barman_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 μολις μου ηρθε,τσεκαρετε http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play/wind-double-play-s/?planID=1289
Paganisk Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 19,90 ειναι το 15.17 ισχυει για συνδρομητες wind..! Sent from my iPhone using Insomnia
sarpan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 19' date='90 ειναι το 15.17 ισχυει για συνδρομητες wind..! Sent from my iPhone using Insomnia[/quote'] Εγω προσφατα ρωτησα και μου ειπαν οτι δεν ειναι μονο για συνδρομητες wind
iguana Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Οχι ισχύει το 15,17 κανονικά για όλους. Απλά οι συνδρομήτές κινητής θα έχουν επιπλέον έκπτωση 5,17 στον λογαριασμό του κινητού ομως. (σαν να λέμε 10 ευρω το μηνα αν το υπολογίσεις στο σταθερο). Αν δεν κάνω κάπου λάθος και ισχύει αυτό είναι η χαμηλότερη τιμή που έχω δει ποτέ για adsl.
skoulas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Ισχυει για ολους απλα ειναι ΜΟΝΟ για online αιτηση... 1
sarpan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Σε μενα και στο καταστημα την ιδια τιμη μου εδωσαν.Ισως να ειναι βεβαια και αναλογα τον υπαλληλο στον οποιο θα πεσεις
frankp Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Εδώ και έναν χρόνο τουλάχιστον αυτή είναι η τιμή για το s με online αίτηση, είχα κάνει και εγώ, έλεος... Sent from my iPad using Insomnia 2
bandit4 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 καποιος που το εχει ηδη ας πει εντυπωσεις (αποσυνδεσεις, ταχυτητα)
k_dinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Είναι web offer αλλά ισχύει καιρό τώρα. Παλιά ήταν στα 19,9 με 3 μήνες δώρο, δηλαδή 19,9 * 9 μήνες =179,1€ για ένα χρόνο Τώρα είναι 15,17€ κάθε μήνα, δηλαδή 15,17 * 12 μήνες = 182,04€ για ένα χρόνο 1
giorginho Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μαιο του 2010 το ειχα βαλει χωρις να εχω κινητο wind και μεσω καταστηματος. Μαλιστα τοτε η τιμη ηταν 15,15€ με 2 μηνες δωρο και δωρεαν το mobile broadband unlimited επισης για 2 μηνες! Δυστυχως καταλαβα στην πορεια για ποσο αθλια εταιρια προκειται και δε θα ξαναχαλασω ποτε την ηρεμια μου για 15€ το μηνα...
iguana Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Φίλε μου έχω αλλάξει σχεδόν όλους του παρόχους , μέχρι και από altec περασα κτλ. Συμπέρασμα μου είναι ότι είναι ΟΛΟΙ ανεξαιρετως απαράδεκτοι. Είναι καθαρά θέμα τύχης το αν θα έχεις προβλήματα στν σύνδεση κτλ γιαυτο και άλλος αποθεωνει την ίδια εταιρία και άλλος την θάβει. Στην εξυπηρέτηση έχουν όλες μεγάλο πρόβλημα. Μπορέι να σε εξυπηρετήσουν την μία και να σε κάψουν την άλλη. Χαρακτηριστικά σου λέω ότι την καλύτερη εμπειρία την είχα με την μικρότερη θεωρητικά εταιρία (αλτεκ ) και την χειρότερη με την μεγαλύτερη θεωρητικά (forthnet) . Δυστυχώς ο τομέας των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα ζει στον μεσαίωνα. Γιαυτό και έχω καταλήξει στο να πηγαίνω σε όποιον είναι πιο φτηνός και μου κάνει καλύτερη προσφορά χωρίς να με απασχολέι τίποτα άλλο,, 2
blacksuede Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 ρε iguana τι μου θύμισες, Altecara με 9.90€ και δώρο ρουτερ crypto χωρίς wifi βέβαια χαχα!!! Οι παροχοι είναι σαν τις μονάδες στον στρατό, ποτέ δεν μπορείς να προτείνεις κάποια γιατί δεν ξέρεις τι έχει αλλάξει και τι παίζει να κάτσει του άλλου... 3
carmann147 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδιά εγώ έχω το wind M με 34€ περίπου πάγιο.το έχω 2-3 χρόνια και δεν το έχω ανανεώσει.θα μπορώ να κάνω αυτό το πακέτο λόγω του ότι είμαι ήδη συνδρομητής wind;τι μου προτείνετε;
