύθηκε. Εννοείται έχω αλλάξει το default channel σε ένα πιο "ήσυχο".

Κάποιοι λένε να βαλεις firmare όχι της wind. Δεν το έχω ψαξει παραπάνω.

Δημοσ.

Φίλε μου έχω αλλάξει σχεδόν όλους του παρόχους , μέχρι και από altec περασα κτλ. Συμπέρασμα μου είναι ότι είναι ΟΛΟΙ ανεξαιρετως απαράδεκτοι. Είναι καθαρά θέμα τύχης το αν θα έχεις προβλήματα στν σύνδεση κτλ γιαυτο και άλλος αποθεωνει την ίδια εταιρία και άλλος την θάβει. Στην εξυπηρέτηση έχουν όλες μεγάλο πρόβλημα. Μπορέι να σε εξυπηρετήσουν την μία και να σε κάψουν την άλλη. Χαρακτηριστικά σου λέω ότι την καλύτερη εμπειρία την είχα με την μικρότερη θεωρητικά εταιρία (αλτεκ ) και την χειρότερη με την μεγαλύτερη θεωρητικά (forthnet) . Δυστυχώς ο τομέας των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα ζει στον μεσαίωνα. Γιαυτό και έχω καταλήξει στο να πηγαίνω σε όποιον είναι πιο φτηνός και μου κάνει καλύτερη προσφορά χωρίς να με απασχολέι τίποτα άλλο,,

Όπως τα λες είναι. Δες εδώ για ΟΤΕ τι έπαθα σήμερα.. http://www.insomnia.gr/topic/462988-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CF%84%CE%B5-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5/

Επίσης στο άλλο σπίτι έχω ON Telecoms και είμαι υπερευχαριστημένος.

Δημοσ.

Το χω εδώ και 10 μήνες, Γαλάτσι, κλειδώνω γύρω στα 14, disconnect σπάνια αλλά γίνονται. Δεν είναι και χάλια αλλά αν παίξει κάτι καλύτερο στο χρόνο φεύγω κι εγώ.

Δημοσ.

Απαραδεκτα υψηλα τα τελη συνδεσης για νεα τηλεφωνικη γραμμη 72 ευρω!

(για υφισταμενη γραμμη ειναι περιπου ιδια με τους αλλους 30κατι ευρω)

Δημοσ.

Είδα και εγώ τη προσφορά και θεωρώ ότι είναι πολύ καλή η τιμή.

Από όσο είδα όμως και στις άλλες εταιρείες τα τέλη ενεργοποιήσης στα ίδια παίζουν.

Επίσης έχω και μια σύνδεση με Q (από πολύ παλιά) στην οποία πλέον λαμβάνω λογαριασμό από Wind,παίζει να πάρω καμιά έκπτωση από κεί?

Δημοσ.

Είδα και εγώ τη προσφορά και θεωρώ ότι είναι πολύ καλή η τιμή.

Από όσο είδα όμως και στις άλλες εταιρείες τα τέλη ενεργοποιήσης στα ίδια παίζουν.

Επίσης έχω και μια σύνδεση με Q (από πολύ παλιά) στην οποία πλέον λαμβάνω λογαριασμό από Wind,παίζει να πάρω καμιά έκπτωση από κεί?

δεν αρκεί να έχεις μια οποιαδήποτε σύνδεση/συμβόλαιο, νομίζω πρέπει το συμβόλαιο σου να είναι ονομαστικά περισσότερο από 20€/μηνα :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...