batatoudis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 carmann147 είμαι και εγώ συνδρομητής στο wind M εδώ και μερικά χρόνια. Μαλιστα είχα την προσφορά των 27.20€ το μήνα, η οποία έληξε πριν 1.5 μήνα περίπου. Δεν ξέρω αν μπορείς να πάρεις την συγκεκριμένη προσφορά των 15.17€ το μήνα για το πακέτο S αλλά σίγουρα μπορείς να κάνεις αυτό που έκανα εγώ: Με τη λήξη της ετήσια συνδρομής που είχα στα 27.20€, ο επόμενος λογαριασμός μου ήρθε στην τρέχουσα τιμή των 34€. Πήρα λοιπόν τηλέφωνο στο 13800 και ζήτησα νέα ετήσια προσφορά. Καταχώρησαν το αίτημα μου και μέσα σε μια εβδομάδα επικοινώνησαν μαζί μου τηλεφωνικά και μου πρότειναν εκ νέου την προσφορά των 27.20€. Εγώ τους ζήτησα την προσφορά των 23.99€ που αρχικά μου αρνήθηκαν καθώς είναι για νέους συνδρομητές (http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play/wind-double-play-m/?planID=1288). Τότε τους είπα πως με συμφέρει να μετακομίσω στην forthnet η οποία μου παρείχε πακέτο αντίστοιχο του M με 20€ το μήνα (με το κουπόνι από την εφημερίδα παραπολιτικά που αναφέρθηκε και εδω το προηγούμενο διάστημα). Τα έξοδα ενεργοποίησης είναι κοντά στα 35€ αλλά εγώ θα γλίτωνα 7.20x12=86.40€. Ήταν ήδη ενημερωμένοι για αυτή την προσφορά της forthnet και είπαν ότι θα δουν αν μπορούν να κάνουν κάτι καλύτερο. Όντως μέσα στην ίδια μέρα επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί μου και μου είπαν πως μου δίνουν το πακέτο Μ στην τιμή των 23.99 που είναι για τους νέους συνδρομητές. Πάλι δεν με συμφέρει οριακά (3.99*12=48€ αντί των 35 της ενεργοποίησης στη forthnet και το έξτρα router) αλλά καθώς γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο από την ποιότητα της τηλεφωνικής γραμμής όσο και από τη σύνδεση internet έμεινα με την νέα προσφορά στη wind.
carmann147 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 carmann147 είμαι και εγώ συνδρομητής στο wind M εδώ και μερικά χρόνια. Μαλιστα είχα την προσφορά των 27.20€ το μήνα' date=' η οποία έληξε πριν 1.5 μήνα περίπου.Δεν ξέρω αν μπορείς να πάρεις την συγκεκριμένη προσφορά των 15.17€ το μήνα για το πακέτο S αλλά σίγουρα μπορείς να κάνεις αυτό που έκανα εγώ: Με τη λήξη της ετήσια συνδρομής που είχα στα 27.20€, ο επόμενος λογαριασμός μου ήρθε στην τρέχουσα τιμή των 34€. Πήρα λοιπόν τηλέφωνο στο 13800 και ζήτησα νέα ετήσια προσφορά. Καταχώρησαν το αίτημα μου και μέσα σε μια εβδομάδα επικοινώνησαν μαζί μου τηλεφωνικά και μου πρότειναν εκ νέου την προσφορά των 27.20€. Εγώ τους ζήτησα την προσφορά των 23.99€ που αρχικά μου αρνήθηκαν καθώς είναι για νέους συνδρομητές (http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play/wind-double-play-m/?planID=1288). Τότε τους είπα πως με συμφέρει να μετακομίσω στην forthnet η οποία μου παρείχε πακέτο αντίστοιχο του M με 20€ το μήνα (με το κουπόνι από την εφημερίδα παραπολιτικά που αναφέρθηκε και εδω το προηγούμενο διάστημα). Τα έξοδα ενεργοποίησης είναι κοντά στα 35€ αλλά εγώ θα γλίτωνα 7.20x12=86.40€. Ήταν ήδη ενημερωμένοι για αυτή την προσφορά της forthnet και είπαν ότι θα δουν αν μπορούν να κάνουν κάτι καλύτερο. Όντως μέσα στην ίδια μέρα επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί μου και μου είπαν πως μου δίνουν το πακέτο Μ στην τιμή των 23.99 που είναι για τους νέους συνδρομητές. Πάλι δεν με συμφέρει οριακά (3.99*12=48€ αντί των 35 της ενεργοποίησης στη forthnet και το έξτρα router) αλλά καθώς γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο από την ποιότητα της τηλεφωνικής γραμμής όσο και από τη σύνδεση internet έμεινα με την νέα προσφορά στη wind.[/quote'] Θα το προσπαθήσω και εγώ αυτό!!δεν εχω να χάσω τίποτα.με μια τέτοια προσφορά σαν την δική σου θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος.σε ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα